Vänner.

Jag fick en rolig idé.
Jag skriver ju ganska mycket om mina vänner här, eftersom att de är en stor del av min vardag. Så varför inte presentera dem? :)
En kort presentation av de som förekommer oftast här!

Linda:
L är en av mina äldsta vänner. Många härliga minnen! Härlig tjej, härlig dialekt. Mycket fuffens för sig har hon också. En glad liten filur alltså! Bloggen hittar ni här!


Linda
... gillar dansband och mat.
... ogillar Olof Mellberg och snöblask.

Burris:

B är en annan av mina äldsta vänner, många minnen även här! Fältbiolog och kulturfreak, men det gillas starkt! Hon är en pysslig typ som nästan alltid är på bra humör.


Burris
... gillar böcker och fältbiologer.
... ogillar Lars Winnerbäck och att förlora.

Klara:


Klara är min blondaste vän, på båda sätten. Men henne gillar vi ändå! Pratar lite fortare än vad hjärnan hänger med, vilket gör små saker skapligt kul. Härligt med någon som har lika dålig humor som en själv.


Klara
... gillar Kent och grönt.
... ogillar svamp och politik.

Gabriella:
G är en trevlig filur som bor i ett flottigt, snett hus. Men det är ok! Lite sådär halv-Einstein, men sjukt skoj ändå. Musikalisk som få och udda på ett bra sätt.

Gabriella
... gillar krulligt hår och russin
... ogillar brysselkål och ångest.


Och ingen förklarar väl allt bättre än sötaste Linda;
"Likt ett pussel, fattas en bit så är hela pusslet i bitar,   JKL + KG = BÄST!"

Aldrig utan er flickor! ♥

Hallelujah.


"Man måste vara en idiot för att kalla sig klok"

För jag vill bara sitta och lyssna på [ingenting] hela natten.


Stressad till max.

Är lite lagom överstressad för tillfället, så datorn används i princip inte. 

Helgen var underbart skoj, först photoshoot med systeryster och massa mer. På söndagen var det överraskning till Burris som gällde, sjukt lyckat blev det! Grattis igen Burran :D

Nu i veckan har jag bara hunnit med skola, plugg och två träningspass. Core i mitt hjärta! 

Kommer mer detaljer och skit när det finns tid till det, bloggen ligger längst ner på min prioriteringslista ärligt talat. Livet leker och det finns inget som saknas, inget som skulle kunna göra det bättre. Förutom mindre läxor, men hur skulle det gå till?

Fredag.

Första fredagen jag inte haft något planerat sen andra helgen i augusti. Känns skönt att bara kunna ta det lugnt och fredagsmysa med systeryster. Är hemma själv med henne och Mini i helgen.
Inte för att hunden är till så mycket sällskap. Bara snarkar. Ganska sövande må jag säga.

Dagen var lugn. En halvtimmes lektion och samhällsprov. Provet gick nog ganska okej i alla fall, pluggade i princip inget till det så. Glömde boken i skolan igår, grattis till mig.
I alla fall, sa hejdå till mor och har sedan glott på Idol, Beatles-tema. Ptja, varför inte?

Nu kommer jag att nysa.


Jag och syster för ett år sedan.


Detta är en rubrik.

För tillfället gillar jag:
The Kooks, vänner, familj, Håkan Hellström, november, måndag, Lars Winnerbäck, min fula tjocka hund, min säng, ÄlsklingsTimo, äpplen, fluffiga chinchillor, The Big Bang Theory, min bokhylla, fältbiologer, Kent, en norrlänning, min träningsvärk, mina strumpor, min telefon, Devendra, spotify, humor, efterblivna blondiner, min kalender med en buss på, värme, gitarrer, glädje, satsumas, sovmorgon, te, Håkan igen, mjukisbyxor/pyjamas.

För tillfället ogillar jag:
Press, köld, trötthet, kemi, alarm, ordet "nationalencyklopedin", franskläxor, min självkänsla, upprepningar, sega råttor, mitt kom-ihåg, svek, väntetid, långa skoldagar, vin, senap, latin, sömnproblem, vokabulär, min plånbok, lockigt hår, trappor, keyboardar och kläder som ligger på min säng, min oförmåga att göra saker i tid, synsam, flipperträning, kaffe, Markus Krunegård.


Majs.

Måndag:
Skola, började med att simma... Inte lätt att trampa vatten heller! Höll på att drunkna, särskilt när jag samtidigt garvade med Klara. Annars var det väl en ganska händelselös dag?
Var till Synsam också, flippa i två veckor till. Ptja, varför nöja sig med 8 när man kan få 10?

Tisdag:
Skola, flum i mängder. Dumma drömmar att ställa till det!

Följde med G hem, skulle plugga. Då underlättar det om man har böckerna med sig. En smula. Så vi satt och pratade istället, om allt möjligt. Trevligt värre! Sen gick vi på Afrobics. Sjukt kul, men man såg ju lite rolig ut. Särskilt när man inte har någon koordination alls. Som jag. Men äsch, den bjöd jag på ;)

Rådäckade när jag kom hem, därför ingen uppdatering. Men det tror jag att ni överlevde.

Idag:
Trist skoldag fylld av Kemi B. Inte alltför hypertrevligt. Det var det däremot att fika med alla glada efter skolan. Även om det var ganska kallt också.
Nu ska jag plugga ännu mer Kemi och Samhäll. Och lägga in Burris bilder på datorn... Öland gör mig nostalgisk.

Och min lillasyster är allmänt efterbliven. Gillas!

Dagens citat:
 - Hej, jag heter Klas och jag säljer glas. Höhöhöhöh.

HÅÅÅÅKAN!

På stationen i Örebro satt jag och flippade lite, när jag hör att Burris och Gabriella pratar om Håkan Hellström, vilket inte var så ovanligt just då. Tittade upp, och vem stod utanför fönstret? Jo, precis. Håkan.
Burris "sprang" ikapp honom, jag och G följde efter. Burris pratade med honom. Tuff tjej? JA!

Själv fick man bara kroppskontakt, då han gick in i mig när båda gick genom samma dörr. Och ett "oj". Ändå lite mysigt. Gissa om vi var hypade i timmar efter det?

Kändissak två ägde rum idag när vi tre väntade på bussen. Efter att ha både bytt om och borstat tänderna vid bussen var vi ganska lugna, men G stod och putade halvt med bakdelen mot vägen. Då tutade ett fordon på oss. Gissa vilket? Lars Kristerz turnébuss.




Grottor.

Lördag
Vaknade sjukligt tidigt efter lite sömn, segade upp och åkte busstaxi in till stan. Satt på biblioteket och läste tills Burris och Gabriella var klara, sen blev det tågdags. Jag gillar tåg. Mysigt och miljövänligt.
I Örebro började det hända grejer, nästa inlägg!

Åka buss gjorde vi. (ett inkorrekt mening?)
Sen var vi framme i skogen. Träffade mysiga människor och var i en mysig skog. Kikade på lite grottor och så innan vi hittade den ultimata sovgrottan. Och vem tror ni halkade?
Jo, jag. Klumpig är mitt mellannamn.

I alla fall lagades det sen mat, kokades te, pratades (i mitt fall lyssnade) medans vi frös röven av oss (läs: mig). Mycket mysigt var det. När det var sovdags blev det däremot ganska bökigt, men det ordnade sig. Kallt var det. Blev omstoppad av en främling och skrämd av ett älgliknande träd. Pratade massvis och sov sporadiskt. Vaknade och var sur för att det var så kallt, men det var lugnt. Härligt var det ändå! :D

Dåligt med bilder, ska tigga av G sen.

Imorse vaknade jag alldeles stel och trött, men det var ändå värt det. Ska köpa en ny sovsäck. Men i alla fall. Vandrade till bussen (mina ben strejkar!) och vinkade av människor innan vi satt oss vid busshållplatsen. Då hände sak 2, nästa inlägg!
Mer tågåkande och falsksång på tåget med G. Den bjöd vi på.

Kanonmysig helg med trevliga Fältbiologer helt enkelt! :)

Helgens citat:
 
- Det tar max 20 minuter att gå till bussen.
 - Hur lång tid tar det för er andra då?



KGB :D

Fredag.
Flummigt värre i skolan, punkter hit och dit. Spelade fotboll på idrotten, bara för att man är tjej och bollrädd blir man underskattad. Tur då att jag är bra på att vara i vägen! 
Efter många om och men (och glömda bananer) åkte vi hem till Klara. Skrattade så att hela bussen hörde, men vad gör det? Lånade Burris mössa när vi gick, utforskade hur kul en liten toffs på huvudet kan vara. Svaret var extraordinärt, och flummet höll i sig sjukligt länge. Härligt gäng det där!

Lagade mat och kollade på Snabba Cash. Dreggel. En promenad, te och kotten blev det också. Ingen kommentar på det tredje... För alla utom Burris blev det även Lejonkungen med falsksång. 
Väckte sen Burris med oflit och pratade sjukt länge. 
Vår humor ♥

Sjukt rolig kväll, även om det inte låter så på inlägget.

Dagens citat:
 - Jag tar lite mer köttfärs för det var så gott med quorn!



Punkt punkt.

Så mycket skratt på en dag... Härligt! :D

Skola idag, härligt att göra något om dagarna. Dock hamnat efter massor, men det är inget som inte går att ta igen. Mest garv på lektionerna, vad har vi sagt om att ge oss håltimmar?
Misshandlad av Klara halva dagen (vana), hem till G efter skolan och pluggade. Och skrattade. Och skrattade lite mer. Heja oss!

Efter det gick jag och träffade Anna och lite fler. Pratade, hjälpte folk med harpan osv. Var riktigt trevligt. Skulle sovit där, men jag har så himla mycket packning redan... så nu är jag hemma.
Ska packa inför morgondagen.

KGB ♥ :D :D

Dagens citat:
- Klara skulle nog inte kunna mörda någon med flit. Mer att hon typ slog någon och sen bara "neeeej, föööörlåt!... hallå?"

5 minuter senare.

*ka-pow*
- Neeeej, förlåt, det där gjorde jätteont!
- ...och där slog mördar-Klara till..


Moving on.

Det är intressant det här. Med att "välja sida".

Jag hade en sida i detta redan utan att välja. Folk säger sedan att de inte väljer sida till den ena, och visar sedan tydligt vilken sida de står på. Varför inte ärligt säga vart man står?

Inte för att något varit särskilt ärligt på sista tiden. Känns som att ärligheten dog ut ungefär samtidigt som dinosaurierna (för tusen år sedan, eller hur var det Blondie? ;) ), att människor inte längre bryr sig om det.

Men jaja. Har ödslat tillräckligt med energi på detta redan, dags att börja se positivt på vardagen igen.
Livet går vidare, allt känns bättre så småningom!

Blasch.

Mornar suger. Alldeles allvarligt.
I morse försov jag mig, hade migrän, och sen missade både jag och syster bussen. Toppen! 
Så det blev en hel dag till hemma, sov dock mestadels av tiden. Har precis vart ute och övningskört, gick väldigt bra idag faktiskt. Om man nu får säga så.

Nu väntar läxorna. En massa läxor. Ska försöka klämma in en promenad däremellan, och packa lite inför helgen. 
Kommer antagligen inte att bli någon uppdatering förrän söndag, om jag inte får någon knäpp.

På fredag är det (äntligen) KGB-kväll, och sen blir det Örebro med Fältbiologerna lördag-söndag. Underbart!
Känner att allt håller på att bli bättre nu.
Ett steg i taget med nya mål, nya saker att se fram emot.
Förra KGB-kvällen... Innan snön.

Packapacka.

Det är jobbigt att skriva packlistor. Särskilt om man ska ha två, plus idrottskläder. Smådrygt. 
Jag får aldrig någon struktur på det hela heller. Allting hamnar huller-om-buller, och så får man springa runt halva huset tre gånger extra istället. Glömmer något gör man ju alltid ändå.
Det enda kvar på min att-göra-lista för dagen är att plugga och jogga. Det kommer antagligen att bli sent för mig ikväll, haha. Men det får man ta när man inte kan göra saker i rätt ordning.

Och jag vill köpa nya vantar. Om ni undrar :)

Fooooood!

Är så sjukt hungrig. Mat, jatack!

Ingen skola idag heller, ska plugga och se till att orka med morgondagen istället. Låter i mitt huvud som en bra plan. Så här kommer resten av min dag se ut;
- Ringa Burris om helgen.
- Plugga massor.
- NCIS!
- Springtur.
Blir nog ganska bra, men jag borde sätta fart. Fast först ska jag få mamma att laga mat till mig.

noname.


Jag tror jag har ett nytt efternamn. Det stavas K-O-N-C-E-N-T-R-A-T-I-O-N-S-S-V-Å-R-I-G-H-E-T-E-R.
Tror det är albanskt eller något. Har försökt plugga i flera timmar nu, men istället blir det spela gitarr, lyssna på The Kooks eller göra absolut ingenting.

Ska försöka gå till skolan imorgon, men kommer inte ha gjort något som jag borde ha gjort. Sådant hatar jag. Har ingen koll på vad jag ska göra heller.

Detta är underhållande. Att sitta och skriva saker som ingen ändå bryr sig om. Jag skulle i princip kunna skriva att jag älskar att äta bajs utan reaktioner. Sånt gillar jag. Notera avsaknaden av sarkasm.
Blä, lyssna på musik ett tag till och sen plugga matte? Jo.

 


Måndag.

Setat och pillat med ett blogginlägg till och från hela dagen, men det sket sig.

Ingen skola för mig idag. Orkar inte. Har inte pluggat heller. Duktigt, kanske inte.
Men känns inte som att det gör överdrivet mycket i det stora hela iallafall. Inte mycket alls faktiskt.

Nu blir det Biggest Loser och en kopp te.
Kanske ska plugga och släpa mig till skolan imorn?
Vi får se.

För övrigt längtar jag till fredag.



Do what ever you have to do
 to get it out and not become
a reaction memory to hurt the ones you love
you know you never meant to but you do


.

Jag hoppas verkligen det var värt det.


BAJS.

Flydde till pappa mitt inatten, blir kvar här tills jag kan komma hem igen.
Vilket förmodligen kommer vara ett helvete oavsett hur länge jag är här.

Jag hatar allt, och så kommer det nog vara ett tag. Vissa saker mer än andra, men till en viss mån allt.
Allt utom Mini.


-

"Du skulle absolut vara den jag valde först, jag menar tvåa, trea, på tjugonde plats, hundrade plats... sist"




Någon som har en plats jag kan bo ett tag?
Smsa.

Fredagsmys.

Idag var en trevlig dag! :)

Flum i skolan och sen bar det av hem till Linda efter många om och men. Mobiler, busskort och helvete, haha!
I alla fall, blev en liten minikonsert av Linda och Lena i bilen, mycket underhållande! Pajbakning, prat, spel, skratt och tedrickande... en perfekt fredagkväll!
Tack för kvällen flickor, vi gör sånt alltför sällan :)

Dagens citat:
 - Han har köpt en ny traktor!

Höst.



Varför jag hatar hösten:
- Kallt.
- Regnigt, grått. Visst, löven har fina färger, men de är ju borta långt innan hösten är det.
- Allt ändras. Från värme, färger och ljus till kyla, grått och mörker
- Skolan. En veckas lov, knappt några studiedagar... Men visst att man inte blir trött.

Finns säkert positiva saker med hösten också, men det är jag inte riktigt inställd på just nu. Ge mig vår och glädje istället!


Nervöst svammel.

Jag är jättenervös.
Ska hålla tal på engelskan imorgon och jag kan inte. Jag kan inte prata inför grupper. Blir yr, illamående, får svårt att andas och hjärtsnörp. Får panik helt enkelt.
 Allt blir bara fel, jag vill egentligen bara sova och jag är superdålig med stödord. Jag hoppas att det går bra i alla fall, måste få bra betyg på detta.

Är väldigt trött just nu. Sov bara tre timmar inatt, och dagen har varit minst sagt lång. Hösten är här på riktigt nu, regnar och blåser. Alldeles för kallt om jag får säga så. När kommer våren tillbaka?

Svamligt inlägg.
Jag vill på Håkan ♥


Aerobics.

Nyss hemkommen från ett aerobicspass.
Lite småtrött i ryggen och ont i fötterna, men gud vad kul det var! Älskar aerobics, det känns liksom inte jobbigt för att det är så kul, men det känns ändå efteråt att kroppen jobbat.
Däremot fick jag väldiga komplex av hon som höll i passet. Lite smått sådär; jag vill också kunna göra det där och se elegant ut. För man ser ju bra rolig ut.

Skorna var för övrigt sjukt bra. Inte ont i knäet alls, och bra studs. Fina är de ju också. Men tills nästa gång ska de gås in, gjorde ganska ont i fötterna efter ett tag.

Innan har dagen vart rolig. Hemma hos Gabriella mellan skolan och aerobicsen, hade som vanligt jättekul. Lagade mat (jag suger, höhö) och pratade. Inte så mycket plugg blev gjort. Var även tvungna att smita ner på stan eftersom att Klara är klantig.

Dagens citat:
 - All makt åt Tengil vår b..AJ!
 - ...shög.

-

Såhär såg jag ut för ett år sedan. Intressant.


Shoes.

Fått hem mina skor nu, lycka! :D
Jättesköna, och timingen är oklanderlig.

 
Bildkälla


HEADLINE


Tisdag.

Nu tänkte jag vara tråkig som vanligt och skriva ett "idag-har-jag"-inlägg.

Skolan var inte överdrivet rolig, men det gick ganska bra ändå. Franskaprovet var inget roligt, gick nog inte överdrivet bra, men det får vi väl se.
Efter skolan var allt inte lika roligt alls. Pinsamma tystnader, uppbyggd irritation och sen ännu mer väl hemma. Men nu ska jag plugga ännu mer. Blev ju inte riktigt klar igår eftersom att jag sov. Men sånt händer.

Dagens citat:
 - Jag heter Tord. Jag har en häst. Den heter Pållen.


P.


Hjärtat ♥


Måndag.

Tog mig en sovmorgon imorse, blev ju inte så mycket sömn inatt precis. Helt knäppt i skolan, blir lätt så när man är lika efterbliven som sina vänner!
Väl hemma sov jag. Jättelänge. Vaknade inte förrän vid runt 21.30, har sjukt mycket att göra tills imorgon också. Franska, engelska, matte och lite kemi. Fast jag skippar nog det sista, för jag lär ju sova sen när jag blir trött igen..
Och nu babblar jag om ointressanta saker, men det får ni leva med!

Plugga järnet nu då!


-



Nu i efterhand var det kanske inte så smart.
Vi får se.


BTW, ny design kommer snart, så det kan förekomma kaos här närmsta tiden!


Söndag.

Ni anar inte hur trött och slö jag har varit hela dagen idag!

Under förmiddagen, alltså typ 12.30 - 16.30, låg jag bara och kollade på film och var allmänt lat, sen var det dags att övningsköra. Jag tänker aldrig parkera bland andra bilar, kommer att säga aj i plånboken...
Men annars gick det ganska bra, ingen omkom faktiskt!

Har dock kommit på att det är ganska dumt att köra omkring i en såpass lättigenkännlig bil, i mitt fall en liten knallgrön en. Kör ju mycket på samma ställen, så folk lär ju se det efter ett tag. Kan bli ruggigt pinsamt!

Nu ska jag plugga.
Sent? Vadå?


Bildkälla


Fredag - Lördag

Fredag var en mysig dag!
I skolan vart det inte så mycket gjort, fick mest skäll av lärare och blabla. Gillas inte! Men i alla fall, efter skolan gick vi (Klara, Burris, Linda, Gabriella och moi) hem till G och fikade. Skrattade så att jag hade riktigt ont överallt, riktigt mysigt var det!
Sedan bar det av till Milla Gås, fixade mig där och så innan det bar av till hascharn. Var riktigt trevligt, nya människor och lagom med allt. Blev dock vääääldigt trött mot slutet, haha.

Men tack alla inblandade för en trevlig fredag! :)

Lördagen spenderades halva hos Gås, som för övrigt har universums sötaste kattungar, och den andra hälften hemma. Burris kom över, pratade en massa, var också trevligt! Pratade väldigt mycket, mycket skratt.
När Burris åkt hem kollade jag på Sommaren med Göran med mor.

Bilder kommer!

Ehehe...

Igår var en halvdan dag, vet inte om jag har så mycket att säga om den?

Beställde nya skor, visar dem när de kommer och sådär. Måste ha nya knä-skonande skor till aerobics och liknande eftersom att jag har ett korsband som är uttänjt. Inte så kul, men man bör ju inte klaga!

Idag har däremot vart ganska skoj. Jag gillar när människor runt mig gör mig glad. Flummat runt en hel del idag också, härligt!
När jag kom hem skulle jag plugga. Skulle sova senast elva var det sagt... hehe. Klockan är två nu. Inte så välplanerat, är inte ens klar med engelskan. Funderar på att prioritera sovandet. Får nog bli så.

Imorn blir det först fika med KGB och eventuellt Linda, sen party. Alltså ingen uppdatering.
Hoppas alla har en bra fredag och är lika nöjda med tillvaron som jag är för tillfället :)


Jag vill bli blond igen!


RSS 2.0