Ehehe...

Nu borde jag läsa ut min franskbok, med deadline imorn.
Eller göra klart PA, med deadline på fredag.

Vad gör jag istället?
Ojar mig över hur mycket jag måste göra, tycker synd om mig själv och dricker te...
Det är så man får saker gjort här i världen vet ni väl?


/Sönderstressad tjej med icapåsar under ögonen.


Bildkälla


Hjärtevärk.

Jag har lite ont i hjärtat idag.
Så för första gången på länge är jag tacksam över att ha miljoner saker att göra.
Nog för att det är drygt, men man hinner inte bry sig så mycket.
Fast allt blir i och för sig värre när man är stressad. Sen när man ska sova i alla fall.

Uppdatering.

Vad har hänt på senaste tiden då? Typ från april tills nu? Ptja...


Vi var i Stockholm med skolan. Till riksdagen och en moské, där man var tvungen att ha slöja på sig och guiden inte trodde på evolutionsläran. Strax efter att bilden är tagen försökte förresten en fågel bajsa på Klara. Det var rätt kul, fast hon vart traumatiserad.


X antal dagar har spenderats såhär. Jag har försökt plugga projektarbete, Mini har velat gosa. Så jag har blivit ganska bra på att skriva med en hand och klia öron med den andra. Rätt okej faktiskt.


Och så var det dop för lillkusinen. Hugo alltså. Vi kom nästan försent och prästen såg ut som Voldemort. Han passade på att prata om facebook, och sen tror jag han sa något annat också.


Detta är den enda bilden jag har från Valborg. Sen blev alla fulla och ett himla kaos uppstod. Jag hade rätt kul ändå, måste jag säga.


Den här kommer från första maj. Då var man bakis. Jag och Klara satt på altan hela dagen typ, och drack cola. Resultatet av detta var att jag såg ut som en kräfta ett par dagar. Men det var ju skönt i solen. Ju.


I onsdags var det dags för spruta nummer två, av HPV-vaccinet alltså. Denna gång var Linda med, och jag började nästan gråta. Efteråt tyckte jag att jag förtjänade en chailatte och en pratstund, och så blev det. Mys.


Och sen var vi ut till Hugo i torsdags. Han ville ha Annikas tröja. Det är Svampbob på, och en massa färger. Kul, uppenbarligen.

Och mitt i allt detta har jag också hunnit med att mysa med hjärtat lite då och då. Jag har inte en enda bild på människan. Det gör mig lite ledsen i själen, så det ska åtgärdas. Ska ju dit ikväll, så får väl komma ihåg det då, vetja.

Och jag ska försöka börja uppdatera bloggen mer. När jag har gjort klart PA. Så typ nästa vecka. Btw så missar jag Öland i år, och det suger verkligen. Men plugga är lite viktigare.


Bete er som folk åtminstone.

Blir något så innibängen irriterad på människor som inte har någon respekt för andra människor alls. Människor som tar sig alltför stora friheter, struntar i om de alls har någon rätt att syssla med det de gör.
Människor som tar sig friheter utan att inse att de också har skyldigheter, eller kanske saknar rättigheter att bete sig som apor.
Eller varför inte människor som tror sig ha rätten att lägga sig i precis allt och göra det till sin angelägenhet?

Det driver mig till vanvett.

Nu ska jag återgå till att försöka minnas vad som hänt den senaste veckan.
Tjoflöjt.

RSS 2.0