Comviq!

Idag har de små rygg-monstren förflyttat sig norrut. Har så grymt ont i huvudet. Fast hellre huvudet än ryggen.

Anyways, idag har det väl i princip inte hänt något på eftermiddagen. Var in till Avesta och köpte jeans och en handväska. Och Comviq. Har kvar mitt gamla nummer också, men ni får säga till om ni vill ha det nya :) Har haft världens lust att kolla Step Up 2: The Streets, men ingen annan här vill se den. Suck. Trista människor. Känns som att det finns något jag har glömt att skriva om, och något jag borde göra. Men jag kommer inte riktigt ihåg vad. Ska plocka Millas ögonbryn snart. Kul att plågas, sure. Men det är tråkigt ändå.

"Å universum... tjofräs."

Just ja! Glömde nästan. Ni vet när man går inne i någon affär där de har musik på? Jag lyckas alltid bara höra vissa ord, som fastnar på hjärnan. Sen vet jag inte hur resten går, och kan bara sjunga med i typ tre ord i hela låten.
I alla fall, flera gånger nu så har jag och Milla stått och sjungt med i en låt, och äntligen vet jag vad den heter. Jag lovar att den verkligen fastnar, så jag tänker inte länka den eller så. För det vore inte snällt. Men skönt, nu kanske jag kan lära mig mer än en rad...


2009

Jag kommer aldrig att glömma valborg, midsommar, när vi dygnade eller skolavslutningen med kvällen hos Linn efteråt. Sen har vi ju Tallin, helgen med Jeffe i somras, första dagen i skolan, allt knas med de övriga kungarna och allting.

I år har jag blivit av med en vän, men jag har också fått tillbaka en. Och det är jag glad för, annars hade jag inte tagit mig igenom det. Jag har också träffat mycket nytt, trevligt folk.

Har hunnit med grymt mycket det här året, men ändå känns det som att jag inte har åstadkommit någonting alls.

          


Thåström-tjat..

Jag tror att jag har monster i min rygg. De sitter och slår med små minihamrar på ryggraden så att jag knappt kan sitta. Jag blir så sur när jag har ont i ryggen, för om man har ont i armen eller så så finns det alltid något sätt man kan ha den på så att det inte gör lika ont. Men när man har ont i ryggen så kan man ju varken stå, ligga eller sitta utan att det gör ont. Det är grymt jobbigt, och ja. Som sagt; det gör mig sur.

Idag har vart en riktig ta-hand-om-mig-själv-dag. Tränade, la ansiktsmask och badade, pusslat och lyssnat på musik, och sen har jag setat och läst med tända ljus. Ibland behövs det också, särskilt om man är upptagen med hundra saker annars.
 Ska kanske hitta på något med mina systrar snart, beror på om de (och jag) orkar. Börjar bli ordentligt trött nu.

Men just nu lyssnar jag på Thåström - Brev till 10:nde våningen, så just nu är jag lite halvt gråtfärdig.


Inför 2010.

Idag när jag satt och gjorde ingenting kollade jag igenom mina nyårslöften för 2009. Har lyckats hålla 1/5. Så då började jag tänka på vad jag ska lova inför nästa år.

Människor i allmänhet bryr sig alldeles för mycket om vad andra tycker om dem. Även folk som säger att andras åsikter om dem inte spelar någon roll, bryr sig. Oftast i alla fall. Jag har inte en aning om varför det är så viktigt för oss att andra inte tycker illa om oss, men av någon anledning så är det det. Jag har alltid sagt att jag inte bryr mig om vad andra tycker osv, och det stämmer till en viss gräns. Det är väl antagligen olika var man drar gränsen, jag drar min någonstans vid rasist, för det är inte ok att bli kallad när man inte är det. Men ändå svider vissa ord mer än andra. Något som alltid kommer att vara känsligt är ju också storlekar och hur mycket man väger. Även om man trivs med sin vikt så är man kanske inte "modellsmal", och det lär man ju göra något åt om andra inte gillar det. Eller? Borde det inte räcka med vad man själv tycker?
Sen är ju vissa personer viktigare än andra, och därför bryr man sig extra mycket om vad de tycker. 

 Jag tror att de flesta vet att det egentligen är dumt. Att man egentligen bara borde bry sig om vad man själv tycker, men det är lättare sagt än gjort.

Därför är mitt enda nyårslöfte 2010 att börja acceptera, alternativt tycka om mig själv. Att strunta i vad alla andra tycker och bara göra allt jag kan för att bli en bättre människa, som jag tycker om att vara. För det är något jag inte kan säga att jag är i nuläget. Allt kan förändras.


..


Igår åkte jag som sagt till Linda :) Mycket kul blev det, mest prat dock... Jaja, sen gick vi upp astidigt enligt mig, men Linda var pigg som vanligt, haha. Kollade på Kung Fu Panda innan jag drog hem också.

Hemma har jag bara tagit det lugnt. Lyssnat på Thåström och tänkt över vad som har hänt och vad som inte blev av det här året. Vad som var bra och dåligt, varför jag inte gjorde vissa saker och så vidare. Bara ett par dagar kvar nu, känns konstigt. Det var ju nyss 08!
Jaja, inte mycket att göra åt. :)Dodido.

Nu ska jag dra till Linda, såfort pappa är klar. Blir väl lite spel, kanske kolla på film och ha lite mys :)

Under dagen har jag typ inte gjort något, lekt med monster och så. Kollade på Freedom Writers, om ni har chansen så borde ni definitivt se den! Helt underbar film.
Påtal om film, folk som vill leka på lovet får gärna höra av sig :)

Hejsvejs, onödigt inlägg, men palla.

Facebook?
Tom Felton - If You Could Be Anywhere

Plötsligt fick jag väldigt mycket engergi. Funderar på att göra något, men jag har inte en aning om vad. Så går det när man bor här ute... Anyways, sitter och glor nere i soffan, helt värdelöst och händelselöst. Lyssnar på musik och säger två ord till Milla var femte minut, så värt :)
Funderar även på att skaffa facebook? Fast jag vet inte. Känns så ojagigt. Och sen vet jag inte riktigt vad man gör, men jag har fått för mig att det är ganska värdelöst? Och sen kanske man bör känna lite fler människor än jag :)
Äh, sova strax tror jag!

Även om du menar väl så blir det lätt fel.

Käpp.

Har varit alldeles seg idag, inte orkat så mycket. Tror att jag börjar bli gammal...

Annika fyllde ju år igår, så det vart fika (fööör mycket), spela spel och glo på film med kusiner och så. Senare kollade vi även på The Proposal och Harry Potter and the Half-Blood Prince, fast jag kunde knappt fokusera eftersom att jag var skittrött. Klockan 01.00. Det är tamigsjutton illa. Snart kommer jag att somna klockan åtta, få ännu stelare leder och börja använda käpp.
 Just ja, vi åkte in på mellandagsrean igår, tjockt med irriterande människor överallt. Men ja, fick tag i en plattång, tre linnen och en parfym i alla fall.

Jaja, idag har det inte blivit något alls gjort. Sov länge och ska strax ut och gå med Linn, så får vi väl se hur dagen slutar. :)

<3Grattis Annika! <3

Film.

Ja, oj vilket inlägg jag fick ihop! Eller inte.

Vart till att kolla på film hela kvällen, Bolt, Hancock och så skulle vi ha kollat på Narnia, men pallade inte. Ska upp vid halv åtta imorn *yey* för att Annika fyller år, sen ska vi in till stan så att Milla kan köpa en kamera. Slipper man höra det tjatet hela tiden i alla fall. Ska kolla efter en capo, sen får vi se om det blir något annat. Ska kolla keyboards bl.a.
Och så ska jag antagligen skaffa ett comviq-kort, så att det blir lite billigare mobilräkningar...

Jag känner att min blogg är allmänt ointressant. Ska försöka bättra mig, men jag har ingen energi att tänka ut något bra att skriva.


Juldagen.

Juldagen, näst bästa dagen på julen. För då har man rätt att slappa och göra absolut ingenting ;)

Lyssnar på Thåström, tror att jag är kär i människan... Underbar musik.
Blev väckt tidigt imorse. Burris skulle låna en tvärflöjt, och väckte mig i en utav de bästa drömmarna jag har drömt pålänge. Vill nästan tillbaka. För det var bra mysigt. Fast det var väl dags att gå upp, så att jag skulle vakna. För drömmar är bara drömmar, hur verkliga man än vill att de ska vara.

Ska tydligen spela spel med syskonen strax. Jag som faktiskt hade en sak att skriva om, får ta det senare då. :)

God Jul!

Julafton var helt sjukt bra!

Vaknade runt åtta och öppnade första julklappen. Och sen de jag fick från Linn, blev alldeles glad!
I alla fall. Kollade på någon sorglig julfilm, "Jack Frost", och började fixa. Hjälpte mamma med maten och brände häften av köttbullarna. Rätt ska vara rätt! Efter Kalle Anka och tjafs åkte vi till mormor, umgicks med kusinerna. Spelade Rita&Gissa, brast ut i "sång" lite här och var. För nog fick man gåshud? :)
Julklapparna var för övrigt bra, är inte det som är viktigast, men jag är toknöjd! Pengar, Thåström-skiva och spel bl.a.

   

j.

Update.

Som jag skrev förut så hade jag sjukt mycket att hinna med till julafton, därför har jag knappt hinna använda datorn..
Tänker ge er en snabb updatering bara, men det är säkert inte så kul att läsa ändå :)

Måndagen och tisdagen gick mest åt att träffa folk som man inte kommer träffa på lovet, och ha sjukt kul i skolan. Var kul i alla fall. Shoppade julklappar på tisdagen också. Onsdagen var det väl inget speciellt med. Städade, fixade en massa inför julafton osv.

Interna skämt är de bästa ;)


Bråttom.

I vanliga fall brukar jag skriva om hur sur jag är på något som har med skolan att göra, eller om något annat totalt ointressant - som jag är sur på. Det är väldigt mycket negativt som skrivs, och det vet jag om. Grejen är väl den att jag inte bryr mig så fenomenalt mycket, för det är ju min blogg. Men jag har ändå tänkt att jag ska försöka skriva lite mer positivt, men vi får se.

Var i Sandviken idag, köpte lite julklappar. Har fortfarande fyra personer kvar, och det är tre dagar kvar till julafton. Inte så överdrivet bra. Ska också sticka och göra andra julklappar, baka, städa, pynta och sy min klänning. Det sista går inte så bra, använder en symaskin från stenåldern som inte har hälften av alla saker jag behöver. Plus att man ska hinna få julkänsla också... Det blir lite körigt, men det får helt enkelt lov att gå.

Natti :)

-.När självdistans möter självrespekt.

Tårta på huvudet.

Idag insåg jag, nästan, att det faktiskt är jul snart. Ajfan.

Sista syslöjdslektion någonsin. Ehe, vart klar med min mössa, ser ut som att man har en tårta på huvudet, men skön blev den. Sen sydde jag (och sprättade allt igen) in min klänning. Ska dock sy om allt hemma, för jag vill inte ha något hafsjobb. Funderar på att lämna den till typ Burris om jag inte kan själv, får se till att baka något till henne! Hon är ju finurlig. Men det är väl värt att försöka själv i alla fall.

Men ja, efter syslöjden fick jag skjuts hem av Wicky, väldigt snällt! Kollade på julfilm med syrrorna, eller ja. Jag somnade ju efter halva, men ändå. Jag kan som sagt inte vila när jag kommer hem... Men ändå, då har jag ju redan sovit två timmar, så då behöver jag bara sova 4 timmar nu. Eller är det 8 timmar man ska sova varje natt? Det är bra med koll.

För ungefär en timme sen gick Linn och hennes familj hem. Vi, Milla och mammorna satt och spelade Rita&Gissa, var väldigt kul! Lär nästan spara några teckningar tror jag. Vi vann i alla fall, det är huvudsaken. Trots att mamma fuskade hela tiden.

Ja, annars?


Tårta!


Första julklappsbytet.

Åh, idag alltså.. haha!

Det började som en banandag, kunde inte tugga för att jag har ont i munnen, höll på att missa bussen, och så vidare. Men sen nångång efter lunch vände det. Fy bubblan vad kul vi kan ha ibland, och vad jag alltid lyckas göra bort mig :) Hade förresten franskaprov, som jag inte orkade plugga till. Gick väl ganska bra tror jag, men får nog inte mer än VG. Och just ja, imorn sätts mitt betyg i Matte A. Vill inte se!

Anyways, efter provet sprang jag och Linda omkring på skolan och fixade lite saker medan vi väntade på Burris som också hade prov. Sen fick vi vänta på bussen i kylan, hur kallt som helst är det! Sjukt. I alla fall så åkte vi hem till Burris. Böt julklappar (tack igen!), spelade spel och pratade. 
 Har kommit på att Burris är lite för bra på spel. Det ska vi ändra på ;) Haha, nejdå. Men det var väldigt kul, lär göras om :)

"Jag känner att du utmanar mitt intellekt..."
Detta tar jag inte som en komplimang av någon som får påsk+flyger iväg till.. att bli vasaloppet när man spelar med andra ord...

Gladerrr!

Jag gillar verkligen inte tandläkare... Var dit idag (yippie!) och fick min bettskena. Det är inte så gosigt faktiskt, och jag kan knappt prata. Men, borde väl inte klaga. Kanske kan bita ordentligt snart så..
Hade kemiprov idag, men jag var smart igår och glömde böckerna hemma. Så det gick åt skogen. Men jag är glad ändå!

Jag borde verkligen sova nu. För jag är astrött. Men jag skriver en julberättelse, en väldigt deprimerande sådan. Och fortfarande noll julkänsla. Men imorn ska jag träffa Burris och Linda och byta julklappar, det blir nog lite bättre då i alla fall! Om jag först tar mig igenom natten, dvs. Berättelser, provplugg och ont i käften - det blir kärft.
Men som sagt; är glad ändå!

Otroligt, mega, superglad faktiskt. Sådetså :)


Snö, och inte lite heller.
Fel ISO på bilden.

Såhär mycket har det snöat idag. Vilket bl.a innebar att bussen hem var fyrtio minuter sen. Men det är allt lite mysigt. Och jag har fortfarande ingen julkänsla. :)


Mardrömmar.

Bara för att man fick sova bra en natt så får man sova dåligt den andra. Tydligen.
Drömde världens äckligaste mardrömmar, vaknade och ville gömma mig under täcket.

 Jag drömde att jag gick på en bro, en smal, ranglig bro. Det var en järnvägsbro, eller vad det nu heter. Under den fanns det först en flod med forsande vatten, om man ramlade så dog man. Längre fram så fanns det bara en stor svart avgrund.
 Jag gick på den där bron, och den tog aldrig slut. Jag tog mig över floden, men bron började falla isär mer och mer ju längre jag gick. Till slut gick jag balansgång och bron började rasa bakom mig. Ju fortare jag sprang, ju fortare rasade det bakom mig. Till sist föll jag ner i allt det svarta, mörka under mig, och det kändes som att jag aldrig någonsin skulle sluta falla. När jag slog i marken så vaknade jag. Men jag hade fortfarande den där känslan, ni vet. Så som det känns i magen när man drömmer att man faller.

Och för övrigt kan jag säga att jag inte precis blev mindre rädd för broar nu.

Stjärnor.

Slökväll, kollade på film med familjen. Lite jobbigt när man försöker undvika vissa, menmen. Det funkar väl i alla fall. Kom nyss in från en promenad med Linn, det blir inte en sekund utan snack. Men det är härligt kallt ute i alla fall, lagom med minusgrader, ett tunt lager med snö och stjärnklart.

 Just det här med stjärnor är nog något som alltid kommer att fascinera mig. Jag älskar stjärnor och framför allt mysteriet bakom dem. Vart är de egentligen, hur kom de till, varför kom de till, om man ser ur deras perspektiv; vart ligger jorden? Dessa frågor är bara några av de hundratals som jag har tänkt på. Det bästa, enligt mig, är att det enda som finns egentligen är spekulationer. Vi kan aldrig åka dit och bekräfta våra teorier, och vad vi tror är stjärnstoft osv, som vi hittat på andra planeter osv. Hur kan vi veta att det verkligen är det? Jag skulle kunna skriva om det här i flera timmar. Men jag skulle hellre gå ut och lägga mig och se på dem. För de är så underbart fina, ostrukturerade och blandade. 

 Stjärnfigurer är också ganska fascinerande, men inte alls i samma skala som stjärnorna själva. För det är nånting som vi, människorna, har hittat på. Det intressanta med dem är sagorna bakom, vissa är ju grekisk mytologi, men de andra... Jag är inte riktigt säker på när de uppstod, men någonstans, någongång satt det någon och hittade på jättefina sagor som fortfarande finns kvar.  Sen finns det ju kinesiska och indiska stjärnbilder också, men det är jag inte så insatt i. Men det är antagligen också ganska fascinerande.


Draken


Den ni.

Inatt har jag sovit i lite mer än 16 timmar! Det är nog mer än jag sov hela veckan, sjukt skönt var det.
Känner mig ganska duktig, även om jag bara somnade av en händelse. Och folk på msn tycker nog inte att jag är lika duktig. Men i alla fall.

Är fortfarande sur över igår, men det ska inte få förpesta min dag. Jag vet själv vem jag är. Annars är det faktiskt en bra dag idag. Har pluggat undan ganska mycket inför veckan, och ska snart göra något roligt. Vad vet jag inte än, men det lär ju finnas något som är roligare än att sitta här och glo.
Ska kanske träffa folk också, vi får se :)


Rasist?!

Rasism betyder färmlingsfientlighet. Främlingsfientlighet betyder att man är fientligt inställd mot människor med annorlunda kultur eller ett annat ursprung.

 Idag blev jag kallad för rasist för att jag inte sade hej till en engelsk tjej i våran klass. Det var en gång. Jag brukar heller inte prata så mycket med henne, eftersom att jag dels har problem att prata med människor som jag inte riktigt känner, finns dock undantag. Dels så har jag oftast inget att säga, och dels så säger jag inte det jag tänker när det inte är det vänligaste.
 Men detta var anledning nog för henne att kalla mig rasist och det ena och det andra. Hon sa bland annat att det inte spelar någon roll vad jag gör, utan att jag måste säga hej till henne i alla fall. Men det värsta var att hon för det första inte kunde säga allt själv, utan hade en kompis med sig. För det andra så gav hon mig ingen chans att säga något, bara malde på. Kunde inte förklara varför jag skulle vara rasist eller något sådant, hon hade absolut ingen bakgrund i något hon sa.
 För mig är detta absurdt. Jag är för det första inte rasist. Jag tycker att mångfald är grymt härligt och jag har absolut ingenting emot invandrare eller andra kulturer. För mig känns det också helt fel att behöva försvara rätten att prata med vem jag vill, för det är inget som någon kan bestämma över.

Rasism är straffbart. Att anklaga någon för ett brott man inte har begått, är förtal. Förtal är i sin tur också straffbart, tänk på det.

Complains.

Drömt mardrömmar hela natten, vilket toppen humör man får av sömnbrist! Samtidigt som jag har varit asglad idag så har jag vart förbannad som bara den. Tänker inte skriva på vad, men de flesta vet. Stör mig bara så himla mycket. Men det var bara på sista lektionen som jag var så, annars var det den bästa dagen den här veckan, i alla fall på en front.

Nu har jag ägnat en hel dag till att göra ingenting. Har inget plugg tills imorgon, och jag offrar hellre en dag i helgen. Kommer ändå inte bli något renoverat eftersom att jag inte pratar med p. Och sen ska jag försöka hinna med julbak och julklappar också. Det blir stressigt i år, för jag har 3 prov, 1 muntlig redovisning och 1 inlämning till nästa vecka också. Man lär ju klaga på något.

Och ja, jag har klagat en hel del på sista tiden. Men allt går i perioder, ibland är livet toppen, då har jag inget att klaga på. Men de stunder när livet inte är så bra som det kunde vara så hittar jag ofta små saker att reta upp mig på, något som faktiskt stör mig en hel del.

TJOLAHOPP!

-Den fastnar! Men den är ruggigt bra.
Åh, jag har noll koncentrationsförmåga just nu, blir sur på mig själv för att jag inte tar tag i pluggandet.
Har börjat kolla på andra skolor än KSK nu förresten, ifall att jag måste byta i tvåan. Måste ju läsa miljöinriktningen, men det kommer antagligen inte att finnas här. Blir lite sur på't, men det är väl bara att gilla läget. Men jag ska försöka få läsa de ämnena antingen på skolan eller kanske tenta av/läsa dem på distans. Vi får se.

Plugga vs Sova.

Det är sjukt hur trött jag har blivit på sista tiden. Kan inte hålla mig vaken vad jag än gör. Nu satt jag och pluggade till engelskaprovet, men jag somnade. Blev så sur, har sovit i närmare 4 timmar efter skolan idag, vilket jag verkligen inte har tid med. Har plugg upp över öronen, men samtidigt är jag så trött att jag inte orkar plugga heller. Cirka noll energi.

Hade nationellt i matte idag också. Gick åt helvete, kom på efteråt precis vilka fle jag hade gjort, hann inte klart etc. Måste prata med matteläraren. Måste ha bra betyg, annars får jag spatt. Jag vägrar VG. Så är det bara.
Blö, egentligen har jag inte tid att skriva här ens, måste plugga. Men det är ju så tråkigt med glosor. Och det är i princip det jag har tills imorgon, i eng. och franska. Är det förresten någon som har tänkt på hur roliga språkförkortningarna låter? Eller det kanske bara är jag som ödslar tid på sådant nånsens.

Mweh, måste plugga. Vill sova mera..

"Den sista falafeln!"

Jag var mycket duktig idag, jag var tyst ända fram tills efter idrotten. Skulle ha vart tyst hela dagen, men eftersom att Klara och Wicky suger på charader, så var jag tvungen att prata. Det var rätt skumt faktiskt, jag brukar ju prata en hel del annars.
Har inte så mycket annat att säga om dagen förutom att jag och Gabriella har världens bästa idéer till olika julberättelser. Too bad att vi inte har tid att skriva alla ;) Skrattade så mycket att jag inte kunde andas, och svenskaläraren har lärt sig att det inte är någon idé att säga till oss. På gott och ont. Skrattsmärtorna sitter i än!

Sen skulle jag ha pluggat idag... Kommenterar inte saken mer än så.


Söndag.

Ilska. Hat. Ångest. Besvikelse.

Idag har i princip sugit. Dagens höjdpunkt är väl att jag träffade Linn en stund, pluggade, pratade, skrattade. Alltid blir det bra när man pratar med henne.
Gjorde en lista på saker som ska klaras av till jul (som jag vet nu), vart ett A4. Sjukt mycket, särskilt den här veckan. Franska, nationella proven i matte (del 1), engelskaprov och så vidare. Är sjukt trött, men det är bara att bita ihop och köra på. Har man valt NV så bör man väl egentligen inte klaga.

Måste fixa så att jag inte behöver byta skola också. För det skulle verkligen inte funka, inte att vara så långt borta från alla. Och jag har ju precis börjat trivas i den här klassen, eller ja. Jag har lärt mig stå ut med de jag inte är överförtjust i, men resten är faktiskt inte så farliga. Jag struntar i om jag så måste tenta av hela miljöinriktningen och läsa naturinriktningen på skoltid. För jag måste läsa miljö, det är bara så det är!
Hoppas i alla fall att det funkar, kanske ska fråga om det redan i veckan. Men SYV-människorna ser ju så elaka ut.

Jaja, 2:a advent. Ingen julkänsla än.


Idiot!

Fyfan. Att du verkligen lät oss gå och grubla, utan att ens ha en bra anledning till det. Det är oförlåtligt, jag kommer inte att glömma det i första taget. Fattar du hur vi mådde ens? Fattar du vad man trodde, vad man inte ville tänka sig?! Fattar du ens att man inte kan göra så här? Helst skulle jag vilja skrika ut allting, men jag ids inte. För det är mig det slår tillbaka på i slutänden.
Det är inte så svårt som du gör det. Men du vill tydligen ha det såhär? Jag ska se till att du mår exakt så dåligt som du har fått mig att må. Jag kan knappt titta på dig, du är sjuk i huvudet. Åh, är inte bara förbannad, utan ledsen och besviken. Att du inte kan tänka på vad du gör mot oss ens en enda gång?
Nej, det blir the silent treatment för dig!

Hej, jag har haft världens bästa helg.

Foto.

När jag inte kan sova så får jag ofta idéer till foton, texter osv. På helgerna kan jag utföra dem, i veckorna sover jag bort dem, för jag har fått för mig att det är viktigare att sova. Men ikväll fick jag för mig att det kunde vara roligt att fota, för första gången sen jag-vet-inte-när.

Redigeringen är ett hafsjobb, för precis när jag skulle redigera så blev jag kanontrött...
Lördag.

Dagen har spenderats hemma, skulle ha gjort någon nytta, men så blev det inte. Istället så kollade jag och syrrorna på Ice Age 3 (som jag förövrigt blev helt kär i!) och spelade gitarr med en öm arm. Sprut*svordom*. Spelade tvärflöjt också, var så länge sen nu. Är lite ringrostig, haha. Men det är ganska kul, ibland. På kvällen var det dumburken och att spela spel med familjen (utom pappa, som inte var hemma) istället. Mysigt, man kan behöva sådant ikväll.
Tog en promenad med bästa också!

Mentalt: Ren jävla skitdag rakt igenom. Vet inte hur jag ska hantera allt som jag inte vill kännas vid, men som oundvikligt smyger sig på. Jag hatar det. Men det jag hatar mer är att jag är för stolt för att visa mig svag, jag kan inte öppna mig. Jag hatar mig själv också för att jag inte förstår att man inte är svag när man öppnar sig, det är bland det starkaste man kan göra. Men jag kan inte. Bara för en enda person, den personen som jag aldrig någonsin kommer att klara mig utan. En person som förstår. Personen själv vet vem det är, och den vet vad den betyder för mig också, hoppas jag. Du är bäst i alla fall, om du läser det här. <3


Tänk.

Den här dagen är sjukt längesen. Och sjukt saknad. Detta inkluderar även fröken Emma som jag aldrig hinner träffa nu för tiden!Tänk vad kul vi hade på Västerfärnebo ändå.. :)

Sliten!

Fredagskväll; trött, yr, sliten, glad.

Idag skulle jag nog egentligen inte ha gått i skolan, var yr och illamående mest hela tiden. Men jag hade ju bara syslöjd, så jag tänkte att det inte var så farligt. Och jag började ju må bättre efter ett tag, blev bara "attack-yr". Efter skolan (och en timmes gloende) så gick jag, Burris och Milla ner på stan och fikade. Mycket trevligt :) Gick och kollade efter lite julklappar också, men det enda jag köpte var ett puder och chinchillasand. Det är ju så svårt.
Kände mig tillräckligt pigg för att åka hem till Burris också, och Linda var också med, fast hon tog en annan buss. Träffade min gamla SYV också, haha.

- Ni vet att ni egentligen inte får vara här va?
- Men vi sitter ju och väntar på vår vän.
- Sitter ni och väntar på era män?!

Yes! Förresten lärde Burris mig att virka, är dock inte alls bra på det. Men jag ska köpa garn och virknålar, så får vi se vart det slutar. För jag ska lyckas göra en sköldpadda, så det så. Åkte hem från Burris för ungefär en timme sen, det är så mysigt hemma hos henne! Hennes familj är ju hypertrevlig, och deras hus är så hemtrevligt. Man känner sig inte alls sådär obekväm som man kan göra som på andra ställen. Helt mysigt.
 
Ja, nu då? Kanske ska träffa folk senare, men det beror på. Annars fick jag världens lust att lära mig den här låten på gitarr;


Vaccinerad.

Nu är jag immun mot nöffnöff :D Skönt att ha det gjort, men har världens biverkningar.

Var skitnervös när jag skulle ta den, så jag satt och skakade. Kunde inte kolla på det, och skolsystern var tvungen att prata med mig hela tiden. Men det gjorde inte så överdrivet ont först, men man kände ju hur det spred sig neråt i armen. Efter sprutan så började Wicky må illa, så hon fick lägga sig i mitt knä. Jag mådde ganska bra först, men sen efter ett tag började precis allting att snurra. Såg fyrdubbelt, var yr och mådde illa, så jag fick lägga mig ner. Låg utanför där i över en timme, det ville inte ge sig. Låg i Klaras knä, och då börjar hon skaka på benet. Jag var skitsur eftersom att jag mådde illa, så jag fräste till henne. Fast hon förnekade att hon hade gjort det, men det tror jag inte på.
Sen gick vi väl därifrån och skulle till svenskan. Då såg jag dubbelt och det snurrade, men jag kunde gå i alla fall. Vi hade ingen svenska, så jag låg på en bänk i cafeterian istället. Såg nog dumt ut, men jag orkar inte bry mig. Inte idag.

Nu ska jag kolla på film, för jag har ingen energi till att plugga, fast det är vad jag borde göra. Usch, jag hatar verkligen sprutor...

Dodi.

Lalala :D

Hade matteprov idag, gick faktiskt ganska bra. Tror och hoppas i alla fall, men det är som jag och Klara har kommit fram till. Känns det som att ett prov gick bra - så gick det skit. Om det känns som att ett prov gick dåligt - så gick det bra. Det stämmer, hur konstigt det än är. Men jag svarade på allt, och jag tror att det mesta blev rätt.

För övrigt var dagen bra. Men jag hatar att åka Möklinta-bussen. Känner mig så misfit, som att jag verkligen inte borde vara där. Plus att det är fullt av läskiga människor. Känns dessutom som att alla tycker att man borde gå av, och det känns som att folk glor. Det har i och för sig avtagit en del, men fortfarande finns det vissa som inte åkt bussen före som gillar att glo. Gärna vart man tar vägen efter att man har klivit av också.
 Men det värsta, och det gäller vilken buss som helst, är när man sitter och skriver sms och den bakom sitter och läser. Idag satt jag dessutom nedanför den här upphöjningen eller vad man ska säga, och kände mig tvungen att skriva en sak om han som satt bakom. Han luktade fenomenalt gott förstår ni, och om inte jag skriver/säger/viskar/gestikulerar det till någon så gör jag bort mig genom att göra något dumt. Så hur löser man det problemet?
Jo, man skriver medan man håller mobilen upp-och-ner, för att sedan vända sig åt sidan för att kolla hur lite som blev rätt, ändra och skicka. Jag såg nog abnormt dum ut, men det är sånt man får ta när man är som jag...

Jag kan inte vila när jag kommer hem förresten. Jag somnar, sen har jag ingen energi på ca en timme. Vad hinner man lagomt göra på en timme? Jo, somna om. Helt värdelöst.
Men idag gick jag ut och gick med Linn, hade Mini med oss till en början, men han började halta efter ett tag. Tror att han har halkat och sträckt sig, men han ville inte sluta gå heller. Smart har han aldrig varit. Mamma fick komma och hämta honom, så vi kunde fortsätta gå.

Imorgon ska vi ta svininfluensavaccin. Usch, vill inte. Alla blir ju sjuka, och sen är det ju nålar och annat som inte är det mysigaste jag vet precis. Nästan så att det behövs en svordom här, så nervös är jag.
På tal om sprutor, sjukdomar och halta filurer så gjorde jag något dumt idag. Jag spelade badminton utan knä-pryl. Igen. Var tänkt att jag skulle stå i princip stilla och bara röra armarna, men vad är det för kul med badminton om man inte får springa runt? Och i vissa lagkombinationer fick man ju rensa lite varstans...

Zovgott!


December?!

Idag har faktiskt vart apbra, var väldigt trött, men det gjorde inget.

Var på någon föreläsning om aids. Det var väl intressant och så, men det var roligare att prata, halvsova eller bara olyssna. Fast man lyssnade ändå, om ni förstår vad jag menar.

Idag är det första december. Jag har ungefär lika mycket julkänsla som en gurka, vilket är ovanligt. Jag brukar ha världens julkänsla redan i oktober oftast, jag är en utav de människorna som får folk att tröttna på julen innan den är här, haha. Men i år så känns det som att det skulle kunna vara början av november, det känns inte alls som jul. Får väl försöka kolla på julfilmer, köpa julklappar (vilket jag faktiskt har gjort idag, jag är duktig) och julpyssla tills det känns lite mer. Kommer dessutom aldrig att bli klar med några julklappar eftersom att jag inte har ork att ta tag i det heller. Men julen kommer väl, vare sig man vill eller inte. För inte vill jag ha jullov heller, jag kan gärna gå i skolan längre. För sen är det ju bara en termin kvar av första året..

RSS 2.0