Hinduism och boktips.

Sitter just nu och skriver på min slutuppgift i hinduism, eller vad man nu ska säga. Det är faktiskt väldigt intressant, och det verkar faktiskt vara en någorlunda bra religion. Förutom kastsystemet, det är bara sjukt. Skulle nog inte klara av att vara hindu, men det skulle vara intressant att prova en vecka eller så. Jag ska i alla fall åka till Shivas huvudtempel i Madurai innan jag är 30, skulle vara så sjukt häftigt :D Ska gå in i heliga byggnader från de fem världsreligionerna innan jag är såpass gammal, hittills har jag bara kryssat av kyrka -.-' Hur kul är det liksom, en ful byggnad med torn, där jag dessutom alltid inbillar mig att taket ska ramla i huvudet på mig; nej tack. Har en rätt lång lista på saker som ska hinnas med innan jag är 30 resp. dör. Det är bara att hoppas att det hinns med :)

Och sen är det så här. Jag är i desperat behov av boktips. Böcker av alla dess slag, utom fantasy ;)

Träning.

Idag är det lördag, och ändå vaknade jag 09.20, förra helgen vaknade jag 08.00 och 10.00.. får jag inte sova på morgonen längre eller?

Ja, vad har jag gjort idag?
Jag har läst manga och lite andra böcker, slöat framför tvn, väntat på att jag skulle få newbody-sakerna som aldrig kom (tack för den!) och tränat. Jag har gjort armhävningar så att mina armar är alldeles stumma, härligt :D sen har jag kört med crosstrainern och gjort sit-ups, och ska göra lite utfall och höftlyft när jag har bloggat färdigt. Så skönt att träna, och jag har fått så många kommentarer om min vikt på senare tid, diskret eller indiskret, så nu är jag på gång :)
Skulle ut och ta en kvällspromenad, men då snodde pappa mitt enda sällskap, Mini. Så det får vänta tills imorgon, funderar på om jag ska jogga imorgon bitti. Men vi får se om jag orkar.
Sen var det Earth Hour också, jag hoppas att ni släckte lampan :)

Igår var jag med Kajsa och Linda, hade sjukt roligt, har man alltid med dem iochförsig, men ja. Spelade kort och lagade mat, och pratade. Har hundratals citat uppskrivna, t.ex;

"*asg följt av en lång tystnad*
K: - Vet ni hur maneter förökar sig?"

Alltid trevligt, gjorde lite planer inför sommaren också, och jag tycker nog att vi ska genomföra dem!
Om min sommar blir som planerat kommer den att bli grymt kul :D Festival, tälta i trädgården, Grönan, förhoppningsvis sommarjobb, umgås med folk, moppeutflykter, massa Årsunda med familj, K&L och Jessie och massa andra saker. Nån annan som ska göra något kul? :)

Tisdag.

Idag har jag i stort sett inte gjort något av värde. Promenerat, glott på Yesman, sett Jasper pingvin och spelat gitarr. Allt med Mini i hasorna. Sen lekte jag med Eddie idag igen, snodde Millas kamera och fotade lite.
 Sen åkte jag och handlade, lite nytt smink vart det. Annars glodde jag på NCIS, House och Christine, alltså noll intressant dag, Lekte nyss lite med chinchillorna och dom var lika söta/dryga som vanligt, och nu lossar de päls, så jag har fullt i näsan. Det är nog det jobbigaste med chinchillor, det och att de är aktiva på natten vilket gör att, i alla fall med mina, man väcks. Fast å andra sidan kanske inte alla chinchillor kastar omkring "möblerna" i buren, leker med varandra genom att knuffa ner varandra från hyllorna etc. Rätt irriterande, fast ändå gulligt. Fast nu ska ju barnen flytta snart, nästan lite sorgligt.. men i alla fall, bäst för Polly..
 Jo, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.. Har engelska nationella imorn, uppsats, jobbigt läge som fan, men vafan. Finns värre saker.


Moster.

Idag var jag inte i skolan. No further comments.

Fyllde i mitt hår och kollade på "Alvin och gänget" med syrran under dagen och sen hjälpte jag mamma göra våfflor. Sen åkte vi till min moster som fyllde år, ochumgicks lite med våran kusin, och jag försökte mig på att hjälpa henne med matten. Var roligt i alla fall :)

Sen hemma lekte jag och Milla lite med Eddie och sen har jag försökt städa lite på mitt rum och göra en bilduppgift, men jag fastnade med att redigera bilder istället.
Och idag skriver jag inget värt, för jag vet inte vad jag ska skriva. Känner bara total jävla apati.


Söndag.

Happ, har gått en dag.
Saknar henne som fan, drömde om henne i natt. Att hon levde och att vi upptäckte det när vi skulle begrava henne och att hon då var precis som vanligt. Vaknade, glad som fan och kom ihåg. Att allt bara var en dröm, att hon inte skulle vakna. Och det gjorde ont. Ondare än ett uppskrapat knä, ondare än ett brutet ben.
Jag hann inte ens ta nya bilder på henne att ha på datorn, har inte ens en bild att titta på!

Om jag bara fick säga hejdå..

Tänkte skriva om något annat.

I torsdags var jag ute och sålde newbody med Annika. Hade jätteroligt, och bra gick det också. Hon var absolut tvungen att knäcka isen på varje liten bit av vägen, och gå i vattenpölarna och ta upp is ur en smutsig vattenpöl, för att "den såg häftig ut!". Så jäkla gullig hon kan vara ibland <3

Crash <3

Jahapp, nu var det dags. Jag har inte velat skriva om det, för då blir det verkligt. Jag har inte velat säga ordet död, utan det har blivit borta eller bara tystnad.
 Men igår när vi kom hem så var hon borta. Sötnosen bara låg där.. Jag fick ta upp henne ur buren och hon var bara kall och stel, hon som alltid var så livlig. Jag saknar henne grymt mycket, och ja, det var en gerbil. Men det blir inte som gerbiler, det blir som barn. Små barn som man blir väldigt involverad i. Och det var min systers, men jag tyckte så jävla mycket om henne för det. Grät typ hela kvällen igår, och idag har det varit i perioder. För någonstans vill man ju vara glad. Men på förmiddagen idag kunde jag inte förmå mig att ta i Eddie, eller ens se henne. Det har ju alltid varit hon och Crash, liksom Crash och Eddie, det är så det ska vara. Men ikväll så höll jag i henne och jag grät, både av glädje över att hon fortfarande finns kvar, och för att Crash inte gör det. Men hon verkade inte riktigt förstå det, och när jag matade henne så var jag på vippen att fråga, så där högt och larvigt som man gör med djur; - Var har du Crash då?
 Fast jag visste. Och det verkade nästan som att hon letade efter henne, fast vad vet jag.

Det är vid sånna här tillfällen som jag funderar på att bara stänga in mig och bli eremit på fulltid. Det var lika när min ängel dog, då ville jag aldrig mer ha djur eller träffa någon, för dom försvinner ju. Och hur bra man än känner sig när de finns här, så gör det ändå så ont när dom är borta.
 Jag menar, jag lever för min familj, mina djur och mina vänner, i den ordningen. För djuren blir en familjemedlem, oberoende på hur små de är, man blir så grymt fäst vid dem.

Om ni tycker det här inlägget är patetiskt - fine, läs inte. Men det här var det första inlägget på länge som jag har skrivit helt ocensurerat, utan att tänka efter.

R.I.P Crash <3
Sov gott gumman, jag älskar dig <3

Och nu gråter jag, och orkar inte skriva mer.

Tisdag..?

Alldeles dagvill idag, har gått och trott att det var måndag hela dagen.
 När jag kom hem så skulle jag börja plugga.. Jasså, jag har inte ens öppnat en skolbok idag, fast jag borde, för jag har svenskaprov, soprov och matteläxa, vad jag vet. Men istället så hittade jag en Samurai Deeper Kyo-volym som jag inte hade läst, och sen var det kört. Görbra manga! Nackdelen är att den innehåller göteborgska, men jag förstår det om det är nedskrivet som tur är ;o Och nu ska jag inte tråka ut er med mangatjafs..

Sen har jag pysslat om mina inte så små bebisar.. Jag tror inte att Milla ska få gå in i mitt rum på ett par veckor/månader/år, för nu börjar hennes andra favorit bli tjock. Och Virus kan jag sätta på diet, eftersom att han har egen bur, men Tuffs delar med de andra två, som behöver lägga på sig lite. -.-' surt läge som fan, men dom är ju söta små troll i alla fall :D
 Hade både dragkamp och jakt efter Tuffs igår eftersom att hon älskar att äta på papper och hon inte får. Sötnos är hon, men rätt ful ändå..

Ja, annars då?
 Fick världens viktångest idag, men annars har det inte hänt mycket. Glott på NCIS och House, som vanligt..


Jessie :D

Idag var jag och Milla ner till Jessie för att fira att hon fyllde år igår.
Roligt, roligt :D Hon fick lite paket och så..
 Sen har jag inte gjort så mycket.. börjat på en bilduppgift, pluggat so och no och kollat på Wipe-Out och Beck.
Med andra ord; slapphelg som fan! men det har vart skönt ^^

I veckan händer det väl inte så mycket vad jag vet.. ska väl sälja newbody *yey*, plugga och sen får man väl se, kanske hittar på något.

Och lär bara säga en grej också. Fyfan va äcklad jag blev av Beckfilmen idag, så jävla mycket sjuka människor det finns :S creepy som fan..


Uppdatering.

Ja, jag är bäst på att uppdatera..
Den här veckan har vart ganska död, mest bara vart med Klara och Emma, sålt Newbody med Linnéa (en historia för sig) och pluggat. Helt ok, fast jag längtar verkligen tills nästa lov, tål inte vissa folk i min klass -.-'

Annars har jag INGENTING intresant att skriva, kommer inte på en enda sak.. förutom;

GRATTIS JESSIE! <3

Ensam hemma.

Var jag i fredags, helt underbart skönt att inte ha en massa folk runt sig.
Sen igår var jag med Milla, Jessie och Peter, kul var det men jag får som vanligt ångest efteråt och jag tänker HELT förtränga lördagen, utan några skuldkänslor alls faktiskt.

Idag har jag mest slöat, glott på film och vart med mamma och handlat. Kankse ska lägga in lite svart i mitt hår sen, beror på om Milla orkar. Hoppas kan man ju alltid, vill bli klar nu :D
Ja, vad annars ska jag säga? Helgen började och slutade bra, men mitten var åt helvete.

Peace!


Onsdag.



Japp, sitter och lyssnar på Lilly Allen (nästan så att man skäms) och jag är helt kär i klänningen hon har i den här videon! Och hennes hår!
Idag har jag haft en asbra dag, med en perfekt avslutning ;) xD Har vart med Klara och Emma i skolan vilket retade gallfeber på vissa, men palla bry sig.
Jag vet inte om det finns mer att skriva eftersom att jag inte har gjort så mycket på sista tiden, så det får räcka..
Nu ska jag glo på One Piece och sen baka :D

Lördag.

Jahapp, lördagkväll/söndagnatt.

Sitter och nördar lite, är sjukt trött och ska snart sova tror jag.. Har precis låtit sista chinchillan springa (Virus, han får ju inte springa med de andra, stackarn), och dom retar gallfeber på mig.  Tuffs har redan fått springa, men blev inte nöjd, så hon gnager på gallret, Cookie välter huset och Polly sitter och ser urgullig ut för att få springa lite till. De låter så mycket att jag får aggroattacker på dem..  Men jag älskar mina bebisar <3
 
Idag har det inte hänt mycket alls. Har sovit, städat, läst, glott på Sveriges värsta bilförare (xD) och Criminal Minds.
 Och sen spelade jag ett par omgångar "dansmatta" (?) med syrrorna, fast Mini ville också vara med, så han hoppade på mig, böt låt, satte sig på mattan och skällde. Störda jävel <3
 Detta resulterade i tre stora rivmärken på min hand, och det svider uttav bara helvete.
 
 Sitter och kollar på min mangahylla just nu. Man  kan inte annat än hata finanskrisen... Engelsk manga är dyr som fan nu, jag menar 104;-/volym? Tror inte det..

Verkligen ett värt inlägg, ska nog läsa lite, känner mig underintelligent som fan för tillfället, kan vara för att jag är trött, men wtf. Läser en grymt bra bok just nu också, Dr Jekyll och Mr Hyde.. gammal men som sagt ruggigt bra :D

Och på måndag är det skola igen då.. Trist, fast ändå skönt, ska försöka att hinna med bussen alla dagar i veckan nu :) Men vi får väl se hur det går med den saken...
 Hatar verkligen att bo i den här förbannade hålan p.g.a det, går en buss till skolan och en buss från skolan. Grymt jobbigt när det är vinter och man inte kan ta moppen..

Ja, långt, ovärt inlägg  blev det, men vafan ^^

RSS 2.0