<3 x 7623 April, Västerås.

Jag ska dit. Burris?

Sentimentalt inlägg.


Nu har jag en sak att säga, en sak som kanske inte alla förstår, men som vissa bör ta åt sig av. Inte alla dock.

Jag älskar verkligen mina vänner. Jag är inte bra på att säga det, och jag visar det inte tillräckligt ofta. Men det är sant och de betyder sjukt mycket för mig. Detta innebär att jag kommer att kämpa för dem. In i det sista. För jag vägrar att förlora dem, särskilt till sådana som inte bryr sig egentligen.


  
  

(Totoro representerar alla som inte finns med på bild, men som ändå vet att de räknas)


Fåret Shaun.

Ingen skola för mig idag. Huvudvärk och behöver lite tid själv.
Jäkligt skönt faktiskt.

Har inte så mycket på hjärtat just nu, kommer nog ett inlägg ikväll, måste plugga och städa, så att min lilla Linda kan komma hit imorn, hon ska sova här igen :D riktigt kul kommer det bli, det slår jag vad om!
Något annat som är mysigt, välbehövt och underhållande är att läsa Harry Potter med en fin hund i knäet. Man slipper liksom tänka, slipper finnas.

Nu är det sagt också. Nu ska jag glo på Fåret Shaun!


<3

Bajs.

Jag känner mig enormt jobbig nu. Jag orkar inte hålla humöret riktigt som det ska vara, jag orkar inte förklara saker, och precis allting irriterar mig.

Annars har väl dagen varit som vanligt ungefär. Allt går på rutin, inget roligt och nytt händer. Det suger.
Åkte i alla fall till mormor en sväng, pratade med kusin, det var trevligt. Och nu ska jag plugga. Som vanligt.

Jag önskar bara att det kunde hända något. Något som är kul, nytt, spännande, bra. Något som inte går på rutin och är allmänt skittråkigt.

Nu ska jag inte klaga mer. För nu ska jag skita i att plugga och göra något annat som är minst lika tråkigt istället. Det gäller ju att variera sig liksom.

Och jag hatar sjalar.


Kemi.

Illa när man lär sig mer av det här än man gör på lektionerna.Men ja, jag älskar vlogbrothers. :)

Och jag orkar inte plugga.

Fredag-Söndag.

Jag kan inte gå till skolan imorn. Jag skäms.

Fredagen spenderades med Burris, Linda och Gabriella. Var skitkul som vanligt, och jag är tydligen som en 18-årig mongolid pojke. Kan vara bra att veta! Vi lekte pensionärer och kollade på Så ska det låta med Älsklings-Timo också. Jag tror seriöst att jag är kär i honom. Så uppriktigt glad, flummig och supersnygg. Mums!

Lördag-Söndag var mycket trevlig den med. No further comments.

Fredagens citat:
 - Om du inte har bånge, men vill ha....

Lördagens citat:
 - Fy russin alltså W, fy russin!

Jag suger.

Här kommer ett gäng dumma, ovärda konstateranden:

Gabriella dissade just mig på msn. Hon är elak. Redan konstaterat.

Jag tror att jag kommer att få ryggskott, nackspärr eller något annat snart. Så ni vet om jag kommer och ser stördare ut än vanligt.

Jag pluggar engelska och skriver textkommunikation, samtidigt som jag skriver ovärda inlägg här och kollar mina youtubeprenumerationer. MULTI-TASKING!

Jag vill ha en keyboard. Typ nu.

Jag måste klippa mig. Typ igår.

Jag måste skaffa ett liv, helst innan helgen.

Jag måste ta mig i kragen och plugga klart, så att jag kan sova inatt. Så att jag inte stör alla i min omgivning imorn. Och vissa norrlänningar också. Men jag har aldrig sagt att jag är dräglig att umgås med, kom ihåg det!


Hyperaktivitet!

Jag tänker inte skriva något värt idag. Måste plugga, har ont överallt och orkar inte.

Började dagen med svenskaprov (argumenterande uppsats, vad ska det vara bra för?) och ett gott skratt. Kunde inte koncentrera mig under provet, var mycket roligare att smsa, så vi får se hur det går. Orkar ärligt talat inte bry mig.
 Sen hade vi matte. Hehe. Vi blev "utslängda" av våran klass. Satte oss i ett rum och var lika störiga ändå. Tur att det inte enbart är massa strikta, präktiga människor i våran klass. Kul hade vi i alla fall, och vi gjorde ju faktiskt en sju-åtta tal i alla fall. Den ni!
 Fick en snilleblixt och åkte hem till Klara en sväng på ungefär en timme. När jag var hyperaktiv. Inte världens smartaste kanske. Jag börjar bli orolig för om människan är frisk eller inte, troligtvis det senare. Men a, konstaterade än en gång att jag suger på Guitar Hero, och att Klara är sjuk. Gillas!
 
Inte vart det bättre på bussen heller. Linn skrämde livet ur mig för ingenting, jag höll på att sprängas av skratt och av fem personer var det inte en jävel som plingade. Så vi fick gå kring 20 meter extra, vilket enligt Linn var en jädra pärs. Men det var en aning komiskt, faktiskt.

Dagens citat:
 - Men går det bra eller?!
 - A, fast vi har bara lakritsyoghurt..

Text om allt och inget.

Känner att jag måste härifrån.

 Det finns nog inte någon, i hela universum, som räknar med att livet ska vara lätt hela tiden. Att allt kommer att gå som en dans på rosor, att inget någonsin kommer att gå snett. Men även om man är beredd på vad man tror är det värsta, tenderar det mesta att gå fel, så himla fel.
 Det slår till när man minst anar det. När man har fått koll på allt annat så slår det en i nacken. Det kan vara stort eller litet, det spelar ingen roll. För när det slår till, slår det till hårt. Allt som var så lätt ena dagen blir till en utmaning nästa, allt som man tog för givet är nu något man måste kämpa för. Allt som man trodde att man visste är nu som ett hål av ovisshet. Och det värsta av allt är att man inte vet när eller om man någonsin kommer att ta sig ur det.

 Visst, klart man har funderat på att ta den enkla vägen ut. Fly för gott, strunta i allting och dra. Ibland är det mer frestande än att stanna kvar och kämpa för något man kanske klarar av. Åh andra sidan vet man inte. Man vet inte vad som väntar, man vet inte vad man missar. Man vet helt enkelt inte.
 Men det skulle kännas fel mot alla andra. Alla som hjälper en, alla som finns där för en. Alla som man själv känner att man vill ska må så bra som möjligt. Alla som man kanske inte har funnits för tillräckligt även om man skulle önska att det var så.

Dumihuvudet x4

Jag har tråkigt. Av någon anledning så är jag inte road av att inte förstå matten.
När vi ändå klagar har jag ont i huvudet och mår dåligt.

Börjar även tro att det är något allvarligt fel på mina muterade kaniner. Psykiskt alltså. De är dumma, men söta. Fast mest dumma. Fast rätt mycket söta också. I och för sig.
Nu svamlar jag bara.

Igår skulle jag ha skrivit ett roligt inlägg, men jag somnade i soffan. Och insåg inte själv att jag hade sovit mellan två pauser, så jag började skälla på mamma för att hon böt program när hon inte gjorde det. Så schysst är jag liksom.

Nu lyssnar jag på Thåström, det är liksom det enda jag kan ta mig för. Allt är så jäkla tråkigt, tycker ni inte? Samma sak dag ut och dag in, inget intressant som händer. Och det snöar dessutom.

Dagens citat:
 - Gabriella, kan du förklara för mig varför mina byxor åker ner hela tiden? *vänder på huvudet* ...fan.

Crabsticks.

Pluggar matte för fulla muggar. Slår vad om att ni är sjukt avundsjuka!

Igår var jag ju som sagt med Linda och Burris, laddar upp bilder sen! Promenerade, lagade massor av mat, käka frukt och pratade massor. Linda hade bytt rum också, och överraskade oss, fast inte lika mycket som myran gjorde... Hade sjukt kul i alla fall, precis som det ska vara!
 Sen hann jag i princip komma hem, kolla facebook, gråta en skvätt för att jag har världens bästa vän, och sen bar det av till just henne. Vart väl inte så mycket speciellt gjort, men det var som vanligt hyperkul. Vi tog i alla fall en promenad, eller ja, vi halkade fram. Måste ha sett ganska kul ut när vi gick två meter, vek oss av skratt, gick tre meter, vek oss av skratt, osv. Men allt var ju så jävla roligt!
 Mer dravel blev det när vi skulle kolla på film... Om jag säger såhär; jag tror aldrig mer att Linn låter mig välja film, haha! Hon skrattade under i princip hela Corpse Bride, den delen av filmen hon kollade på det vill säga. Härligt! Men ja, sjukt kul kväll var det i alla fall, precis vad som behövdes!

Imorse vaknade vi och svor över all jävla snö som har kommit. Inte precis vad man hade hoppats på..

Jaja, haft en bra helg efter omständigheterna. Idag skulle ha blivit jobbig, men så blev det inte. De som ska förstå förstod det där, annars är det inget att bry sig om.

Tillbaka till pluggandet, sen sooooooova! :D

Helgens citat:
 - Det där är det bästa jag vet! Räkor och sånna där... crabsticks!

BL.

Nu bär det strax av hem till Linda, kanske ska plocka upp Burris också.
Skulle ha vart där till elva, men jag försov mig.. höhö.En bild säger mer än tusen ord...

Förklaring i förebyggande syfte.

Just ja, matteprovet gick åt helvete. El nästa!

 Jag mår inte bra just nu, så om jag verkar sur så har ni antagligen inte gjort något för att förtjäna det. Det är bara jag som är dum. Men jag har alldeles för mycket på mig nu för att kunna hantera mitt humör, och det är inget jag tänker hymla med.
 Jag kommer att berätta vad som har hänt, i sinom tid. Vissa får antagligen reda på det tidigare än andra, och det kommer att vara för att jag väljer att göra det på det sättet. Så snälla, känn er inte diskriminerade, jag måste få göra det i min takt, ingen annans. Och jag litar knappt på folk. Så enkelt är det.
 Det som har hänt är känsligt, så mycket kan jag tala om. En mycket öm och skör punkt hos mig, och jag tror att en del redan listat ut vad det handlar om. Jag är arg, ledsen, besviken och känner mig löjligt ensam. Jag känner mig förvirrad och illamående och hela mitt liv har kastats om på bara några ögonblick.

Tack och hej, nu ska jag återgå till att läsa och ligga i fosterställning. Det är ju trots allt fredagskväll!
Så mycket minnen...

Morötter.

Jag förstår ingenting längre.

En bra dag i skolan. Förutom det skolsystern sa, men som sagt; jag lever på det där med "kanske inte". Lustig morot förresten, tror att man är helskum. Anyways, väntade med Klara och stundvis Burris och Gabriella på att få åka hem idag, slutade 10.15... Tog bussen vid två och blev hämtad av min mor.
 Sen skulle vi åka och handla. En fredag, i fyratiden, på dagen när folk får barnbidrag. Låter det inte toppen? Fullt med folk överallt, fick idiotblickar från alla håll och kanter eftersom att jag talade om för mamma med väldigt hög röst hur man på bästa sätt kunde skapa massirritation, komplett med demonstrationer.

Dagens citat:
 - Kunde det inte ha vart ett annat antal i alla fall?!

Blä :D

Nu har jag officiellt slutat bry mig om människorna i mitt förflutna, i alla fall människorna som jag numer inte har något att göra med. Resten är fortfarande en del av mitt liv, frivilligt eller inte.
Jag har förändrats. Många människor gillar inte detta, men det gör jag. Därför spelar det ingen roll vad ni säger när jag går förbi i skolan eller på annan plats, vad ni säger om mig när jag inte hör eller vad ni ens tycker om mig. För ni känner inte mig längre :)

I alla fall så sitter jag och pluggar kemi, och det går åt helvete. Och jag har träningsvärk i magen. Det är trevligt. Jag borde dessutom plugga mer än jag använder datorn, men ja. Självdisciplin!

Dagens citat:
 - Men vad händer om man har stor....?

Chester See.

Min syster är universums största Chester See-nörd. (För er som inte vet det är Chester See en singer-songwriter) Jag har alltid klagat på honom och inte klarat av att lyssna när hon har spelat honom.
Enligt min åsikt är det smörigt, en smula tråkigt och bara blö. Tycker dessutom att han är en sell-out, jag menar, disney?!
 Men jag gick med på att ge det en chans i alla fall. Så jag gick in på YouTube, och den tredje videon på hans channel är denna:

 Blev en aning svårt att ta resten seriöst efter det... Jag älskar killen i bakgrunden, han är paxad! Så jäkla härligt det blev med hans inhopp. Små detaljer liksom.

Men i alla fall. This songs for och Hold on var bäst av dem, annars säger jag bara; Mjääw.


Min vän!

Det här inlägget tillägnas helt och hållet Linda.
Du vet vart jag finns vännen, du är stark! <3


Du är mer än du tror.

Jag är duktig. Snart klar med textkommunikationen, vilket betyder att jag snart får jag sova. Rätt nice.

Promenaden var förresten trevlig. Pratade gjorde vi hela tiden. Och sen såg vi ut som två Bambisar på hal is. Imorn tar vi skridskorna runt, haha. Nu ska jag borsta tänderna.
 Jag blir otroligt fascinerad av ljudet som blir när man gör det.
 Det är så squischigt. Hajjar ni?

Varför känns det som att det enda jag kommer att lämna efter till världen är ett gäng hyperaktiva blogginlägg som inte gör någon nytta alls?

Nyfiken blondin.

Idag har jag åstadkommit mycket. Min engelsklärare tror numera att jag är drogberoende, Klara är så nyfiken att hon kan sprängas när som helst och jag tror att jag har sträckt min ena vad på aerobicsen.
Med andra ord; en helt vanlig dag med blondinerna.

Men ja, idag på idrotten kändes det verkligen att det var ett tag sedan vi körde aerobics, för det kändes mer nu. Eller så är det jag som har blivit otränad. Kan mycket väl vara så också, när jag tänker efter. Men det ska det bli ändring på, jag ska fanimig komma i form. Snart.

Kan ju lika gärna börja det med en promenad med bästa om ett par minuter, inte sant?

Dagens citat:
 - Okej, nu pratar vi om något annat.
 - Okej, a. Vi kör kontantfritt... eller nej, men...

Jag vet inte om du är det bästa eller det värsta som har hänt mig.

Sömn, plugg och annat dravvel.

JAG HATAR ATT PLUGGA OCH DÄR MED BASTA!

Jag kommer att vara trött imorgon. Trött som ett as.

Syrran var just här inne och pratade om självdisciplin. Då kom jag på en briljant idé. Om jag skulle börja vakna själv på mornarna, så skulle jag inte kunna vara vaken sålänge om nätterna. Så det kan ju vara en bra lösning på problemet, så slipper mamma bli så jävla grinig på mig jämt. Får väl se hur det går att genomföra detta, men det är ju värt att försöka i alla fall. För tydligen är det ju "farligt" att vara vaken länge, har jag fått höra otaliga gånger inom den senaste veckan, med menande blickar från alla håll...

Menmen, lördagens/söndagens citat:
 - Kanon!

Helgen, natten, och allt däremellan.

Alltså. Det är helt meningslöst att ens försöka sammanfatta igårkväll/natt, eller ens den här helgen. Allt har bara varit så himla kul, vet inte om det finns ord till att beskriva det.
 
Jag gick i alla fall ner till Linn och såg slutet på någon film, pratade, spelade gitarr och hade det trevligt. Sedan lurade den lilla saten i mig att vi skulle kolla på Top Gun. Jag grät som en dåre, och Linn skrattade. Sjukt att Tom Hanks var sådär snygg en gång i tiden... Sedan blev det bara kaos, tänker inte gå in på några detaljer, men det spårade ju ur totalt. Men kul var det, eller ska jag säga kanon? ;)
 Kom hem runt sex på morgonen slutkörd som en jag-vet-inte-vad, men det var det lätt värt. Tack bästa för en sjukt rolig helg, du är bäst! <3


HIHIHIHIHI.

Nu har jag städat köket, pluggat och tränat idag. Det enda resultat det egentligen gav är att jag nu är smått hungrig. Hm.

Ska ner till Linn ikväll igen, kommer att bli alldeles toppen! Jag tror inte att någon har så kul som vi, haha! Det är nästan skjukt hur lätt det är att umgås med vissa personer, hur lätt det är att prata om saker, medans man med andra bara bygger en mur.
 Sen finns det ju alltid avundsjuka idioter som inte kan tolerera att andra har roligt utan att försöka sabba. Ogillas!

Helt ovärt inlägg, men jaaaaag bryr mig inte! :D


<3


Fredagsmys.

Jag har överskåp! Yippie :D
 Konstig dag i skolan, väntade väldigt länge med Klara och kollade på väldigt mycket folk. Trevligt!

 Har just kommit hem från bästa, blev fredagsmys med gitarrspelande, Solsidan och prat. Så mycket prat att det inte skulle rymmas här, haha. Sen kom hennes mamma hem och då blev det ännu mer prat.
Alltså, en vanlig kväll, nästan. En ultimat rolig kväll, som var behövd.Dagens citat:
 
- Men Jeppa!... jag då?

Saknad, konstigt och annat.

Jag är trött på det mesta just nu. Bara så att alla vet.

Konstig dag idag, men det var en bra dag, och det är huvudsaken för mig.

Men i alla fall, jag har funderat en hel del idag. På massa ovärda saker och massa värda saker också. Jag har funderat på varför jag inte sover som jag ska, varför jag har ont i käken, varför jag ens går i skolan och en rad andra saker.
 Det känns bara konstigt allting, nuförtiden. Jag saknar människor jag brukade ha saker gemensamt med och jag längtar efter människor jag inte ens träffat. Känner mig helt sjuk i huvudet som gör det, men det är nästan så att det gör ont.

Sen saknar jag morfar. Otroligt mycket. Har en sådan period när jag tänker jättemycket på det. Jag tänker på det vid fel tillfällen, fast jag bara blir arg och ledsen av det. Det suger verkligen. För jag vill prata med honom. Det är alldeles för länge sedan nu. Vetskapen om att det är omöjligt för det hela bara värre. Saknaden växer. För att sakna någon är hemskt. Som att saknaden bränner hål, ett hål som är omöjligt att laga.

Nu vart det deppigt här. Men jaja.

Dagens citat:
 - Det ena villkoret är att det kan komma fler villkor... *Wicky-min*

LTB.

Jag somnade på mina läxor igår, och nu har jag ett blåmärke på ryggen. Charmigt.

Jag funderar på att byta linje. Till Fordon eller El. Jag får alltid roliga reaktioner när jag berättar det för folk, byta från NV till dem liksom, jag? Nä. Men jag funderar på det. Jag vet helt enkelt inte om jag är smart nog för att klara NV, inte med Matte D och Fysik B. Och jag måste läsa Fysik B för att kunna bli det jag vill, om jag nu går kvar. Men det är ju det också. Efter gymnasiet har jag mellan 5 och 12 års högskolestudier, beroende på vad jag bestämmer mig för att göra. Det är inte särskilt frestande alls när man är så trött på att plugga så det inte finns. 
 
Men sen är det ju så att jag gillar att lära mig saker. Jättemycket. Därför vill jag ju lägga till andra kurser som jag tror att jag klarar, typ psykologi och filosofi, men jag vet inte om jag klarar just matten och fysiken. Det ar ju börjat kärva med matten nu, och jag har aldrig, någonsin, varit bra på fysik. 
 Det dryga är att jag antagligen, om jag nu bestämmer mig för att genomföra det, inte kommer att få för mina päron. Särskilt inte fordon. Fast nu lutar det mer åt el. Då får man bättre betalt.

 Men då måste jag ju lämna blondinerna, och vi har ju faktiskt jävligt kul. Så det känns ju en aning tråkigt, om det nu blir så. Men vi får se, har ju ingen lust att gå ett år extra.

Blä på allt just nu. Eller ja, nästan allt. Och jag har ont i knäet, för vi körde badminton på idrotten. Hoppsan.

Dagens citat:
  - Undrar hur många gånger du sa "aj" nu Klara?
  - NEEEEEEJ! NEJ! NEJ! NEJ!

Q.

Tanken är att jag ska försöka sova nu. Problemet är däremot att så fort jag lägger ner huvudet börjar allt snurra. Och inte sådär att tankarna snurrar, utan snarare rummet. En aning obehagligt, så jag törs inte riktigt lägga mig än. Men snart så.

En annan tanke var att jag skulle plugga klart idag eftersom att det blir knapert om tid imorgon. Ändå har jag hälften kvar,på grund av min jäkla självdisciplin. Men till mitt försvar så gick det ju bra tills Linn kom. Sen hittade man ju ny bra musik, nya youtube-klipp, nya bloggar etc. Jag är ju inte så bra på att koncentrera mig. Särskilt inte idag. För idag har jag varit superborta halva dagen. Jag kommer inte ens ihåg om jag sov något inatt eller om jag var vaken.

Men nu ska jag sitta uppe och plugga då. Imorn fyller mormor år, så jag borde ha pluggat idag. Det är inte mitt fel, det är internets. Sen att det ju var lite roligare att spela spel med systrar och mamma än att plugga matte ser vi också till att skylla på någon annan.

Dagens citat:
 - 70 %! ...eller det kanske var gurka?

Pluggar.

Sitter och räknar matte. Jag blir skitsur på mig själv, för om jag insåg just att jag kanske borde ha hängt med på sista genomgången ändå. Nu gjorde jag inte det, vilket leder till att jag kommer att hamna 2 delkapitel (eller vad det nu ska kallas) efter. Inte så bra med tanke på att jag inte riktigt förstår vad vi håller på med. Och jag ligger efter i kemi och fysik också, men fysiken förstår jag i alla fall lite av.

 Jag blir sur på mig själv på grund av en annan sak också. Jag saknar totalt självdisciplin när det gäller pluggande. Jag kan gå i flera dagar och veta att jag måste plugga, utan att göra det. Jag tar fram böckerna, trycker igång musik och försöker koncentrera mig på det. Men så fort jag inte förstår eller inte vill mer så slutar jag, och sen skiter jag i det. Tills jag till slut tvingar mig till det och även då sitter jag och fipplar med annat istället för att göra det jag ska. Som nu till exempel.

Att blogga vs. Att plugga matte.

Vad är viktigast liksom?
Grejen är ju den att det här aldrig har varit ett problem förut, utan kom efter höstlovet.
Pluggtrött? Oja.


That's how we roll.

Så här lat är jag.
Men i alla fall. Jag sitter och pluggar. En lördagkväll. Deprimerande.


.

Lördag. Sjuk. Inget roligt att göra. Perfekt!

Idag har jag vart opigg, helt och hållet. Kollat på Disney Channel nästan hela dagen, så nu kan jag inte sluta nynna på introt till Fairly Odd Parents och om det är bra eller inte kan ju diskuteras.
Var ner till Linn en sväng, och ja. Hon är ju inte frisk den människan, och det fick vi nog bekräftat nu igen. Dessutom är hon synsk!
 Hon inbillade sig nämligen att hon fick sms, hann precis säga det till mig så att vi skrattade åt hur dumt det var, och då får människan sms! Tokläskigt, vi skrek rakt ut båda två. Det har ju hänt förut, men det slutar inte vara läskigt för det. Vart en massa mer tok innan jag gick hem, och jag säger bara en sak; banankaka.

Nu ska jag strax kolla på film eller något med mina föräldrar och lillasyster. Kan väl bli helt ok, men jag kan ju tänka mig roligare saker att göra. Men är man halvkrasslig och utan skjuts så får man välan stå ut här i Ingenmansland.

I alla fall. Jag saknar mitt svarta hår.


Running Scared <3

Nu skriver jag blogginlägg mitt i natten igen. Vad är det för fel på mig?
(FRÅGAN LÄMNAS OBESVARAD. TACK)

Kom hem från Linn för ett par timmar sen, mycket prat, mycket skratt och ännu mer tok. Det blir nog Säter snart! Men i alla fall, tanken var att när jag kom hem från Linn så skulle jag sova för att vara piggare imorgon... Jomenvisst va!
Kom hem lagom tills världens bästa film började, Running Scared, och då kan man ju inte gå och sova. Jag lovar att det är världens bästa actionfilm, det blir liksom inte för mycket och bara pangpang. Istället har den något som kallas handling.
 Som vanligt var den helt awesome, men det är sjukt vad reklampauserna förstör i filmen! De pausar på fel ställen, och pauserna är så långa att man lätt glömmer vad som hände precis innan det bröts. Så blä på reklam, och blä på dem som bestämmer när pauserna ska in!

Nu var i alla fall tanken att jag skulle sova. Men. Det är så att när klockan är mellan 03.30 - 04.30 är det i princip omöjligt att sova i mitt rum. På grund av 4 st muterade kaniner som inte vill hålla käften eller vara stilla. Så jag får läsa eller något.

Godnatt :)Bild


Klantig är jag.

Som förutspått sov jag bort halva dagen idag, gick inte upp förrän två. Dagen har sedan spenderats med att läsa och kolla på Mumin. Då vet ni det.

Ska strax ner till Linn, måste först knapra i mig alvedon. Jag är sjuk, igen. Kul lov, har inte haft någon energi alls, det enda jag har haft är en elak huvudvärk och halsont. BLÄ!

 Det hela blir ju inte bättre av att jag är allergisk mot precis allting. Använde en annan hudkräm än vad jag brukar för ca 20 minuter sedan så nu bränner, svider och kliar det på mina armar och mitt ansikte, så jag måste skrubba bort det först. Den hudkrämen jag brukar använda råkade jag kliva på, så korken trycktes upp och det mesta innehållet hamnade på golvet. Klantigt av mig! Just den hudkrämen är ganska dyr också. Suck.

 Jag hatar verkligen att vara hyperkänslig mot allt. Smink, hudkrämer, tvålar, deodoranter, rengöringsmedel osv. Det blir rätt mycket, och det gör ont som satan vill jag påpeka. Usch. Folk som inte tycker att man har rätt att gnälla vet inte vad de pratar om. För mycket blir väldigt mycket omständigare när man är känslig. Sminket man tvingas köpa är dels lite dyrare, dels kanske inte lika bra, och är väldigt uttorkande för huden. Det är inte det roligaste precis, och jag hoppas verkligen att min "allergi" vill försvinna av sig självt snart.

Jasså, min grammatik...

Jag har nyss tränat. Mitt i natten. Jag känner mig som ett psykfall.

Anyways, jag är kanonpigg just nu. Och jag ska upp tidigt imorgon. Sen är jag förkyld också (skvallra inte för H), men det bryr jag mig inte så mycket om. För om jag har tur så får jag träningsvärk mellan skulderbladen nu. Men jag känner mig ändå smått dum i huvudet som tränar mitt i natten. När man borde sova liksom. Inte smart faktiskt, för nu kommer jag att sova bort hela dagen imorgon fast jag inte borde.

 Jag satsade ju på tre träningspass under sportlovet, och nu har jag bara ett kvar. Jag och Gabriella var och simmade igår (onsdags, jag har ju inte gått och lagt mig än) och vi simmade 2,5 km. Det är faktiskt inte så pjåkigt. Och att skratta och simma samtidigt går ju inte, det har ju jag och Klara redan konstaterat, och det gick inte bättre den här gången heller. Menmen, Mullvadsmannen och den äldre mannen med tatueringarna gjorde min dag! Jag råkade även ut för Sveriges elakaste tioåringar och en mindre tsunami, vilket Gabriella tyckte var ruggigt kul. Och det var ju en smula komiskt.

Nu svamlar jag. Mycket. Men det gör väl inte så mycket?

Dagens citat:
 - Min gamla tik?!

wiowiowiowiowiowiowiowiowiowiowiowiowiowiowiowio :D

Festival!

Jag vill ha sommar och gå på festival. NU!

Den här sommaren ska jag åka, oavsett om mitt sällskap sviker mig i sista sekunden. Det blir definitivt Storsjöyran, för att se Melissa Horn, Kent och Winnerbäck. Jag bara måste dit, och förhoppningsvis har jag sällskap också. Det är ju i slutet på juli, så det är perfekt tidsmässigt också. 

Men sen har jag ju även kollat upp West Coast Riot, för dit kommer Rise Against och A Day To Remember. Men det är ju rätt långt att åka för en dag istället. Tror inte att jag skulle få det för mamma heller, men jag måste se Rise Against!


.

Jag kunde lika gärna vara asfalt. Det är så jag känner det ibland. Grå, skrovlig, urlakad och helt jävla ointressant.

Säg mig, vem är den som ägnar marken man går på någon tanke.
Ibland kanske någon njuter lite extra då ett par bara fötter får smeka den vita, ljumna sanden eller det gröna sommargräset.
Men vem bryr sig om den fula, konstlade och intetsägande asfalten man går på.

Ibland önskar jag att jag var en härlig praktfull sommaräng, mitt uppe i sin fulla prakt.
Jag vet att jag siktar alldeles för högt när jag tänker så.
Visst finns det många vackra sommarängar bland oss.
Jag är inte en utav dem. Jag är asfalt. Grå och trist. Hård och skrovlig. Ful.
Allt är bättre än att vara asfalt.
En sammansatt massa som måste plattas till ordentligt för att den ska passa in.

Jag, tillplattad för att passa in. Tappade visst bort mig själv någonstans på vägen.
Mitt forna jag försvann för all framtid under ångvältens bryska framfart.
Fast för all framtid i tjärans händer.
Fast för all framtid under fotsulorna på dem som all lycka fick och blev till en praktfull sommaräng.

En dag är det min tur.

Även de vackraste blommor är starka nog att växa genom asfalt.

/Okänd
RSS 2.0