Älgjävel.

Onsdag, perfekt, hemma senast halv fyra. Eller inte.

Skolan idag var toppen, men vissa klädesplagg borde brännas. Fick faktiskt rätt mycket gjort idag, fast engelskaläraren är trött på oss.
Men ja, höll på att missa bussen till Möklinta idag, så jag halkade nästan omkull i leran vilket nog de flesta som satt på bussen såg. Sen lyckas jag sätta mig vid ett säte där det är något knas på golvet, så jag såg aplång ut.

Inte nog med det.
När mamma hade jobbat klart så skulle vi köra hem. Och kör på en älg. På de där ca fem sekunderna så tänkte jag bara på sånna här bilder man har sett på bilar, älgar och människor efter sånna krockar. Så jag vrider mig och håller upp armarna, men mamma hann köra undan skapligt ändå, så det blev bara en liten smäll. Men tydligen vart smällen hård nog för att min rygg skulle "knäckas" fel. Så det gör asont. Men älgen sprang därifrån ganska fort, vi träffade ju bara bakbenen. Fast det låg en pälstuss på vägen, stackars älg. Hoppas att den klarade sig ganska bra i alla fall.
Det gjorde inte bilen. Den är skitful nu, huven är bucklig och båda extralamporna + en lampa till är sönder. Men jaja, det är väl tur att det gick såpass bra ändå.
Och jag står fast vid att det är lite coolt. Sålänge älgen klarade sig.



Kommentarer
Postat av: Linda

kepsen :D hahah! Jag älskar mat, det är min passion :)

2009-11-25 @ 19:12:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0