Överlycklig.

Jag kom in.
 
På högskolan alltså. Börjar plugga Sociologi på måndag, och jag är feeetnervös. Men det går nog bra, till slut. Hoppas jag. Hela dagen idag har gått åt till att beställa dyr kurslitteratur, fixa csn och försöka få tag i arbetsförmedlingen. Yey!

Vi var dock i Fagersta imorse och kollade lägenhet, som jag ändå inte ska bo i. Men ja.
 
Eeeeh. Det var allt.

Sjuk igen.

Jahapp, dags igen då.
 
Hela familjen (eller ja, tre av fem) ligger däckade i feber och dylikt. Så jag är hemma hos mamma och vilar upp mig, genom att knarka halstabletter, te och vatten. Hade hoppats på att bli av med halsontet under veckan så att jag kan börja träna igen, men det verkar ju inte min kropp hålla med om. Härda ut, och sen hårdkörning tror jag nog...
 
I övrigt har senaste tiden varit rätt kul. Utgång i fredags, vilket var awesome om man bortser från en detalj. Umgåtts med människor i vanlig ordning och vart med Fredrik. Firat gammelgubben till far också, och syster, såklart. Annars ganska händelselöst. Rageat på arbetsförmedlingen som gör massa fel och inte står för det har väl också hunnits med.
 
OCH! Icke att förglömma. ALLA, och då menar jag verkligen ALLA borde kolla på Homeland. Bästa serien någonsin, och då överdriver jag inte. Trailern visar dock inte hur bra.
 
 

Update och framtid.

Nu är jag hemma i Hedåker igen, så nu har jag internet på min egen dator.
 
Senaste veckorna har flytit på rätt lugnt. Umgåtts med människor, kräftskiva förra helgen, myst lite med hjärtat och sånt där vanligt. Har inte hört något från högskolan heller, så där är det väl dött lopp antar jag.
Igår var Linn över, satt och pratade om vad vi gör om ett år och så. Jag hoppas verkligen inte att jag är kvar på samma sketna ställe nästa år. Visst, jag har världens bästa pojkvän, mina vänner är bäst och min familj är ändå helt okej. Men jag vägrar att inte ha något att göra om dagarna om ett år. Jag vägrar att bara sitta hemma och vänta på bättre tider.
 
Och appropå gurka har jag läst för mycket Harry Potter på senaste. Drömde att Voldemort dödade mig ca åtta gånger inatt.
 
 Bild från bakishäng i somras. Som egentligen aldrig var någon sommar.

RSS 2.0