Spontant blogginfall!

Nu är det ju såhär att jag faktiskt har trivts väldigt bra utan att blogga, även fast det ibland har känts som att jag borde börja igen. Men det har liksom inte blivit av... Så vi får se, kommer att börja skriva lite smått då och då, men bara när jag känner för det och har något att skriva om. Så jäkla onödigt annars.

Menmen. Nu ska jag göra något jag aldrig har gjort förut, för jag tycker att det känns pinsamt av någon anledning. Men nu gör jag det ändå!
Det finns en människa som tecknar otroligt fina och inspirerande teckningar, och som skriver en blogg som är helt awesome. Nu tävlar hon ut en assnygg tröja med en av hennes teckningar som motiv, så jag tänkte att jag skulle delta!

Bloggen och konstnären hittar ni på hennes blogg, Kan Dee Drawings, och fler av hennes kläder finns att köpa på Kan Dee Shop.


Bild lånad från Kan Dee Shop :)


Bye :)

Nu kommer jag ta en halvpaus härifrån. Kommer kanske att skriva på helgerna, alternativt när jag har tid och lust, men nu har jag varken eller. Har en del annat att ta itu med. Så hejdå :)


-

Slog rekord genom att vara vaken i 27,5 timmar utan sömn igår, var sjujäkla trött. Men det höll mig borta från att tänka under dagen, så något var det ju bra för.

Ja, annars är det väl inget nytt. Trist att gå upp på morgonen, skola, konstiga raster och tråkiga lektioner. Och ingen fritid whatsoever. Och nu ska jag sova. Eller ja, läsa One Piece. Men ändå.

-

Allt hade precis blivit som vanligt.
Jag hatar er. Båda två.Nu går jag ner till bästa och sover där, för jag orkar inte vara här.

Gårdagen :)

Igår vaknade jag med värre migrän än vanligt, vilket ledde till att jag somnade om och vaknade toksent istället. Skulle in till stan, men däremellan blev det till att springa till Linn en snabbis.. :)
På stan vart det som vanligt småtjafs, mellan mig och mamma, dels för att hon är mamma och dels för att hon inte såg att en tröja var blå. För grön var den då rakt inte!
I alla fall, hem och kolla på Harry Potter and the Prisoner of Azkaban och Harry Potter and the Goblet of Fire med lillasyster, och sen springa ner till Linn igen.
Mycket skratt, tok och annat som vanligt. Hennes lillebror tvingade mig förresten att spela Guitar Hero (första gången) och det var hur svårt som helst! Blev alldeles knäpp ett tag, nästan.. Men kul hade jag i alla fall, som alltid!

Idag har jag i princip bara läst One Piece. Migränen håller i sig och det är väl inte alltför skoj. Menmen, bara att lära sig leva med det, tills jag blir av med den.


Eh..

Inte en bra dag idag. Migrän och halvångest går inte ihop.
Inte har det hänt så mycket heller. Har börjat göra om i mitt rum, ska ta ner massa skit från väggarna och göra om i hyllor osv. Det är på tiden, det ser ju allt annat än bra ut just nu. Jag vet inte ens varför jag skriver ett inlägg just nu, så det blir nog inte så sammanhängande. Är allmänt seg i huvudet, bör ju tilläggas...

 Hade en till mardrömsnatt igår förresten, helt sjukt hur verkliga just mardrömmar är. Det är ju tur att man kan vakna. Fast man vaknar alltid för sent, när allt jobbigt, hemskt eller läskigt redan har hänt, när man redan har fått de bilderna på näthinnan. Men bra drömmar tar alltid slut för tidigt. Innan det bästa har hänt. Suck.


Nytt rekord :)

Nu har jag slagit nytt rekord, men det är nog inget att vara glad över.. Jag sov till halv fyra på eftermiddagen idag, inte det bästa jag har gjort kanske.

Så idag har det inte hänt nånting i princip. Försökt klura ut lite hur facebook fungerar, går väl sådär kan jag säga. Kan också lägga till att jag fryser som en chiuahua på nordpolen. Ska ner till Linn vid åtta, känns som att jag inte har träffat henne på flera år, haha. Men det blir väl i stort sett det enda som händer idag, sen ska jag försöka sova tidigt ikäll. Kommer nog inte gå, men försöka duger :D

Jag skäms!

Jag har skaffat facebook. Det är ju nästan pinsamt, haha!

Nej, men allvarligt talat så känns det väldigt skumt, men jag vänjer mig väl snart. Ska snart lägga mig och kolla på film, det blir alltid så jäkla sent på nätterna av någon anledning? Jaja.
 Jag har inte så mycket att säga just nu. Jag känner mig glad, men ändå inte, om det nu intresserar någon.
Åh, just ja!

Jag kollade på Stolthet och Fördom idag, den gick på tv3 och jag har velat sett den ganska länge. Jag är helt kär i den filmen! Jag blir så inne i alla filmer, särskilt kärleksfilmer, så jag satt och svor hemma i soffan för att hon var så dum, och blev alldeles till mig så fort Mr Darcy var med. Han var, btw, jäkligt snygg. Men i alla fall, helt underbar film, när man vet hur det slutar, så att man inte blir så nipprig och hispig hela tiden.
 Milla hade onda planer som gick ut på att knocka mig mitt i filmen så att jag inte skulle få se slutet. Då hade jag dött.

Jag lär lägga in en bild, så har jag nått att titta på ;)Han hette tydligen Matthew MacFayden, om ni undrar :)

Znark.

Åh, jag är så trött att ögonen ramlar ihop på mig!

Imorse gick jag upp astidigt (elva) och drog och hämtade Burris, och sen vidare till Linda. Det lät som att det var världens omväg, men det är väl bara ungefär 100m extra eller så. I alla fall, ska försöka att hålla mig till ämnet. Väl där så lekte vi ute i snön, vilket var dagens helt klart bästa. Spelade spel gjorde vi också, och jag lovar att Burris på något sätt fuskar i Blokus. På något sätt som jag inte har luskat ut än, men det kommer! 
Hade i alla fall kul som vanligt, eventuellt lägger jag in bilder i det här inlägget senare, får se.

Sålänge räcker nog dessa;Sitter och skrattar för mig själv just nu. Dags att sova kanske?
Kollade förresten nyss på Pirates of the Carribean; The Curse of the Black Pearl, och det är sjukt hur jag alltid lyckas somna i den lilla snutten som jag sitter och väntar på i resten av filmen. Varenda gång!

GODNATT.

<3

 


Jag vill också kunna spela piano. Helst ungefär, precis nu.
Kollade nyss på filmen. Blir tokigt kär i alla små detaljer varje gång jag ser den.
Handlingen är helt underbar, animeringen, karaktärerna också. Men alla detaljer är bäst.

Den där jädra Burris.

Imorse väckte Burris mig igen. Fast den här gången var det väl mer förmiddag, tror jag. Kommer faktiskt knappt ihåg vad hon sa, för jag var knappt vaken alls. Men jag kommer ihåg att jag ska vara med henne och Linda imorn, ska bli kul :)

Annars har det varit en rätt normal söndag. Fast lite annorlunda ändå. Söndagsångest med en twist, eller något i den stilen. Mådde piss under mesta delen av dagen, gick som tur var över efter ett tag. Men då var det tekniskt sett måndag redan. Aja.

 Spelade spel med systrar, blev bråk. Vi redde ut det, men ändå. Jag hatar att bråka med dem. Särskilt lillasyster. För man vill ju aldrig se sin lillasyster ledsen, besviken eller sårad. Man vill bara skydda dem från allt ont. Och när vi bråkar så är det ju jag som är orsaken till att hon blir ledsen, om hon nu blir det. Det ger mig alltid ångest efteråt. Varför kan man bara inte bita ihop? Det går ju oftast att göra det, men ibland slänger man ur sig en och en annan bitsk kommentar. En kommentar som bara är lösa ord, ord som man inte menar. Men när man bråkar tar man åt sig av orden även om man vet att personen bakom dem inte menar dem. Och det svider, särskilt om det är någon man tycker om eller bryr sig om. Dessa personer vet dessutom om precis vilken punkt de ska trycka på.

Men det ändrar inte det faktum att hon slog två gånger. Lovar.

hio.


Monsters - Funeral for a Friend

Sitter och sjunger med till denna underbara låt just nu. Låter dock inte så vackert, haha :) Men sånt tar jag med en nypa salt!
 Idag ska inte jag göra någonting alls, inget av värde i alla fall. Ska nog bara läsa, skriva och fortsätta på min modell av muminhuset. Det känns lite nördigt att göra det, men det är bra om man behöver klara upp något i huvudet.

Sen blir det väl antagligen att kolla på film eller spela spel med mina systrar ikväll. Kanske inte vad alla anser vara en lyckad lördagskväll, men det behövs ibland. Kanske blir att ringa "någon" också, får välan se. Jaja, nu ska jag göra något vettigt!

Moget D, väldigt.

1.

Första inlägget år 2010 kommer att bli relativt negativt.

Jag är trött på att bli behandlad som din reserv. Det kanske är svårt för dig att tro, men jag har ett liv jag också. Jag har annat för mig än att vänta på dig, eftersom att du inte kan tala om något i tid någon gång. Jag hoppas verkligen att du förstår det, för det är ytterst tröttsamt. Händer det igen får jag bryt.

Med det sagt kan jag ju också lägga till att nyår verkligen sög 2009.

RSS 2.0