Bläsch.

Har inte blivit någon uppdatering idag, har haft fullt upp med att ha huvudvärk och fixa inför morgondagen.

Igårkväll kom Linn över igen, satt ute på altanen och pratade. En fladdermus flög asnära min fot (som låg på bordet av någon oförklarlig anledning) vilket var asläskigt, men så kan det vara när man bor i skogen. Eller granne med den.

Nu väntar jag på syrran och mamma. Mamma ska bleka mitt hår, får väl se hur det går. Hon är ju inte så haj på sånt, men Milla ska skjutsa runt folk, sen ska vi åka till pappa och diskutera lite inför i helgen och då när Milla ska på festival. Blir väl helt okej.

Uppdaterar kanske lite senare, men nu har jag så mycket att göra...

Surprise!

Jag brukar inte gå på saker så lätt, men idag måste jag erkänna att jag har blivit både grundlurad och överraskad, av Burris och Linda.

Misstänkte väl inget sådär direkt när jag kom dit, utan jag hackade lite tomater och pratade lite och så. Men sen, när jag satt vid kaninburen hör jag bakom mig "Jaaa må hon levaa..." (det var vackert, även om det lät som "Är du vaken Lars" först). Jag blev helt paff, hade aldrig trott att det skulle vara något sådant. Jag är fortfarande lite förvånad, haha! 
Fick finfina presenter, de hade bakat en tårta och allt var bara supermysigt!

Och inte stannade det där heller. Nejdå, det blev både en låt skriven av självaste Linda (med lite hjälp med melodin), och ett jättefint kollage. Jag skrattar fortfarande när jag ser bilderna, haha, så klockrent!
Vi åkte till Paradiset också och satt och plaskade lite på kanten av bryggan... Jag försökte fånga fiskar, men det gick inte.

Tack tjejer för en underbart rolig dag, det gjorde ni bra! Kommer nog inte att glömma något av detta på sjukt länge, haha :D <3


Babbel :)

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon. Hämta biljetter, handla det sista och fixa lite annat innan det bär av hem till Burris.

Nyss gick bästa hem, har setat på altanen och druckit te och pratat massor. Har inte träffat henne på så länge, så det var väldigt roligt. Är så skönt när man kan sitta ute... Det bästa var alla fladdermöss, haha!

Just ja, har löst Peace & Love-kruxet för den som ville veta!  Går med Klara på torsdagen och Burris på fredagen och lördagen, så får vi se om det blir något mer. Det blir nog, i vilket fall som helst, hur bra som helst! Är helpepp :)

Nä, godnatt! :D

Hemma.

Nu är vi hemma igen. Det har väl inte hänt så överdrivet mycket på en dag, men nu har jag badat för första och andra gången i år i alla fall.

Peace & Love på onsdag, vi har en extra campingbiljett om någon känner någon som är intresserad. Fast jag tvingar nog någon att ta den, så att jag slipper gå alldeles ensam, känns inte så frestande. Syster är en stark kandidat kan jag ju säga.

Men nu orkar jag inte sitta här längre, nu ska jag läsa lite mer :)

Slappdag!

Åh jättehärligt väder idag!

Tänker inte göra något idag, bara läsa och ta det lugnt. Har lite smått mycket ångest över fredagen, men det börjar gå över så. Inget som inte en bok kan lösa!
Framåt kvällen så kommer jag och syster åka till Årsunda, blir väl kvar tills måndag eller tisdag.. det är ju Peace & Love på onsdag så :D
Jag längtar så sjukt mycket nu, Melissa Horn, Kent, A Day To Remember... Kärlek! Hoppas dessutom nu på att campingproblemet löst sig, ska prata med lite olika människor bara.

Men ja, får se om det blir något  inlägg lite senare, annars skriver jag väl när jag kommer hem :)

Dagen (:

Tänkte sammanfatta min dag på ett enkelt sätt...




Kvällen blir inte annorlunda kan jag säga.. :)


Midsommar.

Igår var det midsommar. Hoppas att alla hade trevligt! :)

Min midsommar var väldigt rolig, men mot kvällen vart det väl... inte så bra. Men det var ändå värt det på något vis. Som sagt, förlåt till alla snällisar som var tvugna att slösa tid på allt.
 Dagen började med en jäkla massa städning, sen kom Milla, Anna och Joel och så åkte vi till Viggsjön. Där var det redan massa folk, bl.a Jeffe, Jennifer, Isak och Björn. Hade som sagt jättetrevligt, tack alla människor! :)

Idag mår jag svajigt kan jag säga. Känns på något sätt som att jag borde ha ungefär ett ton ångest, men det har jag inte, inte så mycket än i alla fall. Jag skäms bara lite, men vafan. Och mat är äckligt.

Men äsch, man lär ju få betala på något sätt, och när man har lite för roligt så.. :)
Var inte så flitig med kameran, men några bilder blev det :)


 Milla och Jennifer


Jeffe och Isak


Linda... :D

Jag sitter och pratar med Linda på msn just nu. Det sägs så mycket roligt så ni anar inte, och jag tänkte visa er ungefär vad vi pratar om... med en bild ur paint.



Om ni inte förstår så är det fullt begripligt, haha! :D

Burris!

Jag gjorde just en fenomenal upptäckt!

Här är den, bilden som gjorde Burris till Burris! :D



Haha, det här mina vänner, är nostalgi!

Peace & Love 2010 - snart! :D

Åh, såg just att Jonas Hassen Khemiri ska föreläsa på Peace & Love! Jag vet redan sen tidigare att Kitty Jutbring skulle ha någon frågelåda eller något, och det är jag glad för. Det är nämligen två människor som jag ser upp till, av olika anledningar.

Därför blev jag lite sur när jag kollade spelschemat. Jonas Hassen Khemiris föreläsning krockar med A Day To Remember, Kittys Frågelåda slutar samtidigt som Melissa Horn/NOFX spelningar börjar... Suck.

Dessutom måste jag välja om jag vill se Patti Smith eller Donkeyboy, The Ark eller D-A-D, Melissa Horn eller NOFX. Det sista blir svårast...

Men INGET kan störa mig när det är Kent som spelar. Härligt!
Jag längtar som en gnu, det är bara en vecka kvar. Älskar tanken! :D


Läsa!

De senaste dagarna har det varit alldeles för soligt för att sitta inne och skriva blogg. Istället har jag varit ute och gjort annat, och läst en hel del :) Var till biblioteket i måndags och lånade böcker... Många böcker. Det är ju sommarlov!

På fredag (eller ja, imorn?) är det midsommar. Det blir nog bra, får se vad man hittar på!


19 böcker varav en 7-i-1 på engelska och två på franska. Yes!


Seg...

Ah, jag är så seg idag!

Helgen var bra, var ganska varmt och så. Åkte hem lördag natt med syrran, och självklart var det något som gick fel. Den här gången var det klantigare än vanligt dock... Människan lyckades glömma sitt tanklock i Horndal. Hur lyckas man ens?!
Men a, igår grävde jag land (lycka!) och kollade på film med systrar, var rätt mysigt. Kollade på "How to Lose a Guy in 10 Days". Älskar filmen även om man sett den miljontals gånger, fast man får lite "åh-nej-jag-vill-bli-kär"-känsla efter man sett den. Men det går över! :)

Som sagt, jag är seg idag. Jag borde göra massor av saker, men det gör jag inte. Istället bara sitter jag. Men nu ska jag försöka gå ut och göra något, även fast det är kallt ute...

:)

Nu sticker jag och resten upp till Sandviken över helgen, blir ingen uppdatering alltså :)

Hoppas ni andra får en kanon helg!

Sammanfattning av de senaste dagarna :)

Tänkte göra en Andersson och sammanfatta de senaste dagarna :)

Tisdag:
AVSLUTNING! Ingen mer skola på två hela månader, är skapligt lycklig!
Dagen spenderades med att först sitta och rita av alla människor som gick förbi. Sedan samlades alla i klassen, fick betyg, gick in i kyrkan och sen blev det officiellt lov. Men vilken avslutning är komplett innan man har fått sin  Rubik's kub sabbad av Lindas kompis? (men det är lugnt, jag är ifatt nu, höhö)
 Gick till Café Dreambook och spelade kort innan jag, Burris, Wicky och Linda drog hem. Wicky dumpade vi på vägen, sen blev det hem till Linda och laga mat. Blev sallad, jordgubbar, ostbollar, choklad... Har inte ätit så mycket på mycket länge, haha! Vi spelade i alla fall spel, pratade och planerade lite inför sommaren, tror det blir bra! :)
Tack för en trevlig dag!


Onsdag:
Första dagen på sommarlovet spenderades med att klippa gräset, gräva land och göra massor av annat tråkigt. En promenad med Linn hanns också med, men i övrigt en ganska ointressant dag.

Torsdag:
Idag var en mycket trevlig dag måste jag säga! :)
Började med att duscha en bråkig hund... Ska spela in en video nästa gång, han är så dum. Men rätt söt. I alla fall, moppade sen hem till Burris dit även Gabriella och Linda kom. Vi spelade kubb, kollade på supersöta kaniner som åt gräs, spelade "Med Andra Ord" med Martina och Annika, och sen lite kortspel på det. Var jättekul och det tycker jag absolut att vi gör om! :)





Haha, älskar sista bilden, så jäkla klockren! :)

Systers student.

Den 4:e juni tog min syster (och alla andra treor) studenten. Var mycket fix innan, men mormor tog hand om det mesta. Var ganska kul att se tåget och allt, svårt att få kort bara. Och Jeffe gjorde bort mig massvis innan, lär hämnas nångång...

Men i alla fall, tänkte langa några bilder, även fast jag inte har så många... :)





Grattis på studenten igen syrran! :)


Världsmiljödagen, 5 juni.

Den 5:e juni var det ju världsmiljödagen vilket de flesta inte vet. Hände väl inte så mycket egentligen, men eftersom att jag vill lägga upp bilderna så kan jag lika gärna skriva lite också.

Det började med att jag, Gabriella, Burris och Martina skulle in och försöka få lite folk att gå med i Fältbiologerna. Gabriella och Mailis skulle spela först, var kul att se när de var nervösa, hehe. Men i alla fall, de var jätteduktiga!

Sen spenderade vi mellan två och tre timmar med att springa omkring och attackera folk med "Hej, är du intresserad av djur, natur och klimat och sånt?". Det var rätt kul när det var positiva och glada människor, men inte alla negativa mesar som dissade oss... Men äsch! :)

Var i alla fall en rolig dag som jag kommer att komma ihåg länge!



14 juni.

Vi har ingen fungerande hemtelefon. Ifall ni skulle undra.

Var i skolan idag, helt värdelöst. Åkte på lillasysters avslutning, mestadels värdelöst. Åkte och handlade med Milla när jag var övertrött, inte alldeles värdelöst. Skrattade ihjäl mig.

Men a, värdelös är väl ordet som sammanfattar dagen.

Men imorn så ska jag träffa Burris och Linda, då blir det väl förhoppningsvis lite roligare i alla fall!
Dessutom får vi sommarlov, även om jag inte vill se mina betyg. Men ändå, sovmornar i två månader? Ja tack!

Negativt är väl att jag numer inte har en aning om hur sommaren kommer att bli. Hade massor av planer som jag har lyckats rasera, har inte en aning om vilka personer jag har kvar längre... Men vi får se. Förhoppningsvis löser det sig, men jag kan inte göra mer nu.

Dagens citat:
 - Äggledare, 29,90;-

-

Nu skiter jag i det här.

Tack och hej, det var kul medans det varade.

.

Hemma.

Igår var det SKITväder rent ut sagt, trodde att man skulle blåsa iväg. Därför drog jag, syster och mamma till Valbo, hittade två linnen i ekologiskt bomull som var hur söta som helst, lägger kanske upp bilder på dem sen. (ja, det var SÅ söta).
Annars hände inte så mycket, blev mest att dra omkring, köpa lite småsaker och sådär. Inget fel med det iofs.
Jag har förresten nästan löst Rubik's kub alldeles själv (utan internet alltså) nu.

Anyways, nu ska jag klippa gräset. Jippie.

Då vet ni.

Drar till Årsunda ikväll, datorn blir med, men vet inte om det finns uppkoppling. Får se.

Försov mig rejält idag, vaknade när vi skulle slutat... Ojdå.
Åkte på kusins student, var kul :) Vi var där igårkväll också, pratade massor och så, var också roligt. Man har ju inte alltid tid och sånt.

Fick förresten mitt första IG någonsin igår. Känns kasst, men väntat. Fysikprovet, en poäng ifrån godkänt utan att plugga. Great. Men a, byter ju lärare i höst. Men jag klarade VG i MaB, men får bara VG i KeA. Fan.
Och nu babblar jag.
Men a, kommer hem tidigt på söndag. Kanske inte uppdaterar imorn heller, beror på massa.




Fan för allt.


Grey's Anatomy.

Kan man på något sätt operera bort känslighet?

Ikväll hade jag och systrarna myskväll, kollade på Grey's Anatomy och hade trevligt. MEN. Det var ett sjukt spännande avsnitt som fortsätter nästa vecka. Sånt klarar inte mina nerver av, så vi beställde så att vi kunde se säsongsfinalen på datorn direkt istället. Och tur var väl det kan man säga!

Jag brukar gråta av småsaker i Grey's, men nu har jag gråtit floder. Ta det som en varning, ni som tänker se nästa vecka!
Avsnittet hade precis allt som krävs för att man verkligen ska vilja se det om och om igen. Det var spännande och man liksom slukades. Tänker inte säga något som hände, men det var helt bra fast ändå inte helt enkelt.




Nu ska jag samla ihop mig lite innan jag drar ut och joggar. Borde väl inte egentligen eftersom att jag har ont i benhinnorna efter brännbollen, men äsch. :)

 


Buhu.

Får jag IG på fysikprovet så tänker inte jag vara glad förrän till sommarlovet. Det vill säga fyra dagar.
Jag har försökt lära mig sakerna i fyra timmar nu, men är HELT fast, kan verligen inte. Känns rätt hopplöst, särskilt när man har bett om hjälp utan att få den. Suck.
Är lite smått jätteirriterad just nu.

Bättre blir det dock när jag tänker på att jag inte kommer att behöva plugga på två månader efter imorgon. Lovin' it! Imorgon ska jag spela gitarr för hela slanten :D



Snabb uppdatering, igen.

Uppdatering om Studenten, helgen och mer kommer såfort jag får tid.
Då kommer också bilder från Öland som nu är färdigredigerade.

Men det var ju det här med tid. Om jag inte hade varit klar med svenskan hade jag inte ens kunnat skriva nu, måste spendera all min tid med kemi och fysik. Känns så jäkla trist när allt man gör är att plugga.
Som sagt har jag svenska nu, alla andra kollar på någon film som inte är så kul. Men a.

Idag så orienterade förresten jag, Wicky och Mailis. Hur det gick spekulerar jag inte vidare i, för det gick ju inte alls bra. Hittade en kontroll, fattade inte att det var en kontroll och fortsatte leta, bl. a.
Äsch, nu vill jag hem och plugga så att jag får sova någon gång. Eller ta en promenad. Fast helst sova.

Äsch.

Slutade tidigt idag, fick skjuts hem av Wickys snälla mamma, tack igen!

Var så fint väder så jag la mig ute och pluggade, en bra idé, MEN. Jag somnade i solen, glömde solkräm dessutom så jag är bränd. Typ grisröd. Inte så fint, eller bekvämt med tanke på att det gäller hela baksidan av mina lår.

Men a, pluggpluggplugg, städastädastäda. Det är i princip så min vecka kommer se ut.
Sen tar ju i och för sig syster studenten på fredag, så då blir det väl lite annat att göra.

Men just nu gör jag vad som helst för att få slippa tänka.


RSS 2.0