Skitdag.

Ni vet en sån där dag när man vaknar och tänker; "Idag går allt åt helvete..." och det blir så?
Så har jag haft det idag. Helt sjukt hur mycket som kan gå fel.
Försov mig, som vanligt, men idag missade jag till och med bussen, vilket inte brukar hända så ofta. På idrotten hade vi badminton, men det brörjade med någon uppvärmning där man skulle böja sig apmycket. Bara för att jag hade ont i ryggen. Men i alla fall, badminton. Hade ingen knä-grej (ni vet vad jag menar) så mitt knä är alldeles svullet och gör bajsont just nu.
På eftermiddagen skulle vi redovisa våra intervjuer, allt gick åt skogen. Plus att vi drog över på tiden, så jag missade det bästa på hela dagen. Och sen fick jag migrän på det.
Sov på bussen hem, såg antagligen abnormt dum ut, men det sket jag i. Sen skulle jag kolla på Grinchen, men jag somnade. Så nu vet ni det.

Och vart fan är julkänslan?!

Ny header..

Vart inte mycket sova. Istället fixade jag en ny header, är inte nöjd, men den duger just nu. Ett hafsjobb.
Säg gärna vad ni tycker!Yellowcard - Only One <3

Nu ska jag försöka sova. Är ju advent imorgon, så jag måste städa.

Change.

Idag har det inte hänt så mycket. Var in till Avesta, köpte lite nytt smink. Umgicks med familjen, irriterande, men det kan vara kul det med. Såg på film, Step Up 2: The Streets. Filmen var bra, de flesta skådisarna var rätt duktiga, men dansen var oklanderligt bra. Teknik, koreografi, underbart!
Kom nyss in från en promenad med Linn också. Nu håller jag på att somna, men en sak stör mig.

Jag har förändrats, visst. Jag klär mig inte i endast svart, har svart hår och tänker inte pierca mig mer i ansiktet. Men jag har inte förändrats till sättet, jag är fortfarande jag. Jag lyssnar på samma slags musik som förut, gillar att göra samma saker som förut, etc. Men jag orkar helt enkelt inte hålla på, orkar inte passa mig hela tiden för att inte sticka ut. För vet ni vad? Det är inte kläder, stil eller annat som gör att man verkligen sticker ut, det är hur man är. Och även om jag skulle vara normal, passa in osv, so what? Jag är jag, det trivs jag med, och jag har inga planer på att bli "som förut". För jag orkar som sagt inte. Jag gillar att kunna gå upp på morgonen, kasta på mig ett linne och en kofta, på med puder och gå. Det är tidssparande, enkelt och det som känns bra.

Sen har jag ju sett konsekvenserna av att förändras. Människor som man trodde var ens vänner visar sig vara något helt annat. Folk man inte trodde skulle döma en efter vad man har på sig gjorde det, folk ifrågasätter det mesta osv.
Men de vänner som faktiskt inte bryr sig är kvar, och de är de människor som är värda att lägga ner energi på. Och mina vänner är jag enormt tacksam för att jag har. För de är verkligen guld värda allihop! 
Nu har jag fått det ur systemet, så nu kanske jag kan sova. Men vi får väl se.


  nnn
vs Nu

KG

Kom nyss hem från Klara. Dagen var KAOS, men på ett mycket bra sätt!
Började på morgonen med att vi skulle gå av bussen på ett annat ställe än vanligt, folk tittade ju en aning mycket. Sen på lunchen höll vi på att göra något bra, men så bidde det inte. Men nästa gång, då jäklar! :)
Gick dock förbi trevligt folk ett antal gånger, det var väl inte helt fel.
Efter sista lektionen (kan fortfarande inte släppa att våran lärare lyckades vara rolig. Det är liksom en på miljonen.) så skulle vi kuta och handla, sen tillbaka, blev rätt bråttom. Men det var ju kul åtminstone. Sen åkte vi (som förövrigt innefattar Klara, Gabriella och jag) hem till Klara.
Så jäkla kul, nostalgitripp för sjutton! Gammal musik och annat liksom. Och vi kan inte vara på samma ställe ibland, så är det bara...

Men ja, apkul var det i alla fall, nu är jag trött som en gnu. Men jag måste kolla på film.
Anyways, hejdå, godnatt, au revoir, palla

(och jag vet att ni älskar när jag berättar halva historier. och inte har något sammanhang. och är trött.)

New Moon!

Åh, har precis kommit hem från Västerås. Är fortfarande nipprig, för den var så himla bra!

Handlingen stämde ju ganska bra med boken, vissa detaljer som störde lite. Men inte många. Det bästa stämde i alla fall, precis som jag hade trott att det skulle vara. Mycket snygga människor var det ju också, det gjorde inte ont. Jag grät tre gånger (men inte Klara, den känslokalla saten) men inte lika mycket som i boken, eller första filmen. Dock tror jag att den hade blivit bättre om de hade behållt Catherine Hardwicke som regissör, då hon gjorde ett mycket bättre jobb med första filmen än Chris Weitz gjorde med den här. Men det är bara min åsikt. Sen kunde de ha dragit ner lite på specialeffekterna.
Sammanfattning: Som med andra filmatiserade böcker är den bra så länge man inte jämför alldeles för mycket med boken. Handling och allt annat var, enligt mig, suveränt. Lätt värt att "slösa" pengar på!

Nu ska jag börja läsa om hela serien. Bara för att.

Bort.

Ångest. Vill ha imorgon, ändå inte. Blir galen på mitt "humör", blir alltid såhär.

Just nu sitter jag och önskar mig bort. Önskar mig bort till något ställe där det inte existerar ångest, där någon kan ta bort det lilla som gör ont. Det som kan förstöra en hel dag. Det som får en att ligga vaken halva nätterna och tänka. Alla ovälkomna känslor som gör en så glad på samma gång som man blir så olycklig. All ovisshet, alla "regler", alla krav. All stress, alla tankar, alla ord som man inte vill höra. Uppvaknanden som inte behövdes, saknader som inte borde finnas. Bort med allt negativt, allt måste vara positivt. Bort med allt, alla människor, alla saker, allting.
 

Lyssnar på musik och funderar på att baka. Men jag vet inte hur det blir med det, eftersom att jag fortfarande har ont i ryggen. New Moon imorn, hoppas att den är bättre än vad folk säger. Och att de håller sig någorlunda till boken.

Älgjävel.

Onsdag, perfekt, hemma senast halv fyra. Eller inte.

Skolan idag var toppen, men vissa klädesplagg borde brännas. Fick faktiskt rätt mycket gjort idag, fast engelskaläraren är trött på oss.
Men ja, höll på att missa bussen till Möklinta idag, så jag halkade nästan omkull i leran vilket nog de flesta som satt på bussen såg. Sen lyckas jag sätta mig vid ett säte där det är något knas på golvet, så jag såg aplång ut.

Inte nog med det.
När mamma hade jobbat klart så skulle vi köra hem. Och kör på en älg. På de där ca fem sekunderna så tänkte jag bara på sånna här bilder man har sett på bilar, älgar och människor efter sånna krockar. Så jag vrider mig och håller upp armarna, men mamma hann köra undan skapligt ändå, så det blev bara en liten smäll. Men tydligen vart smällen hård nog för att min rygg skulle "knäckas" fel. Så det gör asont. Men älgen sprang därifrån ganska fort, vi träffade ju bara bakbenen. Fast det låg en pälstuss på vägen, stackars älg. Hoppas att den klarade sig ganska bra i alla fall.
Det gjorde inte bilen. Den är skitful nu, huven är bucklig och båda extralamporna + en lampa till är sönder. Men jaja, det är väl tur att det gick såpass bra ändå.
Och jag står fast vid att det är lite coolt. Sålänge älgen klarade sig.Tralala :)

En i princip vanlig dag idag, var någon form utav brandövning på kemin. Jag klagade då rakt inte ;) Var faktiskt ganska bra. Drygt med textkommunikation sen dock. Rolig kurs, tråkigt folk. Lyckades göra en av dem irriterad, nöjd!
Nej, men det blev väl så roligt som jag gjorde det, så det blev rätt kul.

Nu sitter jag och pluggar, har en ganska lugn vecka, så då får man passa på att göra annat.
Både längtar och bävar inför torsdagen. New Moon är ju säkert bra, men resten... buä. Men ja, blir nog rätt bra ändå :) Man kan ju hoppas på att resultatet blir positivt.

Och dagens roligaste stod Wicky för. Skrattade så att jag knappt kunde andas.. :)
Anyways, dags att fortsätta med matten.


Damdamdam.

Slappdag. Inte gjort något annat än att titta på film, vilket var jäkligt skönt. Börjar känna mig friskare också, så det var nog behövligt.

Kollade nyss på Twilight, så nu längtar jag ännu mer tills New Moon nästa fredag! På tal om det, vilka ska med? Behöver klart besked när jag ska boka osv, vill inte missa igen för att folk inte säger till.
De jag vet hittills är Klara, Wicky, Gabriella. Så om nån annan ska med så får ni lov att säga till senast imorgon.


Fredag.

Ovissheten tar kål på mig.

Ensam-hemma-helg med syrrorna nu då. Tänker inte göra nånting annat än att ta det lugnt, bli frisk, sova och plugga. Alltså kommer jag inte hålla till vid datorn. Inte för att jag skriver något intressant här ändå, kan inte skriva om det jag vill.

Dagen var bra, ruggigt kul hade jag i alla fall. Ögonkontakt, inte helt fel.


Tid.

Har jag inte haft den här veckan. Plugg och annat är faktiskt viktigare än dator och sånt skit. Menmen.

Tisdag:
Studiedag, borde ha inneburit sovmorgon, men nejdå. Hade fått mail av min gamla SYV som undrade om jag och Klara kunde komma och hjälpa till på ett infomöte om gymnasiet för föräldrar. Men eftersom att han inte skrev någon tid så var jag tvungen att gå upp klockan 06.45 för att kolla min mail. Så Klara ringde och väckte mig, och ja. Vår konversation lät ungefär;

J: - mfdsfigsfs kväll. fnafuaifbnf,mv.
K: - Va? Äh, vi antar att det var på kvällen då..
J: - Var ju det jag sa...
K: - Va?!
J: - MEN KLARA, JAG ORKAR INTE!!

Mitt morgonhumör var som vanligt på topp. I alla fall så var mötet på kvällen, så jag kunde ta det lugnt hela dagen i alla fall. Vi behövde inte göra så mycket på mötet heller, men det var hemskt ändå.

Onsdag:
Dagen började med att jag försov mig och fick med mig mammas bilnycklar till skolan. Toppen start! Så hon kom inte till jobbet, utan var tvungen att hämta nycklarna först. Great. Annars var väl dagen ungefär som vanligt. Förutom att folk glodde på oss och att folk gick förbi och pratade om mig. Irriterande.
Sen gick jag till Milla som var med massa folk, pallade i tio minuter. Har nog inte känt mig så hatad sen jag började på KSK, och då har jag ändå idrott med samhäll...

Torsdag:
Kanondag, om man bortser från något jag upptäckte nyss. Annars har dagen vart super, fast med huvudvärk. Men det gjorde inte så mycket ändå, för det jämnade liksom ut sig.. :)

Men nu vart jag lite halvt sur på min upptäckt, så nu ska jag försöka sova istället...

Ork.


One Republic - Dreaming out loud

Extrem huvudvärk, tinnitusanfall och trötthet. Kan det bli bättre?
Håller på att bli sjuk också, när jag ändå ska klaga. Menmen. Haft en kanondag idag i skolan, förutom en detalj. Alltid är det något. Och jag ska gifta mig, ifall ni inte visste det. För det visste inte jag heller.

,Favoritlåt för tillfället.

Igår var jag ner till Linn. Kul var det, fast har svårt att få vissa bilder ur huvudet, haha ;)
Vi gjorde väl det vanliga ungefär, men lika kul som vanligt ändå.

Ska snart börja plugga, fast jag egentligen inte vill. Studiedag på tisdag också... Kunde det inte ha vart någon annan dag? Typ torsdag eller något. Lite surt...

Lost.Run away with me
Let's run into the summer that never ends
Stay there for a minute
Just to take another breath


KSicsFaces.

Det finns få människor som faktiskt försöker ändra på saker. Men det finns en människa som, enligt mig, har helt rätt inställning till allt. Även om ni inte bryr er så borde ni kolla på den här videon, och om ni gillar den, kolla på uppföljarna!
Kolla på hans acting-videos också!
Del 2 & 3:
http://www.youtube.com/watch?v=9x-VRJjzMTM
http://www.youtube.com/watch?v=I8t8sFX3VBM


Annars kan ni kolla den här också;
http://www.youtube.com/watch?v=9mu_wkAUVIE

"KOOOLAAASÅS!"

Idag var inte heller en dum dag i skolan, roligt folk och så vidare. Sprang omkring så att folk lär ha trott att vi var sjuka i huvudet. Rätt sant i och för sig. Slutade 13.35, men väntade i skolan och fick sällskap av Linn och Linnéa en stund... Inte sjutton var det tråkigt! Det var ju så att man "blev till sig i trasorna" ;).
De två enda negativa sakerna som fanns med idag tänker jag inte skriva här, för jag är sur fortfarande.

Klara följde med mig hem, och hade ont i kinderna av skratt redan på bussen. Sen kollade vi i skolkatalogen, och ja..

"- Du, han är så snygg att man skulle kunna äta honom med sked!
  - Men usch!
  - Men du gillar väl att äta banan med sked?!"

Sedan var det ju kört för kvällen, medans vi höll på med monster och annat. Skrattade som blådårar. Ont i magen har jag fortfarande, hon åkte för en stund sen. Men det var ju sjukt kul i alla fall!

Mässa.

Om ändå alla dagar kunde vara som den här, bra folk överallt (jag menar inte 9orna) och man hann ju knappt blinka för alla människor. Var ju mässa idag, vilket i princip innebar att vi skulle laborera (kemi) eller räkna matte. Eller det som var allra roligast; springa omkring. Vi sprang mest runt, men det var ju så kul!
Aja, laborationen ska vi inte tala så högt om. Jag är inte så himla bra på sånt där, drällde saltsyra över en skitstor bricka och tvingade stackars Gabriella att torka upp. För det var ju massa folk där... Menmen. Jag och Wicky skulle ju räkna matte också. Eller inte.

 Aja, bortser man från ett litet (eller?) undantag så var dagen helt sjukt kul. Har dock inte bestämt hur stort undantaget är.

Låt mig bara vara?!

Nanana.

Var med Linn en stund nyss, sjukt kul som vanligt.
Hennes lillebror visade oss nån video som var så sjuk att jag måste lägga upp den...Kanske gammal, men vem bryr sig.

Tandläkare..

Jag hatar att gå till tandläkaren. Det är nog ett utav det värsta som finns. Var där idag, ska få bettskena eftersom att jag knappt kan bita av saker med mina framtänder. Så de skulle göra en "avgjutning" av min överkäke, så det kändes som att jag svalde ungefär hundra liter sånt där medel, men jag svalde inget. Men äckligt var det.
Fick i alla fall en bra tandläkare den här gången, brukar ha sådan otur med det där. Och sen en till sak innan jag lämnar ämnet; varför är de flesta tandläkare så dåliga på att tala om vad de gör för något? Jag menar, jag blir ju tillräckligt nervös bara av att de håller på i min mun, men när man inte vet vad de håller på med blir det ju bara värre...

Ja, nu är jag hemma. Sitter och pluggar, mindre kul kan jag ju säga. Öppet hus på KSK imorn, kul. Massa 9:or som kommer att störa på lektionerna. Får väl se till att ha kul ändå, brukar ju i och för sig inte vara ett problem för oss. Men vi får välan se, känner mig bara allmänt trött nu igen.


Studiebesök, eller?

Guess what? Nu slipper ni höra tjat om artikeln, för jag tog mig i kragen och skrev klart den igår.

Idag skulle jag och resten av min icketrevliga textkommunikationsgrupp på studiebesök på Sala Allehanda. Jahapp.

Hinder nr 1: Ta sig från KSK till stan.
Lättare sagt än gjort måste jag säga. Fick en jättebra vägbeskrivning av Gabriella som jag inte lyckades följa, så jag gick tillbaka till skolan och vände 2ggr, innan jag hittade vägen där jag och Wicky ginade. Då hade jag lyckats tappa min mobil och vända batteriet fel 3 ggr och tappa vanten en gång.

Hinder nr 2: Hitta Sala Allehanda.
"Det ligger på en tvärgata där vid leksaksaffären!". Okej, det kan inte vara så svårt, tänkte jag med tio minuter på mig. Men fel igen, för det fanns hela två tvärgator, jag väljer fel och tar en ny tvärgata på tvärgatan tills jag är helt borta. Så jag går tillbaka och upptäcker att om jag bara hade sett mig omkring så hade jag sett både min grupp och rätt ställe. Men jag kollade bara åt fel håll, alltså. Men jag hann i alla fall i tid :)

Sen kom ju det värsta. Läraren hade virrat till det. Vi skulle inte ens vara där, istället fick vi sluta.
Toppen!

Hohoho.

Kom på idag att det snart är jul. Och för en gångs skull, har jag inte köpt en enda julklapp, vet inte riktigt vad jag ska ge alla. Så nu har jag lite smått panik, för om man ska beställa så lär man ju vara ute i god tid. Usch, vad jobbigt det blev nu.

Skulle ha pluggat en massa idag efter skolan, men jag somnade istället. Hade sovit dåligt i och för sig, men jag blir så sur på att jag inte kan hålla mig vaken när jag ska. Nu håller jag på att somna så jag tänker faktiskt inte skriva mer.

(fast jag kanske borde skriva den där satans artikeln snart..)

Död imorn?

Jag ska nog aldrig, någonsin mer säga "vi ses på måndag" eller dylikt. För jag börjar bara tänka.
 För tänk om man aldrig mer ses? Aldrig mer hörs av, aldrig mer får chansen att tala med någon? Om personen skulle gå bort, då skulle bara de orden eka i mitt huvud. För av alla saker man egentligen borde säga, av allt som faktiskt har en betydelse, så valde man dem. Och det kan du aldrig någonsin ändra på. Du kan aldrig mer säga något till personen för att ändra att det sista du sa inte hade någon mening. Att du istället kunde sagt det där som du nu aldrig kommer att få säga. Och som personen aldrig kommer att få veta. 
 Nu är det ju i och för sig dumt att tänka så, att någon kan dö vilken sekund som helst. Men det är ju så. Vem vet, jag kanske blir överkörd påväg ut till bussen imorgon? Eller du kanske väljer att hoppa framför tåget? Man vet aldrig när det är försent. Det finns inget sätt man kan veta heller, om man inte får reda på det av läkaren. Men snabba, plötsliga dödsfall händer. Hela tiden, det är tragiskt men sant.
 Fast jag skulle nog hellre dö fort än långsamt. Visst, jag skulle nog inte få allting sagt. Men det har jag redan tagit i åtanke. Men om jag dör fort behöver jag inte se de få som kommer gråta över att jag är borta må dåligt. För det vill jag inte, för om jag kommer vidare till ett annat ställe vill jag komma ihåg de jag bryr mig om glada. Inte ledsna på grund av mig.

Jag vet inte om det här vart sammanhängande, men förhoppningsvis förstod ni vad jag ville säga.


Nattplugg :D

Jag borde verkligen sova. Men det är söndag, så det kommer inte hända än på ett tag.
Borde även skriva min artikel till Textkommunikationen (nej, jag har inte gjort det än..) men jag har ingen lust alls. Istället gör jag instuderingsfrågor till Kemiprovet som vi har på tisdag. Samtidigt som prov är sjukt hemskt så är jag nästan lite glad över att vi äntligen kommer att bli klara med en liten del av kemin, och se hur han lägger upp proven. Men det känns ändå inte som att vi kommer hinna med något, inte i den här takten.

För övrigt så kan vi nog inte gå på New Moon den 20:e btw, alla biljetter är slut, dumt eller hur? :(

Donnie Brasco.

Igår var jag aptrött, men höll mig i alla fall vaken tillräckligt länge för att se Donnie Brasco. Det är nog en utav de bästa filmerna jag har sett på länge, jag älskar filmer som är spännande och bra, men ändå får en att bli lite halvt frustrerad. Sen att Johnny Depp var med gör inte inte precis. Särskilt inte när han bara har linne på sig ;)

Just nu lever jag på klipp med Sesame Street. Så jäkla bra! :)


-

Har nyss vaknat, skulle skriva en artikel till Textkommunikationen, men somnade istället. Och jag har hur mycket som helst att göra. Fast å andra sidan behövde jag ett par extra timmar idag.

Jag har totalt lessnat ur på negativa människor. Visst, man behöver inte vara jättepositiv och hyperglad hela tiden. Men männniskor som klagar över småsaker som att det vore jordens undergång, som alltid hittar något negativt att fokusera på, är irriterande. Var glad över att du fortfarande lever istället, eller kanske lägg energi på något viktigare och roligare än att klaga? Det blir ju inte bättre av att man alltid hittar något som inte riktigt duger. Det blir ju snarare tvärtom då. Och tänk om ni själva skulle behöva lyssna på allt som ni sa från någon annan, hur kul/intressant skulle ni tycka att det var då?
Det här har stört mig i flera veckor nu. Särskilt om den som klagar skyller allt på någon annan när den faktiskt kunde ha gjort något själv.

Plugga!

"En kejsare en gång tog ett barn och Kuzko... NEJJE!!"
Min intelligenta syster.

Idag har jag varit jätteduktig. Jag har pluggat en MASSA. Men jag är inte klar med min svenskanovell som ska vara inlämnad imorgon, så egentligen borde jag inte skriva här, eller på msn. Men ibland får man vara dum också.
Och det är kallt ute. Inte lite kallt heller för den delen, kan ju delvis vara för att jag inte har någon jacka. Jag sov i en kall bil idag, var inte så mysigt faktiskt. Och det känns som att folk är så här *visar* intresserade.
Nej, om det ska bli någon novell av det där så bör jag skriva nu. Men jag pallar inte. Inte blir det något "snuskigt bra" nu heller. Blä, orkar inte.

För övrigt så har jag kommit på att vältränade handleder är hypersnyggt!

Glad!

Idag kunde inte ha fått en bättre start, och för en gångs skull höll det i sig hela dagen! Har vart sjukligt uppåt, vilket känns bra. Lite omväxling liksom.
Skrev dock franskaprov, inte lika kul precis. Och textkommunikationen var inte heller jätterolig, men glad var jag ändå.

Det var väl det jag ska skriva nu, för jag är trött. Sovdags. Eller ja, det heter ju läggdags, menmen.

Gulp.

Min tunga är svullen och värker. Jag svalde nämligen en kula till min stav idag, så jag fick använda en ring som man egentligen ska ha i läppen istället. Kan ju säga att det gjorde rätt ont eftersom att den var böjd..

Fick tillbaka matteprovet idag, sjukt missnöjd blev jag! Men jag fick ändå lite beröm av läraren, vilket var skumt enligt mig. Referatprovet fick vi också ett preliminärt (men troligtvis också slutgiltigt) betyg på, och jag sjabblade bort ett MVG med slarvfel. Åh, jag blir så himla frustrerad när det blir så!

Nu har jag precis pluggat franska, har prov imorgon. Lite smådrygt känns det, men jag tror att det går bättre än matten i alla fall. Hoppas kan man ju alltid i alla fall. Men nu ska jag försöka hålla mig vaken och kolla på en film innan jag sover, så tjoflöjt.


Inte trött!

Har precis pluggat lite franska. Klockan är 01.10, jag ska upp 05.20. Borde jag inte vara trött då?
Ska i alla fall lägga mig nu, tänker inte plugga matte även om jag skulle behöva. Jag bävar inför matten då min lärare säkert inte kommer vara glad över mitt matteprov, så känns det i alla fall. Vi får väl se, känns dock lite fånigt att jag tänker på det där provet hela tiden när jag bara blir arg på mig själv då.

Men ja, som sagt, lägga sig. Får väl kolla på några filmer eller något för att bli utvilad i alla fall.

Några.

Här kommer några av bilderna från photoshooten :)

        

Tyckte ändå att det gick relativt bra, med tanke på att jag hade noll inspiration.

Slut.

Finns inte ord för att beskriva hur bra den här helgen var.
Sov hos bästa, så jäkla roligt! Bäst på hela lovet tror jag nästan :D
Musik, glo på film och skratta mer än någon annan kan. Typiskt oss, men vi är ju bäst så..
Men nu är lovet slut. Jag vill verkligen inte till skolan i morgon. Okej, kul att träffa allt trevligt folk igen, men resten då? Läxor, prov, otrevligt folk och så vidare. Jag har ingen lust alls faktiskt. Jag vill egentligen bara sova, strunta i allt och göra ingenting. Men då kommer man ingenvart, så det är lika bra att bita ihop. För det är ju kul när man väl är i skolan, det är att ta sig dit bara.
Jag borde verkligen plugga nu, men istället sitter jag och redigerar bilder från photoshooten i onsdags (eller var det tisdags?) som jag tänkte visa sen.

Menmen, måste ju säga att hela lovet har vart sjukt mycket bättre än jag trodde att det skulle bli, så tack alla folk :)


RSS 2.0