Filmkväll.

Yes, har precis kommit hem från Emma :)
Var hos Kajsa först, lagade mat och pratade (och jag vann på stress!) och sen gick vi till Emma. Och Frasse skrämde ihjäl oss ;o Men sen kollade vi på Princess Mononoke, urbra :)
 Och jag misslyckades med att ta Emmas katt :( och vovve.. 
Var skojigt som fan, har egentligen hur många citat som helst att skriva, men nöjer mig med två :)

*blick*
"- Neeeeej, Kajsa, du fååår inte, neej!" 

" - Det här kommer låta nördigt, men det här påminner mig om My Little Pony..."


Sportlov.

Har inte blivit så mycket bloggande för min del under lovet, men har inte haft så väldans mycket att skriva om..

I söndags sov jag hos Linda, hade en liten filmkväll och kollade på Disneyfilmer ^^ Sen på måndagen åkte jag hem runt 9  och läste och promenerade och så..
På tisdagen kom världens bästa Jessie :D Vi bakade och glodde på Surf's up, och början på Kung Fu Panda :D
Och på onsdagen åkte vi till Hedemora så att Milla tatuerade sig :D Assnyggt, jag vill också ;o
Elakt, elakt..

Ja, lite senare idag ska jag åka till Kajsa och ha filmkväll med henne och fru cpskaft (Emma) :D kommer bli grymt skoj tror jag nog!

Ja annars då?
Jo, jag kan ju säga att jag är lite sur på CDon för att jag aldrig får omgång nummer två med böcker ;o Jag älskar bokrean, har gjort av med alla mina pengar (nästan) där, och jag är inte klar än.. hittills har det blivit 18 volymer manga och en verklighetsbaserad bok, kommer inte ihåg namnet..
 Just ja! En annan konstig grej det här lovet är att jag inte har varit uppe till efter halv ett en enda gång! Ni som känner mig vet att jag brukar kunna gå och lägga mig vid halv sex om jag så vill, men jag har varit alldeles för trött för det ;o
Jag börjar bli gammal... Fast jag sover ju självklart till typ 11.30 varje dag fortfarande.. *slappis*

Men ja, vet inte vad jag ska skriva med, ska baka om en stund, sen kanske glo på film om det hinns med innan jag åker ^^

MCisracing.

Japp, idag var jag på MCisracing i Årsunda, något SM eller nånting, grymt kul var det i allafall :D
Var både motorcyklar, fyrhjulingar och sidvagns-sak, och det är skithäftigt tycker jag ^^
Mini var ju med, och han drog ner mig i snön så mina skor är alldeles blöta, haha xD
Och sen ville han leka, så var han fan inte still, utan fällde en massa folk.. dumhund!

Efter allting åkte vi hem, och just nu så skriver jag fast jag har lite bråttom, så ursäkta alla stavfel.. men jag ska snart åka till Linda och ha filmkväll, har inte träffat henne på år och dar känns det som.. blir väl så när man går i olika skolor..

Ja, det var väl det jag hade att skriva just nu, återkommer med mer när jag kan ^^

Om ni vill se bilder är det bara att gå in på min bilddagbok, ska ladda upp strax (hejpottfisk)

Peace!

Klippning.

Happ, idag missade jag bussen.. Och inte ville Klara hämta mig på cykel heller :P
Men jag låg och slöade i soffan och pluggade istället, så det löste sig.

Tänkte snart gå och sova, ville bara skriva lite först ^^

Var hos frisören idag, men jag är inte riktigt säker på vad jag tycker än, men när jag har bestämt mig så visar jag det nog antagligen här eller på min bilddagbok..
Men det växer ju ut igen :)

Och ja, jag var nyss positiv, i vanliga fall skulle jag ha skrivit att det såg ut som ett kamelarsle eller något sådant, men jag har bestämt mig för en sak.
Jag tänker sluta vara så inihelvete negativ hela tiden, allt går så mycket bättre när man tänker positivt.
 Har till exempel SO-prov imorn, och istället för att säga att det kommer gå åt helvete säger jag bara; det ordnar sig nog.

Vi får väl se hur länge det håller i sig, men det är fan värt ett försök ;)

Houdini.

Haft en rätt tokig dag idag, men oj vad skoj det var :D

Började med HKK, som bara var tråkigt, förutom när Klara skulle uttala aubergine.. Men sen var våran NO-lärare lite sen, så vi stod och läste på planscherna utanför NO-salen. Där stod det något att om man knyter ett ca 1m långt snöre runt sina handleder, och sedan ett lika lång som korsar och går runt den andres handleder så ska det finnas ett sätt att ta sig ur det där.
 Och det tyckte ju jag och Klara lät busenkelt, så vi pröva. Det var inte så lätt kan jag ju säga.. Från 10.10 till 13.25 gick vi fastsatta i varandra och försökte ta oss ur det där, och det gick ju inte så bra. Plus att vi har så snälla folk i våran klass, som gick och drog i det, eller knuffade ner oss i snön.. Mindre gulligt.
 Sen löste i alla fall våran bildlärare det, ganska enkelt, men klurigt ^^
Så nu tänker jag bli nästa Houdini :D

Sen när jag kom hem skulle jag plugga, men nejdå, jag somnade och sov tills klockan 20.00, för då var det NCIS <3
Så bäst ^^ Och sen var det House, inte heller helt fel..
Men nu ska jag göra lite SO :)

Efterlyst.

Satt och tittade på Efterlyst i torsdags, och då märkte jag något som jag aldrig har kännt förut, jag kände sympati för en grabb som hade mördat sin flickvän. Och då menar jag inte sympati som "oj, stackarn.." utan verklig sympati, och jag kom på mig själv att tänka "hoppas det går bra för honom." Känns helt sjukt, jag avskyr folk som tror sig ha rätten att ta någon annans liv, men den här gången kändes det helt annorlunda..
 Helt sjukt! Förstår inte varför jag tycker så, men jag tyckte verkligen jättesynd om stackarn, fast han hade mördat henne och grävt ner henne på ett gärde och låtsas som att han inte visste något. Jag vet att jag, innan jag såg efterlyst har läst om det och tyckt att han lär vara en jävla skitstövel, men sen nu så tyckte jag inte det. Känns jätteläskigt, och jag menar jag har ju haft planer på att bli polis, men nu vet jag inte.

 Aja, alla hjärtans dag idag, palla egentligen. Men jag hade tänkt spendera den genom att kolla på "kärleksfilmer" (läs romantiskt tjafs) med syrrorna ikväll, blir väl A walk to remember, Just like heaven, Titanic, och om jag har tur blir det P.S I Love You, och om jag tjatar tillräckligt kanske milla går med på att se Twilight :D

Har fixat "designen" på bloggen idag också, är väl inte riktigt nöjd, men det får duga.
Kommer nog ändra den i veckan igen, men vafan, pallar inte nu.

Imorn ska jag nog plugga lite grann, och antagligen baka och spela gitarr om det hinns med. Sen är det ju Bones och Beck också, så lär nog gå upp innan tre då. Och sen ska jag hjälpa Milla med dreads och ja, en massa helt enkelt.
Helgerna bara flyger iväg. Man borde ha tre dagars helger. Det har jag haft den här veckan eftersom att jag inte var i skolan igår, hade lovat Klara att komma och hålla henne sällskap men eftersom att min mobil gick sönder vart det inte så. 
 Anyway, lär väl säga glad alla hjärtans dag till er andra :) 
 Nu ska jag åka med mamma och handla en snabbis, och sen är det väl bara att kolla på film, vilket Milla har tjatat på mig om via msn i typ tio minuter nu.

På tal om film, lär jag bara tillägga, jag är hur patetisk som helst när det gäller att gråta i filmer. Kollade på två filmer igår, den ena var disneys Skattkammarplaneten, och jag grinar jättemycket. Milla tycker jag är patetisk, men vafan!
I slutet måste man ju bara grina, och i mitten också! Och Tarzan med, och typ alla barnfilmer. Men jag gråter inte i Titanic, inte för att han dör i alla fall, utan för att det är så fint i slutet att han väntar vid den där klockan och grejs :)

Aja, nu ska jag åka och handla i alla fall...
Peace!

Yes.

Sitter med Milla och Jessie vid köksbordet, och ja, dom är lite luriga eller hur man nu ska säga.. 
 
Har ett ton roliga citat just nu, t.ex:
 "Mini och pannkaka är som Peter och sex.."

Massa skoj, lyssnar på Hercules-låtar, lovin it :D
 
Annars har det inte hänt mycket, Jessie kom hit runt 17.00, vi har spelat kort och kollat på AFV, Rosa Pantern och bitar av Rush Hour 2, och ja, flummat arslet av oss ^^
Älskar att leka med oss :D

Vet inte vad det var jag skulle skriva, hade något viktigt att skriva.. hm.. vettefan alltså
Det här blev nog det kortaste inlägget i bloggen om jag ska vara brutalt jävla ärlig xD

Ta bort?

Tror att jag tar bort bloggen snart..
Känns inte så värt när ingen läser, haha xD
Men för tillfället är den kvar.

Gick inte till skolan idag, kände mig inte så bra imorse, men imorn är det NP och ett HKKprov jag har liggandes, så..
Kollade på Harry Potter 4&5 idag, jag älskar fan filmerna. Fast ut med Daniel Radcliffe, uss.
Men typ Rupert Grint, Robert Pattinson, Bröderna Weasley, Helena Bonham Carter.. fullt av snygga människor, som faktiskt kan agera.
 På kvällen bakade jag chokladmuffins, och gick ut och gick med mamma.. hur skönt som helst, men hon bara gnällde över att det var "kallt".
Annars har det som vanligt inte hänt nånting i Hillbilliehell, men finns inte mycket att göra åt det.

Helg.

Yes, var i Årsunda i helgen, underbart!
Åkte skridskor, kollade på film och mös.
Typ det enda som hände tror jag, kollade på Beck på söndagen.

Tänkte försöka sova snart, har Nationella prov imorn, läsförståelse tror jag. Jag är sämst på läsförståelse, jag tycker att allt kan tolkas på flera sätt, men tydligen håller folk inte med mig..
Blir till att kolla på film inatt igen, bästa sättet att somna på :D

 Hade studiedag idag, hade gjort upp en tidsplan, men den sprack på en gång. Hade tänkt gå upp kring 10 och plugga undan lite, men jag rörde inte ens mina skolböcker, och sov till klockan 12, haha.
 Istället kollade jag på Kuzko, glodde på One Piece och bara slöade..
Den här veckan kommer bli rätt tidssnål och energikrävande tror jag..
 
Imorn har jag ett NP, utv.samtal, ev en klippning, hårfärgning och dreadstillverkning.
På onsdag ska man tydligen på nån teater med skolan *yey* och sen hårfärgning och dreadstillverkning, och på torsdag är det ett NP, dreads, färgning och övrigt plugg. Till helgen hade jag tänkt att jag kanske kunde tvinga Jessie att umgås med mig och Milla, då vi är ensamma hemma. Låter väl som en kanonvecka, eller inte.. men ja, har ju helgen att längta efter ^^
Sen tänkte jag dessutom söka sommarjobb och fixa annat i veckan också, får väl se hur det går.

Vart inget intressant skrivet idag heller, men jag lovar att försöka skriva lite vettigare i veckan..

RSS 2.0