Kasst.

Vill inte vara hemma längre, snart drar jag långt åt helvete härifrån.

Träffade nyss bästa, fy vad jag skrattade. Har faktiskt ont i magen. Men hade nog inte förväntat mig annat.
Ska sova hos henne imorgon och så, det blir kanon!
Jag tänkte skriva ett vettigt inlägg här, men jag är för det första omänskligt trött, för det andra är jag fortfarande väldigt arg och för det tredje så tror jag inte att det vettiga skulle verka vettigt just nu.

Menmen, snart är det skola igen. Förut ville jag inte ha lov, nu vill jag inte ha skola. Eller jo, för att glo på folk och träffa alla sjuka människor igen, men inte resten. Och jag känner på mig att jag kommer att bli grymt äcklad av vissa saker också, menmen. Jag vill i alla fall inte, det var dit jag ville komma. Har franskaprov också, usch! Hemskt när man inte vet hur nya läraren lägger upp proven. Sen kanske vi får tillbaka matteprovet också. I sånna fall blir jag blind ett tag.

Voffvoff! :D


Surprise!

Igår så skulle jag åka till Linda och vara där till två. Jo pyttsan, satt och lyssnade på musik och vart en timme försenad och glömde precis allting hemma.
Men vi lagade i alla fall mat och fixade "skattjakt" och så till Burris som kom lite senare. Hade väldigt kul i alla fall, ska ladda upp bilder sen. Måste tilllägga att vin faktiskt inte är gott.
Nej, men sjukt rolig kväll måste jag säga :)

"J: - Men du vet X? Han är ju sjuuuukt snygg!
K: - Du, HAN är gangster!!"

  


03.01

Internet på min dator igen - wiho! :D

Klockan är förresten 03.01 och jag sitter och stickar. Känner mig som en rebell till pensionär. Och jag börjar bli trött, och med tanke på att jag ska upp klockan halv åtta borde jag nog sova nu.
Men det är roligare att sticka än att sova. För man vet aldrig vad man drömmer. Men om man stickar så är det värsta att man gör fel, och det går att rätta till ganska fort.

Idag har det inte hänt mycket, tog en promenad med Linn och såg en massa polishelikoptrar och annat. Lite läskigt, särskilt med tanke på våra spekulationer.

Har insett att ketchup är en idiot också, ska glömma honom fortast möjligt. Lättare sagt än gjort, men det får gå helt enkelt.

Annars då? Jag älskar den här videon (och det är inte bara för att han går omkring utan tröja, eller är sjukt snygg när han ser galen ut) och låten med!


Rasism.

Rasism. Ett utav det mest uppmärksammade ämnena just nu.
Jag tycker att det är väldigt intressant att läsa om, dels för att jag inte förstår rasister/främlingsfientliga personer. Jag förstår inte deras "logik", deras tankebanor. Jag förstår inte hur man kan döma ut så många människor efter ett så korkat tankesätt. Alla är lika värda, något de borde ha insett nu, vi lever på 2000-talet. Jag tycker också att det är intressant att de är så instängda i sitt egna lilla universum där de inte tar in andras åsikter. Att de inte kan inse att de har fel. För jag skulle då rakt inte vilja påstå att de har rätt.

 Den andra anledningen till att jag tycker att det är intressant att läsa om är att det faktiskt finns hopp för mänskligheten också. Att alla människor faktiskt inte är så främlingsfientliga att man bör oroa sig. Även om det redan nu är oroväckande att Sverigedemokraterna är på väg över 4%-spärren. Och jag får inte rösta, så jag kan inte göra något åt det heller. Sverigedemokraternas partiordförande skrev ju om islam som ett hot mot samhället i en debattartikel i Aftonbladet, men vad är mest hotfullt egentligen? En religion med hundratals fördomar emot sig, eller ett parti med främlingsfientliga åsikter? Jag skulle nog chansa på det sista.
Men ändå skrämmer det mig att Sverigedemokraterna har blivit stora. För folk måste väl ändå se igenom allt snart?

Något jag gillar är dock programmet "Välkomna nästan allihopa" som gick på svt2 idag. Det handlar, i princip, om att rasism idag är på en såpass vardaglig nivå som det faktiskt är. Folk använder ju rasistiska uttryck titt som tätt, folk skämtar om det osv. Och det uppfattas som ok. Men är det verkligen det?
Tyckte också att det var kul att se hur lite Bert Karlsson stod för. Det enda han stod för var det som fanns inspelat på band, resten var "felciterat". Visst, tror du på tomten också lille vän?

Och snälla busschaufförer som kör på VL, ta ner alla dessa urlöjligt fåniga klistermärken från Folkfronten!


En dag som alla andra.

Igår åkte jag till Linda en sväng, mycket knas blev det. Hade väl inte förväntat mig annat heller i och för sig men..
När jag kom hem från Linda drog jag ner till Linn en sväng, ojoj. Tror nog inte att vi ska vara i samma rum ibland men. Kul var det i alla fall, glömde klocka och alltihop. Men ja, kul var det! :D

Idag drog jag och syrrorna ut och fotade en sväng, fast inte så länge. Men det blev lite bilder, men eftersom att det är knas med datorerna så får ni inte se dem.
Sen kollade vi på Snövit. Jag är rädd för häxan, seriöst. Hon är ju förfan asläskig, usch! Förstår inte att små barn får se den där.

Och Obama struntar i miljökonferensen i Köpenhamn som jag har glömt namnet på. Är inte förvånad, men jag blir mer besviken på den där hela tiden. För nog har han tid att hämta sitt oförtjänta Nobelpris. 

dido.

Fortfarande inget internet, sjukt drygt att dela måste jag påpeka.

Gårdagen var kul, i alla fall när jag träffade Linn. Fyfan alltså, skrattade så att jag låg på golvet.
Idag ska jag spela gitarr. Och sen hade jag tänkt glo på One Piece, men har inget internet. Så värdelöst, man märker inte hur beroende man blir, menmen. Kanske blir av att träffa folk, men vi får se.

För tillfället har jag inte mycket att skriva om. Har inlägg sparade på min dator, men ja. Som sagt, beroende.
Knarkar All American Rejects. Kärlek på dem. Fick världens lust att baka, fast vet inte vad. Känns som att jag bara skriver lösryckta meningar, men det får ni leva med. För jag är för trött för att tänka.
Dessutom har jag stora planer på att flytta in i skrubben. För jag har bättre mottagning där än i mitt rum. Ironiskt egentligen. Jag borde sticka klart min mössa också, men jag orkar inte. Jag gör bara fel hela tiden, haha.

Jaja, hoppas ni andra har mer liv än jag för tillfället, för annars är ni uttråkade.


camacamacamacama...meleon?

Det här är ungefär så jag tänker sammanfatta min dag...


Höstlov! :D

Åh, den här dagen.. så bäst, men så sämst!

Det dåliga sammanfattas enklast genom att säga ketchup och matteprov. Kommer nog inte att klara högre än G på matteprovet, och det är halva mitt betyg i Matte A. Perfekt. Ketchup pratar jag inte om här, men ja, inget skoj helt enkelt.

Det bästa... ojoj! Efter matteprovet drog jag och Wicky till stan för att vänta på Klara. Intersport var ju... intressant! Hade ruggigt kul, höll på att ta uppåt-rulltrappan ner också, det var väl intelligent av mig? Killen neranför skrattade jättemycket. Sen skulle vi handla, jag lovar att tanterna går och gömmer det jag letar efter varje gång! Den här gången gällde det hela pasta-avdelningen.
Skolkatalogen var vääääldigt intressant, det finns fler intressanta människor än man tror. Särskilt enligt en utav oss. Fick för oss att gå ut och gå också, skrämde upp oss själva i den mycket mörka skogen gjorde vi också. Eller ja, Klara stod för den mesta skrämningen, fast hon skrämde mest sig själv.
Hade i alla fall ruggigt skoj, får göras om! :)
Bilder kommer när jag har min dator igen.

Och nu är det höstlov. Jag kan ju inte påstå att det inte är skönt, men samtidigt är inte skolan helt fel. Men att sova på morgonen är oerhört skönt. Menmen, säg till om ni vill hitta på något, kanske har någon dag ledig i alla fall! :)

Lalala.

Fortfarande inget internet på min dator, så det här inlägget blir nog ganska värdelöst.

Idag har jag;
konstaterat att vissa är helt utan smak
förstått att min väska inte är en fin hatt
känt mig oerhört tom
haft ruggigt skoj
flummat bort en hel svenska-lektion
kommit på att jag är utrotningshotad
planerat morgondagen, eller ja, vi försökte i alla fall...

Eh ja. Ungefär så ser väl alla mina dagar ut i och för sig, men det är inte varje dag man får reda på att man är utrotningshotad. Sen har jag städat också, dagens höjdpunkt! Eller inte. Imorn kommer Klara och Wicky hit, så ska vi laga mat. Innan dess ska vi handla. Det blir väl en sörja, men huvudsaken är att man har roligt under tiden så...
Jag har matteprov imorgon också, men inte har jag pluggat. Fy på mig! Blir väl uppe en stund och fibblar med det, men jag är trött. Och min hjärna är tröttare.
Skolkatalogen har kommit! En sida är väldigt vältittad ;) Hittade även lite annat att kolla på. Jag ser ut som en platt, tjock, apa och det är väl inte det roligaste. Sne käft har jag också för den som bryr sig. Men man kan inte vara nöjd med allt. Eller nåt.

Nu borde jag plugga matte, annars blir jag inget glad när jag får mitt betyg.

Humhum.

Min mobil fungerar inte riktigt som den ska, så om jag inte svarar på sms så är det den ni ska bli arga på.
Fungerar till och från i alla fall. Great.

Gårdagen tänker jag inte prata mycket om, eftersom att den (precis som dagen innan) bara kan beskrivas med ett ord; Bortgjord.
Fast jag börjar vänja mig nu, gör ju bort mig varenda dag känns det som.

Jag vill ha mer fritid. Man hinner ju ingenting på eftermiddagen när man kommer hem, för swosch säger det och sen är klockan 23.45 och man inser att man nog borde göra klart matten. Eller det kanske bara är jag? I vilket fall som helst är det grymt irriterande att man inte har tid med allt man vill. Idag till exempel fick jag välja mellan promenad eller träffa Linn. Valde det senare, bra val tycker jag!
Två dagar kvar innan höstlovet, på gott och ont. Det jag längtar mest efter är en riktigt lång sovmorgon! Det skulle väl inte sitta fel? Nu blev jag trött också.
Men i alla fall, blir inget Placebo för mig, kan inte ta ledigt en fredag. Fungerar inte med schema och annat, lite trist är det väl, men man får väl tänka att man får mer pengar över till annat nu. Om man ska vara positiv. Sen är det ju Winnerbäck också, och sen kanske Marionette. Men jag tvivlar på det eftersom att det också är fel dag. Men man har ALLTID tid för Winnerbäck.

Skulle gärna skriva ett intressantare inlägg, har ett par på lager nu, men jag sitter vid mammas dator för tillfället. Det är sjuuuukt stora ikoner och sånt på den här datorn, nästan så att man blir snurrig faktiskt. Men ja, vettiga inlägg kommer alltså!


Gul bil + nej = GEEEEEEJ!

... vilket såklart låter som GAY, vilket var precis vad jag skrek på bussen idag. Och det var långt ifrån det pinsammaste jag gjorde idag. Tänkte skriva det värsta här, men det vore ju att göra bort mig en gång till. Men jag kan lova er att det lär ha varit ett utav det värsta jag har gjort, så ni som känner mig kan ju bara tänka er..

Nej, dagen var alltså ingen höjdare. Och då har jag inte ens nämnt att Klara har ägnat 100% av sin energi på att göra illa mig idag. Först slog hon mig så att jag petade mig själv i ögat. AJ! Sen snärtade hon mig och slogs lite grann. Sen efter idrotten när hon borstade håret och jag fixade, så slog hon mig med hårborsten precis under ögonbrynet, kom åt alla nerver så att det rann utav bara hällpip. AAJJ!! Bultade rätt länge, och kommer säkert att få ett blått märke där tills imorgon... Sen fortsatte det här under hela dagen, uschuschusch..
Sen fick jag migränliknande huvudvärk lagom till att vi skulle skriva en bokanalys på engelska och ha muntlig redovsning på svenskan. Gick ju inte alls bra, han såg nästan lite sur ut (svenskaläraren alltså).

Har fortfarande huvudvärk. Ska väl ut och gå, men måste plugga. Och kolla på Män som hatar kvinnor. Men jag har inte tid. Fixar mobilmusik, viktigt ju!
Just det, det är väldigt svårt att förklara ordet "ju" på engelska märkte vi idag. Grymt svårt faktiskt. Menmen.
Gud vad jag skriver om ingenting! Fy på mig!


2.

Jag fick lust att vara kreativ idag.Är dock inte riktigt nöjd med redigeringen på bild 2, men tja.

-

Lyssnar just nu på Marionette. De spelar på Klubben den 14 november, så nu blev det svårt. Det är dagen efter Placebo, alltid blir det krångel.

Söndag "morgon", sur på det mesta och känner för att sova i tusen år. Bara sjukt irriterad för tillfället. Ska väl försöka göra något vettigt idag i alla fall, men det är inte lätt när man är hur oinspirerad som helst. Behöver städa klart, färga håret, plugga matte och svenska och sen ska jag träffa Linn också.
Inte fick man sova något inatt heller. Det känns ju extra surt.

Nu ska jag sluta klaga och sätta lite fart istället. För jag har ju trots allt söta strumpor.

Duktigt!

Nu har jag städat. Har bara mitt rum, lite plock på övervåningen och sånt kvar. Känner mig duktig som sjutton!

Blev inte av att träffa Linda något, istället kommer Linn över alldeles strax så hittar vi väl på något skoj :)
Hälften av allt blev ju gjort i alla fall. Ingen gitarr dock, får hinna med det imorgon. Och nu började jag längta till höstlovet, hitta på saker med roliga människor som jag tycker om :D
Kan det bli bättre? Kanske, vi får väl se :) Hoppas kan man.

Nu blev jag sugen på fruktsallad. Men det är väl bara jag.
Och sen var det något jag skulle skriva här, men vet ni vad? Jag kommer inte ihåg!
Inte så överraskande kanske, menmen.

"Det är de vänner som man kan ringa klockan tre på natten som räknas."
Marlene Dietrich.


Lördag.

Lördagsmorgon, eller ja, nu är det väl snarare förmiddag?

Aja, dagen ska gå åt till att städa, färga håret, träffa Linn och sen kanske träffa Linda :D
Låter ganska rimligt tycker jag, för att vara lördag liksom.
Min hund är sjuk, och mina föräldrar är inte hemma. Det låter inte fullt lika bra. Tycker så synd om honom dock...
Nu bör jag nog sätta igång om jag ska bli klar med städningen i god tid.
Det här vart ett väldigt tråkigt inlägg, men det kommer ett senare ikväll, ska kolla så att det inte är för personligt först.

Fredagkväll.

"Nu mår jag så dåligt att det börjar bli intressant"
Ingmar Bergman

Kort om dagen;
Regn, försov mig, rosa paraply, syslöjd, matteprov, hem, handla, vara med Linnéa och promenera hem.

Nu ska jag snart hitta på något roligt, kom nyss hem och letar efter något att göra. Kanske ska titta på film eller något, sen kanske jag ska höra av mig till Linn lite, men vi får se :)
Jag är så himla trött! En skolvecka bara svischar förbi, och sen är man helt slut på fredagskvällen. Inte klokt! Sen är man ju slut hela helgen, och har plugg att göra. I alla fall jag. Det enda positiva är att på helgen har jag mer tid att spela gitarr :) Har snart lärt mig en ny låt, men vi får se hur det går. Ska köpa en capo snart också, så att jag kan variera mig lite mer.
Det kanske inte är så kul att läsa om, men det är ungefär det jag har i huvudet just nu. Och det mesta jag har i huvudet som känner för att komma ut hamnar här..

Förresten, så här kan det se ut på syslöjden på en fredagmorgon :D
Referat, lov och annat skit.

Tänkte försöka skriva ett vettigt blogginlägg. Vi får väl se hur det går med den saken. :)

Dagen har vart som vanligt. Jätterolig, men en sak störde mig hela dagen. De flesta vet nog vad det är, ni andra får väl reda på det i sinom tid antar jag. Det "lustiga" är att det egentligen inte är störande, bara när det var så här specifikt eller vad man nu ska säga. Åh, det kryper i mig när jag tänker på det.
Började dagen med tre timmars referatskrivning, som sagt. Gick inte alls bra, blev lite för långt och så. Men ja, det är väl bara att hoppas på att det gick bra.
I morgon är det fredag, skönt som ett svärord som jag inte får skriva! Syslöjd och sen extrainsatt matteprov. Sen får jag åka hem och göra vad jag vill :D
Har dock inget planerat, men det får väl bli som det blir helt enkelt.

Och snart är det lov också! Jag vill inte ha lov. Jag gillar faktiskt att gå i skolan för första gången på väldigt länge. Bra folk, bra ämnen, dåliga lärare, men i alla fall. Jag vill ju ha tid att hitta på saker och så, men det är så jobbigt att komma igång igen efter lovet bara. Hoppas bara att jag gör det och inte sackar ihop och börjar vara hemma var och varannan dag bara. För det är inget kul, vill hellre gå i skolan faktiskt. Får väl se hur det blir där med, antagligen löser det sig väl :)

Folk som vill leka på lovet får förresten höra av sig, är rätt bokad med saker att göra på lösa dagar..


Promenad.

Kom in för ungefär en timme sen. Promenader är det bästa som finns. Lite kallt är det väl dock, och jag har stukat till min fot. Jag gick och sms:ade med Klara och vägen försvann. Illa!
I morgon har alla ettor referatprov i svenska. Jag vill inte! Jag suger för det första på referat, och för det andra är det både tråkigt och onödigt. Om det redan finns en text, varför ska jag korta ner den? Det kan väl den som är för lat för att läsa hela göra? Gah!

Och för övrigt var dagen helt ok, undvek all kontakt. Men Wicky är en jäkel på att gissa ;)

Nu gör det ont i mina ben för att de är så kalla, så nu tänker jag gå ut i duschen.

Crap.

Idag sög.
Har inte bara krockat, utan också gjort bort mig totalt på andra sätt. Men vi testade, och ni ljög. Så nu behöver jag inte slösa någon mer tid på det där! :)

Jag har egentligen inte ens tid att peta på datorn idag, men jag gör det i alla fall. Jag måste göra hundra sidor matte och massa andra läxor också för den delen. Men jag har varken lust, ork eller känner att jag har något större behov av att göra det. Jag vill inte helt enkelt.
Vilja är konstigt. Oftast vill man göra fler saker som man inte måste, eller kanske rent utav inte får, än man vill göra saker som man måste göra. Det kan ju vara för att måsten är så tråkiga, men det lär ju vara något mer också. Eller?
Jag blir i alla fall störd på det, så därför skriver jag inget mer om det (eller något annat) heller för tillfället.

Jag vann, men den största förlusten blev min.


Gitarr.

Nu håller jag på att lära mig en ny låt på gitarr. Går sådär, men kul är det. Mina fingrar kommer strypa mig i sömnen ikväll. Men det är kul.
Egentligen borde jag plugga, har matteprov nästa vecka och ska ha läst ut en engelskabok tills i morgon. Wops, hade jag faktiskt glömt. Kom på det för en halvtimme sedan. Är inte så värst taggad att plugga nu när det faktiskt går ganska bra med gitarren.

Jag är så otroligt trött på en sak och det är lärare. I alla fall lärare som tror att man inte har något annat att göra än att plugga i just deras ämne. Min mattelärare är sån, och då har vi honom i tre ämnen. Det är sjukt jobbigt eftersom att man då blir dränkt i läxor. Och ändå tjatar alla lärare om hur viktigt det är att man har fritidsintressen osv. HUR SKULLE DET GÅ TILL?!
Åh, blir irriterad.

Har tillfälligt bytit header också, ska fixa en ny, men jag ville ha bort den gamla. Säg gärna vad nu tycker!

The Scientist.

Tre timmars gitarrträning gav resultat; jag kan nu, helt ärligt, säga att jag nästan har lärt mig The Scientist av Coldplay, i rätt tempo och allt. Det var sjukt skoj, har även lärt mig början på My Heroine med Silverstein. Erkänn lite duktigt? :)
Finns många låtar som jag vill lära mig, och de här två är med på listan. Så nu är det bara cirka 100 låtar kvar.

Nu belönar jag mig, och mina fingrar, med att ligga och käka cashewnötter och snart blir det promenad. Är ju så härligt mörkt ute!
För övrigt har jag stora funderingar på att börja spela fotboll igen. Det är ju så roligt, tycker i alla fall jag. Men den här gången blir det i ett annat lag än Västerfärnebo. Fast jag vill ju inte börja själv.. Liiinda? (A)
Då slipper jag ju dilemmat med en eftermiddagsaktivitet, och får röra på mig på ett roligt sätt. Men vi får väl se hur allt artar sig.

Nu ska strax sova, efter promenaden. Kanske ska jag läsa en snutt också, vi får väl se.


Suger.

"Lyckan är drömmen - lidandet är verklighet."
Voltaire

Lördagskväll. Har inget att hitta på och jag förgås av tristess. Umgås med familjen? Nej tack. Kanske ska kolla på film eller läsa. För att göra nånting. Promenad blir det senare i alla fall, längre än vanligt. Allt roligt folk har annat för sig, första helgen på länge. Men ibland kan det ju vara skönt att vara ensam också :)

Annars får jag väl helt enkelt spela gitarr och göra helt meningslösa saker, har ju ont i huvude i alla fall. Menmen.


Citat.

"Den sista röst man hör innan världen exploderar är experter som säger: Det är tekniskt omöjligt"
Peter Ustinov

Dagen har varit väldigt lugn, var hemma till två eftersom att mamma kunde hämta. Sedan dess har jag bara stickat, skrivit och möglat framför datorn.
I skolan var syslöjden alldeles jätterolig som vanligt, sen vart det knas i huvudet igen så att jag deppade ihop lite. Men det gav med sig fram mot eftermiddagen, utan promenad till och med.
Jag har en väldig lust att lära mig något. Något helt nytt, som piano eller spanska. Kanske till och med att snickra ett hus, bara få lära mig något. Känner att jag behöver något sådant som omväxling just nu, börjar lessna lite på att läsa så få ämnen i skolan (7 teoretiska, 2 praktiska) och jag känner att jag måste få lite omväxling. Ska nog ta upp gitarrspelandet lite igen. Eller kanske leta efter någon rolig eftermiddagskurs? Vi får se.


Bussresa.

Nätter fulla utav mardrömmar och jäkelskap leder ofta till att man blir sömnlös. Sömnlöshet leder ofta till antingen tjurighet eller övertrötthet. Idag blev det det sistnämnda för min del.

Har haft nå så in i bängen roligt idag. Har fått saker gjorda ändå och så, men det vart en hel del skratt. Så kan det ju bli ibland, och ja. Umgås man med de människorna som jag umgås med så blir det bara helt hysteriskt roligt att gå i skolan, det går inte att hjälpa! Känner faktiskt att jag har hamnat i en bra klass, finns ju vissa som stör, det gör det ju alltid. Men jag syftar ju såklart på vår lilla klunga. Vi är inte många, men vi låter som en hel drös av folk ;) Lägger man dessutom till en Burris och/eller en Linda på det så är det ju kört! Tänk om jag hade bytt till samhäll.. blir uttråkad bara av tanken. Nä, NV09 alltså!

Nu sitter jag och stickar. Har inga läxor att göra tills imorgon, har bara syslöjd och biologi :) Syslöjden är nog veckans roligaste lektion, men jag saknar syslöjden man hade med 9A. Saknar faktiskt klassen lite, men som sagt så är min nya klass rolig så det räcker och blir över.

På torsdagar borde det förresten vara olagligt för mig att åka bussen hem! I alla fall om jag är hyperaktiv och det finns mycket roligt folk på bussen. Idag var det först Burris och Wicky, som sedan blev Linnéa och Matilda. Jag har fortfarande ont i kinderna av allting.

..

Rutten dag. Dagens höjdpunkt har hittills varit idrotten, aerobics, grymt kul!
Vet inte riktigt varför det är som det är just nu, men det går väl över snart antar jag. Hoppas om inte annat.
Började skriva på det här inlägget för två timmar sen, men självklart somnar man framför datorn. Helt toppen.
Har massor av plugg att göra, ska väl ta en långpromenad också, om och när det hinns med.

Tänkte bara skriva en snabb sak här. Jag skiter totalt i om du/ni tycker att jag har blivit fjortis. För det första så känner inte ni mig. För det andra så är man inte fjortis bara för att man har tröttnat på att använda endast svarta kläder. Jag tycker helt enkelt att det är bekvämare med jeans och linne än att ha massa annat. Och att jag sminkar mig? Vad har det med saken att göra? Det gör ni också, alltför mycket lär jag bara lägga till.
Tänk innan ni öppnar käften nästa gång :)

Jag har väntat på ett regn.

Hemma från promenad nu. Snällt att ingen talade om för mig att det regnade, så nu är jag dyngsur. Och nej, jag kunde absolut inte kolla ut genom fönstret för att kolla själv. Så nu fryser jag ännu mer. Funderar på att skita i att plugga och gå och sova istället, är ju redan idiotförklarad av min matte/kemi/biologi-lärare. Yippie.

Men men. Den här låten är i alla fall bra.


Tisdag dum!

Blev likadant idag som igår, jätterolig dag som slutade i en deppig eftermiddag. Vet inte varför det blir så, men av någon anledning så orkar jag inte längre då.
Fryser som en dåre gör jag också.

Idag tror jag nog att jag har varit otursförföljd eller nånting. Ingenting har gått som det ska, från att jag försov mig tills att jag mosade ett päron i min väska. Kul att alla böcker är asäckliga, eller inte. Nu ska jag egentligen plugga men det känns för tillfället meningslöst. Vill hellre ut och gå, långt.

Hur ska jag kunna förklara för dig att det inte är bra att vara sig själv om inte den personen är bra?


Hm.

Idag har faktiskt vart en relativt bra dag, blev lite för mycket mot eftermiddagen bara men det har lagt sig nu.

Blev väldigt mordisk en stund också, på grund utav våran mattelärare. Har en känsla av att det inte var sista gången som det hände dock. Han går mig på nerverna, är en dålig lärare och är äckligt närgången. Men jag lär väl stå ut. Men något jag inte tänker stå ut med är att han står inför hela klassen och i stort sett säger att jag och Klara har valt fel linje för att vi tycker om att ha roligt under tiden. Kan man inte gilla matte och no bara för att man gillar att ha roligt? Det är ju inte precis som att vi inte jobbar något, för det gör vi. Blir sjukt irriterad bara.

Nu ska jag plugga lite till, promenera och skriva ett trist referat. Yey.

Less.

Vet ni vad jag har lessnat ur totalt på?
Jag skulle såklart kunna skriva det vanliga; fjortisar, gnäll, politik, plugg och miljöförstöring, men nu är det faktiskt en annan sak.
Jag är så himla trött på klyschor. Visst, ibland är det dåligt när man "bryter" en klyscha då det kan förstöra slutet på t.ex en film eller en bok, men annars. Alltid i filmer kan man lita på att det blir på ett visst sätt och att huvudpersonen får det som hon/han vill. Eller att det kommer att hända något dåligt så fort något bra har hänt. Anledningen till att jag lessna ur idag är att jag av någon anledning kollade på "One Tree Hill", och i slutet blev jag bara ruggigt sur. Snälla, kom med något nytt!

Tänkte skriva ett längre inlägg än så här, men jag lär gå ut och gå innan jag spricker av energi.

Sentimentalitet.

Åh, har precis kollat på Ghost (tack för tipset Linda!). Jag blir ju alldeles sentimental av kärleksfilmer annars, men idag var det extremt. Bölade på slutet, det är ju en fin historia. Och sen är det ju extra sorgligt att veta att han faktiskt har dött.

Linn var över en snabbis också, vi gjorde en underbar upptäckt :) De som förtjänar att veta får göra det sen, inget jag skriver här. Annars har dagen varit bra, har gjort en ny bloggheader, men den är för somrig för att använda. Istället blir det en ny imorgon. Nu vart det ett sånt här tråkigt inlägg igen, men jag kände att jag var tvungen, haha.

Jag har förresten gjort bort mig. Millas nya pojkvän är här i helgen, och jag skulle gå ner i entrén och tända åt Linn som var påväg. Då hörde jag att det klickade så där ofantligt mycket, högt och regelbundet. Jag var stensäker på att det var en råtta och fick lite halvpanik. Så jag ropar först på Milla, övertalar henne om att det är en råtta och frågar om han är rädd för sånna. Han kommer ner, och vet ni vad det var som lät? Golvvärmen. Jag trodde att jag skulle dö där ett tag..

Men jag kan i alla fall laga köttbullar, eller hur Milla? ;)

Galet!

Är nog ungefär 20:e gången jag lyssnar på den här låten.
Kajsa - Jag förstår dig! ;oKänns dock skumt att erkänna att jag faktiskt tycker att det är bra...

Inte alls som man tror.

Fortfarande trött fast jag har sovit aplänge. Drygt, men aja.

Redigerar lite bilder eftersom att jag inte har något bättre för mig. Måste lära mig lite nya grejer dock, men det är fortfarande något av det roligaste jag vet.
Lyssnar på Håkan Hellström också, lovat Burris att ge honom en chans mot att hon gör detsamma med Lars Winnerbäck. Måste säga att han faktiskt har en poäng eller två, men det gör fortfarande lite ont i öronen. Gillar dock "En vän med en bil", eftersom att det låter lika falskt om jag sjunger med :D
Sitter också och dreglar över en systemkamera, villha! Men det är ju en aning dyrt om man är kass på att spara, haha. Menmen.
Har också kommit på att jag saknar Emma! Har inte träffat människan sen i augusti, och förut träffade jag ju henne dagligen. Eller ja, när båda orkade släpa arslet till skolan det vill säga. Men ja, det är inte samma sak utan den där Emma :)

Vill ha höstlov, men det är ju i alla fall inte långt kvar nu. Ska gå varenda dag tills dess, och samma efter lovet tror jag. Är ju lite jobbigt att gå upp på morgonen, men det är ju roligt i skolan, i alla fall på rasterna ;) Och lite roligare ämnen än i högstadiet och så.

Det var allt för tillfället. Kommer att börja ladda upp mer texter som faktiskt har ett innehåll här, mycket egna åsikter och så. Men det får ni se då :)


Gah!

Vet inte om det här kommer att vara särskilt sammanhängande, är lite nipprig för tillfället.

Idag är dag nr 2 på min inte-svära-period, har gått åt skogen kan jag säga. Det är ju liksom en vana som är svår att bryta, menmen. En massa knäppa grejer ska vi göra, det blir garanterat roligt :D

Var med Linda och Burris idag, behöver jag nämna att vi hade skoj? :)
Laga mat och flamsa, vara allmänt knäppa och diskutera. En mycket bra dag med andra ord.
Satt ju i skolan med Gabriella och väntade i flera timmar också, hade mycket skoj. Hon är så härlig den människan!

Dagens citat är HELT KLART:
"Jag lovar han kommer om du gör det!"Kommer ett seriösare inlägg imorn, nu lär jag sova om jag ska överleva xD

RSS 2.0