Le weekend.

Helgen har flutit på fint, med en lördag som slutade bättre än jag trodde.

Idag har det inte hänt så mycket, vaknat och pluggat fysik. Läst, hjälpt mamma med lite småsaker och sen åkte jag till mormor. Jag gillar min mormor, hon är så snäll. Och förstående, åtminstone då och då.

Men a, kollar på Ölandsbilderna nu. Jag vill tillbaka dit, till trevliga, oblyga människor som bara var allmänt glada. Jag tycker alla kunde vara så.
Förresten kommer bilderna upp här snart...
Taggar väl tills nästa helg nu, ragga medlemmar till Fältbiologerna är ju inte helt fel det heller! :)

A, anyways. Jag vill inte till skolan imorn, jag vill inte träffa massor av idioter. Jag vill inte behöva göra massor av saker jag inte känner för.
Äsch.

Fredagen.

Fredagen var awesome! :D

Skolan var rätt kul, umgicks med blondinerna och sörjde att det var sista fredagen... Men a, åkte in till Avesta sen då med syskon. Drog omkring, velade massor och köpte lite onödiga saker som vanligt. Blev lite klädinköp också, men jag tänker inte tråka ut er och rada upp vad jag köpte. Men en sak var Muminstrumpor, hehe.

Sen så kom Burris och Linda, vi pratade och hade kul ett tag innan vi började grilla. Behöver jag ens säga att vi är bäst på't eller kan ni lista ut det själva? :D
Kollade även på Aristocats, blev bara roligare när Burris satt med, med hela den där Toulouse-grejen. Avslutade kvällen med en promenad innan de åkte hem.
Tack för kvällen flickor, det gör vi om! :D <3

Och btw, Burris; I told you so. ;)

TGIF.

Äh, nu bryter jag bloggpausen. Men jag kommer inte skriva lika mycket som förut.

Jag är trött. På människor, på betéenden, på universum. Jävla skitsaker, rent ut sagt. Folk är oärliga, opålitliga, osäkra i sig själva så att de tar ut det på andra och oändligt jobbiga.
Visst folk är i och för sig snälla, underbara, fina människor som man inte kan tycka illa om påriktigt. Men det är inget jag ska tänka på nu.

För idag mina vänner är det FREDAG! :D (och nej, jag och Klara garvar inte åt en rolig historia om det nu, nejnej)
Slutar om 1,5 timme, ska dra in till Avesta med mina systrar då, kommer att bli sjukt skoj. Handla lite och bara ha roligt en stund, inget man tackar nej till.
På kvällen blir det bättre ändå, för då kommer nämligen Linda och Burris hem till mig, blir helt awesome :D Grilla, umgås, ta massor av roliga kort... kan knappast bli bättre än så :)

Så nej, pressa bort det negativa, idag ska bli en positiv dag! :D

(om jag kan hitta min plånbok)

FYI.

Ger du dig in i leken får du leken tåla.

Bloggpaus.

Rubrik.

Jag hade sett fram emot det här ända sen du ringde. Men du valde ju tydligt vem av oss som är viktigast, så jag får sitta hemma istället. Jag är så jävla trött på att vara ledsen på grund av dig. Det slutar nu, du har gjort jävligt klart att du inte behöver mig.

Lördagkväll.
Fint väder hela dagen har medfört en hel del läsning. Nu är jag ensam hemma och ska strax spela gitarr, och har inte så mycket mer att säga för tillfället.
När systrarna kommer hem ska vi kolla på film och ha lite mysigt, sen får vi se om jag kanske drar ner till Linn en sväng.

Men nu ska jag ta mig en liten promenad, great :D


Jag orkar inte mer.

Skitdag, skitfamilj, skitskola, skitliv.

Bryt idag, pallar fan inte längre. Tänker inte sitta på sidan, titta på och låtsas som att det inte gör något längre. För nog FA-AN gör det något. Det gör mycket faktiskt. Kanske är dags att lära sig att prioritera, fatta vilka du borde bry dig om. Nej, istället bryr du dig om henne, du vet mer om henne än om oss, du träffar henne mer än du träffar oss och så vidare.
Idag var droppen. Jag kunde leva med att du blev tvingad till att träffa oss, jag kunde leva med att jag var tvungen att träffa en av dem imorn. Men jag tänker inte ta det här.
Det är förresten inte okej att du ska behöva tvingas till att träffa två av oss. Du har visat ganska tydligt att du inte vill ha med oss två att göra, både nu och förut.

Jag vill bara skrika rakt ut och riva ner saker från väggarna. Slå sönder koppar, hoppa i skärvorna och om möjligt få dig att må lika dåligt som du får mig att må. För så ska det inte vara, du borde bry dig, eller åtminstone låtsas.
Men vi kanske inte passar in i ditt nya liv.


Wio.

Igår träffade jag min bästa för första gången på flera veckor, hade riktigt kul! Istället för att plugga och sånt där mindre viktigt ni vet..

Men a, sitter och har svenska nu, snart en lyrikredovisning som alla gjort utom jag. Great. Inte ett dugg nervös heller, inte alls. Klarade förresten ett starkt VG på nationella, saknade dock stjärnor till MVG. Men ändå, inte så illa pinkat kanske, om man ska se det positivt.

Eh, jag har inget hårspänne idag. Det suger, för jag ser typ inget. Och jag har en banan i skåpet, så ni vet.

Av just den här anledningen skriver jag inte blogg i skolan. Inget värt kommer ut. Och så känner jag mig löjlig.
Och jag vill inte ha eftermiddag.

Iller!

Jag är varm, trött, glad och frustrerad. En jädra mix.

Skolan idag var som vanligt. Kände mig grymt vidrig efter idrotten, men det är väl lugnt. Kom hem, körde med pappa, i en annan bil. Det gick väl rätt bra tror jag, men det var så varmt i bilen...
Ska strax plugga och så, men man vill inte när det är varmt och fint ute. Då har man vettigare saker att göra tycker man, men jaja.

Till något roligare; Jag ska antagligen få en iller!
De som har känt mig ett tag vet att jag alltid har velat ha en, så jag är ungefär sådär hyperglad! :D
Nu ska jag bara hitta en som finns i närheten, en bra bur och lite småprylar till den. Men jag längtar!

Förresten har jag totalt ändrat åsikt om tamråttor efter Barb, det är seriöst ett litet charmtroll! Nästan så att man vill ha en sån också..


Trött.

Är inte särskilt pigg just nu, men har i alla fall knåpat ihop ett osammanhängande inlägg om Öland. Ska strax sova, men eftersom att jag inte uppdaterade igår så kan jag göra det nu tänkte jag.

Igår var jag hemma från skolan, mådde inte alls bra. Vädret var strålande, minst sagt! Soligt och skönt. Milla hämtade även sin tamråtta igår. Hon heter Barb (eh ja, men det passar) och är jättecharmig. Supersöt! Annars hände inte mycket igår faktiskt, en lugn dag.

Det har det ju i och för sig varit idag också. Hade nationellt prov i Matte B så jag var tvungen att gå till skolan, men jag tror faktiskt att det gick ganska bra. Hoppas kan man ju i alla fall. Åkte hem sen, bussen var som en bastu, men värmen stör mig inte nu. Är bara glad över den. Skulle ha pluggat men låg ute och läste istället. Får plugga imorn om jag hinner, ska kanske träffa min bästa för första gången på år också. :)
Och kanske köra, ni vet det där jag är kung på.

Äh, nu orkar jag inte vara vaken längre.

Dagens citat:
 - Jag ska typ sätta på dig! Nej men usch så jag säger!

Öland.

Onsdag:
 Dagen började med att jag försov mig rejält, men eftersom att jag skulle få skjuts av Milla gjorde det inget. Sen att Milla tog en stolpe på bensinmacken så att jag inte hann till engelskan är ju en annan femma. Roligt i efterhand, men sjukt surt då.
 Hem till Gabriella och laga pannkaka innan vi drog till tåget och träffade Burris och Martina. Sen väntade sjukt många tåg som spenderades med att äta slimeig yoghurt, skriva pinsamma listor och diskutera både det ena och det andra. Dessutom måste man ju räkna med lite missöden när man ska åka långt. I vårt fall innebar det att Gabriella glömde tågbiljetterna på tåget... Vi lyckades ändå "snyltåka" ända fram och fick upp tältet efter många om och men. Förstår fortfarande inte hur jag orkade all min packning. Blev lite visklekar och en promenad till stranden med Burris alla kusiner och så, trevligt folk!

Torsdag:
 Vaknade jättetidigt, tur var väl det.. "Morgonmöte om en kvart!!" *slå i kastrulllock*. Men a, morgonmöte, snabb frukost och sen Grundfågel, alltså en snabb kurs i fågelskådning. Riktigt intressant, men ingen fågel var lika söt som en viss fågelskådare, hehe... Men ja, kan känna igen lite silltrutar och sånt där, tänkte försöka lära mig lite mer också. Det värsta var att det vräkte ner regn...
 Efter fågelkursen satt vi inne och umgicks och torkade ett tag innan det var dags för promenad. Gick längs stranden, hoppade i havet, sjönk i tång och gick på ett fornminne. Tittade på massor av kor också, det är nice!
 Åt mat, kastade frisbee (jag suger) och lite sånt. Jag lyckades skära mig fast jag inte skulle (eller ja..). Cyklade till ett stort torn (tror jag det var) som de andra (inte jag, Burris, Hedvig och kanske Martina? som inte är självmordsbenägna) klättrade upp i. Vi andra sprang och lekte Harry Potter i massa enbuskar istället, mycket roligare! För vi är ju bättre än Harry, det fattar ju alla. Vi hade inte ens trollstavar (döh). 
Dansade sen schottis och polska. Jag och Burris äger.

Fredag:
 På fredagen gick jag och Gabriella upp klockan halv sex för att åka till Ottenby och fågelskåda. Var väldigt mycket trevliga människor, fick se många fåglar och vi fick även hjälp att lära oss känna igen lite fåglar av en snäll människa. Mer om det sen. Vi var tillbaka till morgonmötet, så efter det gick vi en till kurs, Grundbotanik. Den handlade om grunderna om blommor och sådant, var också jätteintressant även om jag tycker om fågelskådning mer. Även då vräkte regnet ner vilket gjorde det hela lite tristare. Men anyways, tillbaka, äta lunch och sedan ge sig ut på nästa kurs; Grundkryp och limnologi, dvs kryp och vattenkryp. Var jätteintressant faktiskt, lärt mig massor och kan inte riktigt döda kryp utan anledning längre... läskigt! Men i alla fall, ett tips från coachen är att inte kasta sig efter myggor för att sedan slå ihjäl dem på en sådan kurs. Lite fel plats för det. 
 Sen var det lekworkshop, vilket var sjukt kul! Att se killar bete sig som småbarn är alltid en hit. 
Men dagens höjdpunkt var ändå Fladdermus xq:n. Åkte ut till ett naturreservat, gick omkring i en timme med trevligt folk, och sedan kom det en fladdermusexpert och pratade massa. Vi gick sen till en damm så att vi fick se massor av fladdermöss, tror vi såg två olika arter. Fullkomligt fascinerande varelser, vill bara veta mer om dem! Var en riktigt häftig upplevelse kan jag säga! 

Lördag:
 Den sista dagen fick bli en lugn dag märktes redan på morgonen. Jag och Gabriella försov oss och missade en fågel-xq, men det gjorde väl inte så väldigt mycket med en sovmorgon till klockan 09.00. Gick till hamnen och duschade, vilket fortfarande var det bästa någonsin, och sedan en Östersjösxq. Mycket prat om miljö och sådant, sjukligt intressant det med! Önskar att det hade hållt på längre bara, ville veta allt som går att veta... Men det går ju i och för sig att ordna. MEN i alla fall! På kvällen var det även en klimatdiskussion mellan en grupp ur en svensktalande finsk antikapitalistisk miljörörelse. Jättekul att höra allas olika synpunkter, men bäst var Qi Gong-mannen! "Det är ju fantastiskt alltså!" Hoppas verkligen att det finns fler sådana människor ute i världen!
Sen blev det till att säga hejdå till Öland med en sista promenad och döda tält. 

Jag har säkert missat jättemycket, men i så fall är det bara för att allt var så himla underbart! Alla människor var liksom bra människor på sitt sätt. Trevliga, glada, hjälpsamma, toppenfolk helt enkelt! 
Jag längtar redan tillbaka, hade verkligen supertrevligt hela helgen och jag vill definitivt göra om det. 

Tack till alla fina människor som gjorde det här till vad det blev! :D

KORT Ölandsinlägg.

Ett långt inlägg om Öland kommer när jag har tid och ork till det.

För tillfället räcker det med att säga fem ord; AWESOME, kallt, fågelskådare, förkylning, utmattning.
Har hunnit med så mycket saker som man aldrig trodde att man skulle göra, t.ex sett en hel bunt fladdermöss och sådär.
Just nu är jag snuvig och sjukt trött. Ska försöka kolla klart på en film, sen tänker jag sova!
Pallar inte ens att tänka på att jag har nationellt prov i Matte B och ett studiebesök att läsa på inför tills på tisdag. Den pärsen tar jag imorn istället.

Heglens citat:
 - Silltrutar.

IMORN!!

IMORNIMORNIMORNIMORNIMORN! :D :D :D :D :D :D :D :D

 Jag är så sjukt peppad inför imorgon, kommer bli så himla roligt! Tälta, umgås, titta på fladdermöss... Var och handlade med Gabriella efter skolan idag, och ja. Det gick bra, tills vi skulle gå till bussen. Låt mig säga såhär; att skjutsa på cykel när man är på flumhumör är inte så bra, kanske.
 Förresten övningskörde jag igår och jag är kung.

Blir ingen uppdatering förrän jag kommer hem tror jag, men mobilerna är med så det är lugnt :D

Dagens citat:
 - Plättar i luften?!

Första övningskörningen.

Är så trött på att plugga nu. Hela helgen har gått åt, men jag är inte klar än. Suger!

Tog i alla fall en paus idag och övningskörde för första gången, blev bara fyrtio minuter men jag är ändå kung. Nej, men jag fick bara tre motorstop, hittade dragläget på en gång och körde i hela 20km/h. När man sitter bredvid är det sjukt långsamt, men nu tyckte jag att det gick jättefort. Pappa kommer och hämtar mig imorn också, och då ska jag tydligen lägga i tvåan, hjälp! 
 Nej, men det går nog bra, det gick mycket bättre än jag trodde idag så.

Nu blir det mer plugg, kemiprovet var ju tydligen på tisdag, inte torsdag som jag trodde. Hur jag kunde tro det vet jag inte, jag är ju på Öland då.
Meeeeeeeen ja.

Dagens citat:
 - MEN JAG VEEEET! Så, eller va?


Trött som ett as!

Okej, nu har jag pluggat matte hela dagen, tror det blev sju timmar totalt. Mot kvällen tog jag en paus och kollade på Nasses Stora Film med Annika, men det är det enda jag har gjort.

Håller på och packar smått till Öland också. Har med mig sjukt mycket te, det är nice! Ska bara komma ihåg att packa ihop resten också, men det är lite knapert med tid. Imorn blir det kemi hela dagen, på måndag eftermiddag fysik/textkommunikation och tisdag blir det till att handla med G först, och sen packa.

Åh, sjukt att det är på onsdag. Om 2 dagar. Lite halvpanik, på ett bra sätt. Längtar, är nervös och förkyld. Måste dessutom sova i tid så att man är riktigt utvilad, och kanske friskare.

Så godnatt!

Dagens citat:
 - Det är klart du badar, du skulle inte ha tagit den sista kakan!

En fredag med Burris.

Sträcka: ca 1,5 mil
Tid: 1h och 56 minuter.
Medelhastighet: ca 7,5 km/h

Räknade jag just ut.

Är frussen som en dåre, har precis kommit hem från en lång promenad, gick hem ifrån Burris. Åkte till henne efter skolan och har haft jätteroligt! Vi lagade mat, pluggade, spelade tvärflöjt (är minst sagt ringrostig, men kul var det!), lekte med diabolos/jongleringsbollar och kollade på Talang med Martina.
Men, efter att vi hade pluggat så bestämde vi oss för att gå och köpa glass. När det blåste så där mycket som i Nalle Puh. Jag var skitlöjlig inne på affären, men som sagt; man väljer vem man vill visa leg för, haha! Då är det tur att man har vänner som Burris, haha!

Förresten Burris... jag tror du förstår vad jag menar genom att göra en sån här: ;)
Tack för en rolig fredag!

Dagens citat:
 - Vilken är den sidan?
 - Palestina.
 - Vilken är den andra sidan då?
 - Israel.
 - Krigar dem?!

Nu ska jag påbörja min isolering! Svarar inte på sms, har ingen tillgång till dator.
Ha en trevlig helg!

Plugghelg

Sitter och skriver en diktanalys och lyssnar på Kent i en liten paus från läxor.

 Känner att jag borde bry mig om resten av mina läxor (kemi, fysik, engelska, text, matte osv.) och inte bara svenskan, men idag ska jag ta det lite lugnt. Men i helgen ska jag stänga in mig på rummet utan distraktioner som gitarrer och datorer och bara hårdköra, har ett gammalt nationellt prov som jag ska göra och så vidare. 
Så om det blir någon mer uppdatering blir det imorn när jag kommer hem från Burris!

 Pappa var även här idag, ska antagligen börja övningsköra på lördag eller söndag. Spännande, men känns inte som att det kommer att gå så bra... Men ändå, ett steg i rätt riktgning på mer än ett sätt.

Nu är det Criminal Minds :D

Dagens citat:
 - ÅH! Har ni sett reklamen för det dära, Håkans bar?

Snart sommarlov!

I sommar vill jag...

- åka på Peace & Love
- ha en mysig midsommar
- tälta i trädgården
- åka på cykelsemester med K&L
- bada mitt i natten
- sola
- ha många sena nätter med trevliga människor
- sommarjobba
- fiska
- åka till Gröna Lund
- rida
- fota en massa
- roadtrip!
- fira Linda så det smäller om det!
- sitta på taket och se när solen går ner
- se Eclipse
- hoppa hopprep

Listan kan göras kilometer-lång, men jag ska inte planera hela sommaren. Spontana infall kommer ske! :D


Peace & Love 2010 - WIHO!

Jag ska aldrig mer äta fiskpinnar direkt efter jag har vaknat. Det smakar kind-off BLÄ.

Men nu ska jag inte skriva om det, för nu är jag så sjukt jäkla pepp! För att, Peace and Love 2010 är nu bokat! Kommer bli så sjukt jäkla kul, massor av bra band och annat. Kanske får leta campingsällskap, men det gör mig ingenting, för bara grejen, att det blir av... Jag skulle kunna studsa som en gummiboll och låta sådär *boingboing* just nu, så glad är jag!

Lägg till att det bara är en vecka till Öland så blir det ännu bättre!


Goda tider!

Tittade på gamla bilder från åttan idag. Längtade tillbaka, försökte resa tillbaka i tiden. Fungerade inte.

Jag saknar att sitta och prata med Emma och company. Jag saknar allt dumt, allt roligt som vi gjorde där vid Ludde, som blomkrukan och brunkrämen. Jag saknar den pressfria världen man befann sig i, även om det inte gällde läxor och sådant. Jag saknar att komma hem till en familj. Jag saknar att inte behöva bry sig.

Men framför allt saknar jag Emma!


Tankar.

Vår lärare pratade om universum, stjärnor, galaxer, solar och planeter idag på biologin (innan jag sov) och som vanligt kände jag mig liten, maktlös, obetydlig.

Vi bor på en planet som jag tycker är skitstor. Jag tycker mitt hus är stort nog. Samtidigt finns det en värld där ute, förmodligen flera världar, samhällen, liv som vi inte känner till. Det finns planeter som är uppbyggda av samma sak som vi är, det finns stjärnor som är där ena dagen, men slocknar nästa. Utan att vi ens märker det. Utan att någon ägnar det en tanke.
Det spelar ingen roll vad vi vet, vad vi har tagit reda på genom år av forskning. Det finns absolut ingenting vi kan göra åt saken. Det som händer där ute händer, vi kan inte kontrollera det. Om det någon gång skulle ske att vi blir slukade av ett svart hål kan ju alla försöka stoppa det, om de känner att det är lönt. Men det är egentligen ganska meningslöst.

Lika meningslöst som det känns att ens försöka. Vi bor på en massiv planet i ett massivt solsystem, i ett ännu massivare universum. En person på jorden gör ingen skillnad alls. Även om vi gärna vill tro det.

Kort inlägg.

Nu är jag pepp.

Pepp inför Öland. Det är bara 1½ vecka kvar nu, och när jag fick Burris mail så fattade jag äntligen det. Kommer att bli helt oslagbart tror jag!

Annars är jag inte alls peppad. För jag kan inte gå. Och jag har massor av plugg tills imorgon som jag inte känner för att göra. Och jag känner att pärsen kommer ikapp. Då passar såklart en hel del annat på att gå åt helvete samtidigt.

Men ja, rolig dag i skolan. Somnade på biologin, och vad gör då Klara? Jo, slår undan armen. Hygglig tjej det där..

Nu ska jag sammanfatta kemin, jag vet att ni vill byta med mig.

Matt.

Om du nu så gärna vill ha uppmärksamhet så kan du säga det rakt ut. Men att fejka sånt där gör man bara inte, det trodde jag hörde till allmänt vett.

 Nu ska jag plugga och sen sova. Vill inte riktigt till skolan imorn, men man måste väl. Dagen har inte vart den bästa, men ja. En promenad med Linn blev det i alla fall, dagens höjdpunkt, helt klart.

 Är så trött på att inte kunna lita på någon, och att alla ska tycka så jävla synd om sig själva.
Och kalla mig inte hycklare, för jag har aldrig sagt att jag tycker synd om mig själv. För det gör jag inte, det är bara fjolligt.



Jamestown Story - You're going down

Usch.

Gårdagen var slapp, var oändligt trött och hade ont i huvudet.

Åkte hem från Klara efter ha tagit det lugnt och kollat på film halva dagen, sen blev det till att gå ner till Linn på kvällen. Tog det bara lugnt eftersom att jag inte orkade så mycket. Har fortfarande sjukt ont i fötterna, kan inte gå ordentligt.
 Men ja. Idag blir det till att plugga, ta en promenad och hjälpa till att flytta möbler.

Måste skriva av mig om en sak också. Jag är otroligt tacksam över att jag har mina vänner, men det gör faktiskt ont att veta att en av dem man har litat mest på inte kan hålla käften om saker som är otroligt känsliga. Jag hoppas att du verkligen tar åt dig av det här, för det här var bara lågt av dig! Trodde aldrig att du skulle göra så, men man har tydligen fel om det mesta då. Usch!

Valborg - bilder.



Fick inte en enda bild utan att någon gjorde något konstigt, haha!


<3


Bara för att min syster var snäll mot oss igår. Och pinsam, som vanligt.


Ja..


Sällskap.


Jag vet inte vad detta är, men Klara hade kul åtminstone...

Valborg.

Vart ska man ens börja? Det mesta var så sjukt kul!

Först hem till Klara och fixa sig och göra ett försök till att koka makaroner... Hm, är det enda jag säger.
 Sen åkte vi buss, behöver jag säga mer än "MAJBRASAA"? Det var en kille på bussen som var utvecklingsstörd och hängde efter en tjej som vi pratade med och så. Sen satt det några killar bakom som skrattade åt honom, och då började han prata med dem och ja, behöver jag nämna att jag och Klara dog av skratt? Då säger killen bakom (för att göra saken värre);
 - Ursäkta tjejer, men vad skrattar ni åt?
Bör tillläggas att det var med världens dalmål också. Sjukt kul!

In till Sala, sitta och iakta människor på en bänk och gå omkring ett tag innan vi drog till parken och träffade Linn, Linnéa, Linda, och helt oplanerat, Wicky. Drog oss in mot stan igen efter en massa kaos. Förlåt igen för att jag sabbade för er andra, men framför allt tack för stödet! Betyder en hel del. Lär ju tacka för att ni fick mig på bättre humör sen också!

 Sen träffade vi på människor från klassen och va med dem resten av kvällen. Gick till parken för att Wicky skulle tala om för Linnéa (eller var det brasan?) att hon levde, blev bara massa tok där också, men sjukt kul! Drog mest omkring resten av kvällen, träffade människor och sådär. Rätt kul att se hur folk blev. Och att Wicky inte kunde prata...

Men a, hade sjukt kul i alla fall!

Dagens citat:
1. - Nää, tooooooooook!

2. - Haha, en kinesisk kycklingturk!

3. - Åååh nej.

4. - Neeej, neej. Ni mååste hjälpa mig!

RSS 2.0