Helgen.

Idag tänker inte jag göra nånting. Ska spela gitarr om ett par minuter. Annars ska jag sova. Har inte bestämt mig riktigt än.

Är helt slutkörd efter i fredags fortfarande, plus att jag är förkyld som en gnu. Hoppas bara att det går över.
Jaja.

Linn var här igårkväll. Knäpp är hon, men kul var det! Kunde väl i och för sig inte bli något annat. Menmen, blev liksom det perfekta slutet på en kanonhelg.

Helgens citat:
 - Vilken mes!

Och nu tänker jag nog inte uppdatera något mer. För det är ju kindoff slöseri med tid.

Lov!

Imorse vaknade jag av att bli petad i ryggen och höra; "Jeppa? Jeppa? JEPPA?!" från Klara. Bra start på dagen, höhö. Nejdå, men jag är ju så munter på morgonen. 
Innan jag och Gabriella åkte hem från Klara (Burris hade redan åkt) så körde vi Guitar Hero med trummor och sång till. Alltså, för det första så suger jag på "vanlig" Guitar Hero", men ändå går det bättre än trummor. För då fick jag inga rätt alls. Och sen att de tvingade mig att sjunga gjorde inte saken bättre. Jag skäms.
Men jaja.

Alltså, det här (kanske inte just väckningen, men igår/inatt osv.) var nog det bästa sättet att starta lovet på. Nu kan det ju nästan inte bli annat än bra sen, haha! Tack för allt kul (och allt emoprat) folk! :)

Just ja. Klara; du ska fortfarande få för att du stukade mina fingrar!

Som en del av min hämnd hittade jag en gammal bild.


  +      =  

KGB..

Vilken natt.

Efter skolan (där dagen slutade med att alla blondinerna låg i snön) så åkte jag med KGB hem till Klara. Kollade på Mumin, lagade mat, pratade och kollade fascinerat på medan Klara spelade tv-spel. Mycket trevligt måste jag säga!
 Sen kollade vi på läskig film. Men det hade varit läskigare om inte Burris och Klara hade sagt vad som hände precis innan det hände, utan att ens ha sett filmen innan. Men i alla fall, skulle ta en promenad, men vi blev tvungna att kolla på Tarzan först, så att vi inte skulle vara så rädda. Det funkade. Jag grät som en dåre, men det gjorde Gabriella också. Så jag var inte ensam med att vara översentimental den här gången, det gillas! 
 Sedan kommer ju kvällens höjdpunkt, promenaden. Kasta ner varandra från en stor snöhög och göra kullerbyttor i snön var varken planerat eller särskilt genomtänkt. Just därför var det så kul! Blev dock dyngsura, men det var ju bara en ursäkt till att dra på sig pyjamasbyxor sen, så det gjorde ju inget.
 Mer film, mer te, trött Gabriella och sovande Burris. Sedan var det bara jag och Klara som ville dygna. Hyperaktivitet, film och väntan på att det skulle gå 4 minuter innan vi skulle sova. Då råkade vi självklart väcka båda de andra. Hoppsan liksom.

  
  
  


Linda och jag.

Nu skriver jag från mitt i kaoset, haha!

Har nyss skuttat runt kvarteret med Linda, var riktigt trevligt! Ska välan kolla på en film och sen sova, hur det nu ska gå. Hittills har vi hunnit dra till stan, spelat spel och inte pluggat. Det är så en bra torsdagskväll ska spenderas. Satsdelar? Vem bryr sig.
I skolan var det inte en bra dag. Kemiprov som gick åt helvete, allt annat som gick åt helvete och lite till som gick åt helvete. Men det var rätt kul ändå, som alltid.
Har inte så mycket att skriva just nu, för Linda sitter bredvid mig och pratar.

Imorn blir det nog inte mycket bättre. Ska sova hos Klara med Gabriella, och Burris är också med på ett hörn (ni vet den där låten med Nalle Puh? Där de sjunger "och Ior är också med på ett hörn"? Jasså. Det var väl bara jag). Men detta förutsätter såklart att jag överlever morgonen. Med Linda. Tveksamt.

IIAAALLLLAAAAFFAAALLL!
... så tycker jag att ; och : ligger lite för nära varandra på tangentbordet. :) blir alldeles för lätt ;). Linda fattar. Pinsamt liksom.

Packa, te, sova. Höhö.

Dagens tips! Eller hur vare nu?

Jag förstår kemin! Äntligen.

Men ja. Sitter och funderar på vart världen är påväg, men jag känner inte för att bli ultimat deprimerad lagom till lovet, så nu slutar jag. Men jag älskar denna låten i alla fall, därför får det bli dagens låt:... och sen, självklart dagens citat:
 - What should we do about the people who knows it's wrong, but is still taking drugs, KLARA?

Ett bra kaos.

Allt känns bra, samtidigt som allt är kaos.
Lite förvirrande, måste medges.

Idag orkade jag faktiskt hela dagen, förutom ett par svackor som jag tog mig ur ganska snabbt. Fick dock inte göra kemiprovet, så när mamma har kollat klart på skidor blir det ett förhör till. Om jag lyckas övertala henne, det vill säga.
Måste städa också. Imorgon kommer muppen Linda hit, och så ska hon sova kvar. Blir väl spännande! Får se hur mitt morgonhumör blir när fru superpigg är med!
 Men a, eftersom att jag vill sova inatt så ska jag sluta skriva nu.

Växande frustration.

Jag tror helt och fullt att jag inte kommer att få godkänt på kemiprovet som jag ska försöka få tillåtelse att göra imorgon. Det spelar ingen roll hur många gånger jag läser det, hur många gånger jag blir förhörd, jag får inte in det! Detta leder endast till att jag blir frustrerad, irriterad, arg och till slut rent ledsen, haha. Lite mesigt kanske, men väldigt sant. Tar väl med sakerna till skolan imorgon och kollar om jag har snälla vänner som kan hjälpa mig, höhö.

I alla fall måste jag göra något dumt idag. Jag var hemma för att vila upp mig, och jag mår bättre, men... Jag måste sitta uppe och plugga massvis inatt. Om jag orkar, för jag är trött. Ska i alla fall läsa ut engelskaboken och åtminstone kolla lite i matteboken. Har ca 40 tal att göra, men vi får se. Borde läsa fysik också, men jag förstår ändå inte. Och frågar man om hjälp så får man ju bara spydiga kommentarer till svar. Sen är vi ju den sämsta NVklassen nånsin, dessutom! Men det är inget jag bryr mig om...

Lär väl börja nu om jag ska bli klar.

Utmattad.

Idag är första dagen på hela läsåret som jag inte är i skolan.

För ett år sedan skulle nog ingen ha blivit förvånad om jag hade varit hemma. Då var jag hemma minst en eller två gånger per vecka, av ren lathet. Eller okej, kanske inte bara lathet, jag mådde ju inte så bra alltid, och mitt immunförsvar gillade att jävlas mycket förut. Och fick jag en anledning att vara hemma, så tog jag den. Under hela högstadiet satt jag ju uppe sent och pluggade också, så att få sova ett par extra timmar under dagen var inget jag tackade nej till.

Men nu är det helt tvärtom. Jag vill gå i skolan. Jag vill träffa folk, jag vill gå på lektioner och jag trivs faktiskt väldigt bra, till och med under franskalektionerna. Det känns faktiskt väldigt positivt, och det gör i alla fall mig glad.

Fast idag sa kroppen ifrån. Har ont i varenda muskel, huvudet värker, koncentrationsförmågan är nere på noll etc. Med andra ord är jag helt jäkla utmattad. Var ju vaken 33 timmar i sträck söndag - måndag, och inte sovit mycket alls i helgen. Det och all stress med skolan nu, eftersom att jag ligger ganska mycket efter, tär tydligen.

Missade ett kemiprov också, skit. Ska prata med läraren, kanske får göra det imorgon när vi slutar tidigt. Det känns helt jäkla värdelöst att inte ha gjort det. Men jag förstår det ju ändå inte.Är det förresten någon som vet någon bra text till den här bilden?

Nostalgisk.

Hur ska du våga chansa, du som aldrig haft nån tur?

Jag gav upp för länge sen.

Värdelös lördag, men jag har valt det själv. Är ändå skönt att inte behöva göra en massa saker. För jag vill inte plugga. Har redigerat bilder, skrivit och lyssnat på musik. Hellström, Winnerbäck, Melissa Horn och såklart Thåström. Känner mig jättesvensk och jättemesig, men glad. Det enda som skulle kunna göra dagen bättre är om det skulle vara vår eller sommar, och inte snöoväder.

Ikväll blir det till att laga mat och eventuellt hitta på något med systrar och tomten. Blir nog kul.
Helst skulle jag vilja gå och sova en sväng, men inte värt att vrida på dygnen för att man är lite trött.
Eller sjunga och spela gitarr. Men det går inte när det är annat folk än familjen i huset. Surt!

 


Gemigsommar!

Stackars Burris mattelärare.

Fredagar <3

Idag har varit en minst lika bra dag som förra fredagen. Fick sluta 45 minuter tidigare från svenskan, det vart inte kaos i matsalen för en gångs skull och sen vart det mängder av skratt. Och lite pinsamheter med. Men det ingår liksom.
 Fikade med klassen också. Fast ja, minus "dom där". Var riktigt trevligt, jag trivs faktiskt ganska bra i klassen nu om man jämför med i början. Fast då hade man ju i och för sig typ inte pratat med någon heller. Men ja, helt enkelt var det kul.
 Sen skulle jag hitta från Schelins till Gallerian. Problem. Klara följde med mig och sen mötte Sebbe upp mig, som tur är. Annars hade jag villat runt där än! Men ja, träffade Sebbe en stund. För första gången på över ett år. Antagligen sista gången på länge, eftersom att den jäveln flyttar till Holland snart.
 Mötte Burris på stan, letade rätt på fiskartorget, hur kommer jag dock inte ihåg. Höll på att halka vid busshållplatsen, tappade mobilen rätt ut i vägen och höll på att virra in på fel buss. Jag är så lyckad när jag lägger manken till! Linda kom, satt och lyssnade på Håkan Hellström och bara pratade. Underbart! Vann på Blokus, ännu underbarare. Få spö av Burris småsystrar i Med andra ord - underbarast! Kanske inte, men det är sant i alla fall. Storstryk dessutom. Pinsamt. Träningsläger för våran del!
Och jag tror att jag kan ha stukat till handleden eftersom att jag tvunget skulle halka på Burris uppfart. Att jag sen låg kvar jättelänge och skrattade åt mig själv är en annan femma...

När jag kom hem gick jag till Linn. Hon är heeelt knäpp. Jag med, tydligen. Hade i alla fall sjukt kul där med, så dagen har vart sjukt jäkla kul!

Dagens citat:
 - Hur kan vi behöva två till nu, när vi bara behövde en till innan Linda åkte?

18.

Idag skulle jag plugga matte. Jomenvisst liksom...

Jag har kommit på en sak. Jag gillar att gå i skolan, ibland. Idag gjorde jag inte det, inte riktigt. Jag lyckades faila stenhårt på en fysiklab av rent slarv, och sen kom jag på att jag inte gillar skolan. Så jag satt och idiotförklarade mig själv resten av lektionen. Men jag hade rätt en gång. En gång på en lektion, höhö. Duktigt.
 Tog en promenad med bästa idag. Har inte sett henne på en vecka eftersom att hon har praktik, så det blev mycket prat. Det är i princip vad som har hänt idag. Om man inte räknar skolan förstås. Men där har vi bara gjort bort oss och skrattat ändå, så det finns inte så mycket att säga. Förutom att Klara är kär i en isbjörn, höhö.

Annars är jag väldigt trött just nu (igen) och jag kommer inte att göra bra ifrån mig alls på svenskaprovet imorn. Happyface!

Dagens citat:
 - Min blåsa är så HÄR stor!

Och imorn kommer att bli en bra dag. För det har jag bestämt mig för, och alla säger att en positiv inställning förändrar saker. Så upp till bevis!


Zoinkz.

Idag är jag så ofantligt megatrött att jag inte tänker skriva ett värt inlägg.
Däremot tänker jag skriva två stycken dagens citat, på grund av min korkade syster. Kunde liksom inte välja ett av dem :)

Dagens citat 1:
 - Sådär kan jag göra utan att nudda taket!

Dagens citat 2:
 - Jag hatar att kamma mig när jag är flintis!

Det första citatet kan ju förklaras lite snabbt med att jag stod på en stol och sträckte ryggen, och hade händerna i taket. Men det är tydligen inget att vara stolt över, för jag har tydligen missuppfattat det hela...

Shutter Island!

Jag vill gå på bio, nu!Såg reklam för denna på tv för ett tag sen. Sen kom jag på att det faktiskt är en filmatisering av Patient 67 av Dennis Lehane, en utav mina favoritböcker (och författare för den delen). Så nu ligger den lika högt som Brothers och Alice i Underlandet, vill-se-faktor: 97!

Shutter Island handlar om två poliser som kommer till ett mentalsjukhus, där en kvinna har försvunnit. Massa saker händer sen, och ja. Det är väldigt svårt att sluta läsa kan jag ju säga, så jag tror att filmen är väldigt bra. Det är ju bra skådespelare och sådant också.

Blä-dag.

Igår funkade inte bloggen eller facebook. Idag har inte facebook och msn funkat som det ska. Jag blir överlycklig!

Ungefär lika lycklig som jag blir av alla läxor vi har. Och det stora kemiprovet, som vi hade chans att förminska, som jag inte förstår ett dugg av. För att inte ens nämna att jag har jättemycket att göra men ändå slösar bort min tid här.
 Plus att jag är extremt irriterad idag. På en lärare och ett flertal personer. Läraren är inte svår att lista ut, men i alla fall. För nu är det "flera lärare" som har gnällt på att vi "fnittrar" på lektionerna, tydligen. Han har ju ljugit om det förut, och nu är det väl dags igen. Det konstiga är att det aldrig är några lärare som säger till oss, och jag har svårt att tro att de är så omogna att de går till honom. Jag skulle då inte prata med honom frivilligt.
 Sen är det en person (inga namn nämnda) som alltid ska snoka. Hon ska ha reda på allt vi gör, varför vi gör si och så, vilka alla är osv. Men det kan jag stå ut med. Men när man börjar snoka i andras matvanor så blir jag bara trött. Hon har väl inget med det att göra?! Jag äter som jag vill.

Bwah, grymt störig dag, sammanfattningsvis. Men en rolig morgon. Nästan. Lite, faktiskt...

Dagens citat:
  - Eller så är det nåt som inte är nåt egentligen.


Brothers!

AAH!

Jag har knarkat trailern till Brothers i flera veckor, ända sen jag kollade på någon lista över biofilmer 2010. Den, Sherlock Holmes och Alice i Underlandet har jag verkligen längtat efter, och jag får snart sputt om jag inte får se den!Kan det inte bli 5:e mars snart? 19 dagar kvar bara, får stå ut. Men jag vill så gärna se den här, har längtat hur länge som helst. Hoppas bara att den är lika bra som Sherlock Holmes var, fast det tror jag. Har ju i alla fall alla förutsättningar till att bli en bra film. Duktiga skådespelare, bra grundhistoria och en bra producent. Håller tummarna!

Kära jössanens.

Jag måste bara påpeka att jag ibland börjar tvivla på människorna jag umgås med. Och då menar jag tvivla på om de är riktigt friska. Dels för människorna igår, och sen har vi ju Linn...
Vi är nog samhällets baksida, rent officiellt. Men rent inofficiellt är vi bara härliga människor med humor och knäppa sidor.

I alla fall, kom nyss in. Var hos Linn, och sen fick jag hämta en sovande hund och släpa med honom på en kvällspromenad. Gick lite bättre än när jag och Linn skulle ta en, för då var det så kallt att man inte kunde tänka. Eller prata. Men det gjorde vi sen så det räcker ändå. Har skrattat så att jag har ont i kinderna idag igen, det är nog inte bra i längden tror jag, men det visar sig nog...

Men det är inte så lätt att inte skratta när man har roligt, eller när Linn ser ut som en nunna med för mycket fritid... :D

Dagens citat:
 - Jag har för stort arsel... Där kom en makaron!


Underbara dag!

Idag får det bli ett "idag har jag gjort det och det och det..."-inlägg, av den enkla anledningen att idag har varit så himla bra!

 Jobbade inte ett smack på någon lektion idag tror jag, blev bara flum av alltsammans. Bevis finns på Wickys facebook, höhö... Nej, men det är mycket roligare att skratta än att träna svensk grammatik. Och det gjorde vi ju bra ändå, på matten. Biologin ska vi nog inte ens tala om.
 
 I alla fall. Att äta på fredagar tänker jag nog sluta med, i alla fall när Wicky är med. Det går liksom inget bra alls. För mycket saker händer för att det ska kunna gå väl. Och jag tänker heller aldrig någonsin be henne lägga på något åt mig. För det blir dels alltid alldeles för mycket, och dels alltid på fle ställen, så att det blir kladdigt och bara blä, höhö. Sen ska man nog inte vara hyper och lyda Klaras idéer i D-huset heller. Eller så kanske man inte ska vara så nyfiken att man trillar av stolar heller, hinthint (ja, jag vet, jag snodde Gabriellas grej..). Meeeen i alla fall.

Efter skolan drog vi hem till Gabriella (och med vi menas Wicky, Klara, Burris, Gabriella själv, och jag) och satt och skrattade, pratade och skrattade lite mer. Efter ett tag kom även Linda och det vart ännu mer skratt, ännu mindre seriöst och många roliga inspelningar på Wickys mobil. Kommer inte att glömma den här kvällen/eftermiddagen på länge kan jag ju säga! 
Har ätit jättemycket kakor förresten, så nu behöver jag inte äta mer på ett år, höhö. Som en björn, samlar fett för att gå i ide.

När Wicky, Linda och Burris hade åkt så var jag och Klara kvar ett tag. Upptäckte då Gabriellas balansbräda (?), som var störtkul! Särskilt att balansera tre stycken på den samtidigt. Kungar är vi!

Sammanfattning: Oseriöst, flummigt och det roligaste jag vart med om på länge. Kanon!

Dagens citat:
- Vänta, jag öppnar med foten!
*pang*
- Liiiindaaaa.....           <---- uppgivet tonfall.

Jaja. Bara för att dagen var så bra så tänker jag faktiskt tillägna den ett <3. Se så sentimental jag kan vara!
Bilder kommer...

Inspirationslös.

Som rubriken säger är jag helt inspirationslös.

Om man bortser från den halvkrassa novellen jag skrev för ett par dagar sedan har jag inte skrivit någonting på snart tre veckor. Inga krönikor, texter, låtar, personliga anteckningar, noveller... Ingenting alls. Jag brukar annars skriva runt 4-5 texter i veckan, men jag känner mig inte inspirerad alls. Ingen musik, inga tidningsartiklar och inga bilder får mig att känna det där suget efter att skriva, den där känslan där händerna skriker efter en penna eller ett tangentbord för att få ner allting innan det försvinner.
 Jag hatar det. Det känns som att allt har stängts in någonstans där jag inte kan hitta det, hur länge jag än letar. Och med allt menar jag verkligen allt. All energi, all inspiration, all kreativitet, all känsla. Och att skriva utan känsla är inget jag gör. Då får man bara ord på ett papper, för om det inte finns någon känsla bakom orden är det ingen mening med dem.

En låt som får mig att känna enormt mycket är denna. Kanske är det för att jag älskar filmen. Kanske är det för att låten är underbar. Vad vet jag?Lala.

Jag känner mig så naiv. Att jag litade på dig, att jag vågade tro dig. Det var inte ens värt det.

Pissdag rent psykiskt, men det skriver jag inte om. För dagen har vart jäkligt bra också! Flum med trevliga människor konstant, fått höra en mycket trevlig sak och skrattat så att jag inte fått luft. Det är så alla dagar borde vara. Utan tvekan. Kaoset under den sista halvtimmen i skolan tycker jag dock att vi kapar bort från minnet. För resten av dagen var ju som sagt jättetrevlig!

Sitter och lyssnar på Melissa Horn och mår bra. Borde plugga svenska och baka, men det får vänta ett tag. Längtar till morgondagen, längtar efter sömn och drömmar. För ibland tenderar verkligheten att vara som en sömnlös natt - hur man än vrider på sig blir det inte som man vill.

Dagens citat:
 - NV-skämt, ha-ha.

Verklighet.

Detta, mina vänner, är vad jag lever på just nu.
Melissa Horn - En famn för mig

Och jag borde göra kemi...JÖ!

Men det vill jag inte. Inte göra matte heller. Eller svenska. Eller något annat. Jag vill kolla på Aladdin och tänka på annat än verkligheten. Men det hinns väl inte med. För man får ju absolut inte prioritera sina egna tankar, viljor eller intressen. För vi lever för att jobba. Verkligen.
Sverige, ta dig nånstans där solen inte skiner!

Nolifer.

Studiedagar är nog det bästa som finns. Eller rättare sagt sovmorgonen som medföljer. Jag hade skrivit sovmorgon i plural, men jag vet inte riktigt vad det heter. Höhö.

Anyways. Har inte gjort nånting av värde under dagen, så det tänker jag inte ens skriva upp. Men jag vill dock påpeka att det inte alls är lätt att koncentrera sig på en film med en snarkande syster bredvid. Just saying...

Nu kommer jag till det jag ska ta upp. Är det bara jag som tycker att det är irriterande när man sms:ar med någon, och skriver något av värde och personen man sms:ar med skriver "Haha :)" eller "Ok :D"?! Det är bland det drygaste jag vet, för varför ens slösa pengar på ett så värdelöst svar? Då kan man ju lika gärna låta det vara.

Det var det enda intressanta jag har att skriva idag. Alltid när jag skriver sånt här så känns det som att jag inte har något liv. Det ligger antagligen nånting i det i och för sig. Oh well.


Tråkigt inlägg :D

Idag har varit både positiv och negativ.

Först och främst; Wicky är kass på att gissa. Det stämmer inte riktigt, men eftersom att jag sällan får chans att säga det så måste jag bara flika in det här.
Men aja, rätt rolig dag. Panikattack på kemin, men det gjorde inte så mycket i det stora hela, resten av dagen var lite för bra för att jag ska låta något sådant sabba den. Slutade tidigt gjorde jag i alla fall, och jag hatar att sitta och vänta på bussen. För jag känner mig dum när jag sitter och sms:ar och det går folk förbi, men man kan liksom inte riktigt kolla upp heller. För det blir ju bara extremlöjligt. Snäll busschaufför var det idag också, jag fick åka med fast jag inte får. Hyggligt liksom. Läskigt folk på bussen var det med. Men det är det alltid på den där jävla bussen. Och sen måste jag flika in att Möklinta är en håla.

Slut på klagomål! Kom hem tidigt, skulle kolla på Peter Pan, men jag somnade. Skönt var det, men egentligen hade jag inte tid med det.

Nu funderar jag på att vara jätteduktig, men vi får se hur det blir med den saken.
Tjolahopp! :D

.

Jag tänkte att det kunde vara roligt för allmänheten att veta att jag har haft 4,5 timmes håltimme idag. Tänkte också att det kunde vara kul att veta att vi spenderade minst en halvtimme av den med att kolla på folk som löste Rubiks kub. Så nu ska jag, Klara och Calle skaffa sånna, plugga på, och klara ut den snabbare än de som kallade oss blonda för att vi inte kunde.
Sen ska jag träna så att jag kan slå Klara i armbrytning också, med det är en annan historia.

Har även fått papper om individuellt val och val av inriktning till nästa år. Blir antagligen NV - Miljökunskap för mig, och franska steg 4, Fysik B och Latin. Beror ju på om det blir någon miljöinriktning. Men ja, får se, men jag är i alla fall glad över att det gick att välja till fler än bara språk. Då skulle man ju avlida. Ungefär som man gjorde under den 15 minuter långa informationen. Blev en aning trist, och läspande.

I alla fall, jag har inget särskilt mer att skriva. Dagen var sjuk som den alltid är, och jag tänker inte ha en sån där tråkig blogg som jag och Gabriella diskuterade idag. Noway.

Dagens låt:


Change of plans...

Idag skulle jag plugga jättemycket, och städa. Det hade jag bestämt. Men sen började jag lyssna på Winnerbäck, tänka på sommaren och så vidare. Och vad blev resultatet av detta då? Jo, en novell. Det hade jag inte riktigt räknat med när jag vaknade imorse!

Låten som fick mig att skriva var;Och detta, min käre vän Burris, slår Håkan med hästlängder! :)

Sommarsommarsommar!

Jag vill ha sommar nu!

Tänk att kunna vakna sådär lagom tidigt en morgon och gå ut på altanen i shorts och ett linne och sätta sig och läsa en bra bok. Tänk svala sommarkvällar då man kan umgås med sina bästa vänner och göra vad man vill. Att kunna ligga ute i solen och bara steka, läsa och skriva. Semestrar, långpromenader, glass och allt annat som hör sommaren till.
 Jag längtar så att jag håller på att smälla av. Den här sommaren kommer att bli den bästa, det känner jag på mig! Med festivaler, konserter, semestrar och såklart alla underbara människor som jag tänker spendera tiden med kan det inte bli annat än bra!
 Hoppas bara att det blir som planerat, det är ju trots allt mitt näst sista sommarlov nu.Sommaren -09 alltså, kommer aldrig glömma allt tok! <3


Skratt.

Igår gick jag ner till Linn en sväng på kvällen, hade lika kul som vanligt! Det är sjukt hur kul man kan ha bara genom att prata med rätt människor. Eller bara höra, läsa eller se något lustigt egentligen. Känslan man får när man skrattar är ju helt underbar. Tänk om vi inte skulle ha fått förmågan att skratta? Allt skulle dels vara tristare, och tänk de där dagarna när man inte alls mår som man ska, och det enda som hjälper är att få skratta med rätt människor. De dagarna när man stupar under om man inte får skratta lite. Tänk då om man inte fick skratta, vilket trist liv man skulle ha!

Nu tappade jag tråden, men i alla fall. Kollade på film med Annika igår också, eller ja, halva. Sen höll vi på att somna så vi stängde av istället för att ligga i soffan och sova en helg till. Kanske inte intressant att veta, men onödiga fakta är det enda jag har att komma med för tillfället.

Har fullt upp idag, det är städning, plugg och jag vet inte allt! Men det ska nog hinnas med, om jag kan slita mig härifrån nångång :)

:(

Dagen blev inte alls som planerat, och det är svårt att hålla sig positiv när sådant här händer. Alla som känner mig vet att jag räknar mina djur som min familj. Även om det "bara" är råttor. För mig är de familjemedlemmar, och jag bryr mig antagligen för mycket enligt vissa. Men enligt mig är det precis lagom.

Har kollat på film med lillasyster nu, ska antagligen kolla på en till film strax. Måste ju få henne att tänka på annat.

Dagens låt:


R.I.P Eddie <3

Inte du, inte än i alla fall!

Idag skulle jag lämna planscher i skrubben. Eddie låg konstigt i buren, andades och rörde sig endast sporadiskt. Tog ut henne, värmde henne, grät, ringde mamma och Milla i panik. Hon började andas regelbundet, men öppnade inte ögonen. Vi fick i henne lite vatten, lade ner henne i buren. En timme senare hade hon flyttat sig en bit. Två timmar senare var det slut.

Lilla söta Eddie. Jag vet inte varför du var tvungen att gå, men du led iallafall inte. En liten tröst i allting. Jag saknar dig redan, och då har du inte ens varit borta i tre timmar än. Världen är så orättvis, jag vill så gärna ha dig här igen. Du var ju gammal och har varit trött på sista tiden, men det betyder inte att det är din tur! I en och en halv timme satt vi och bad dig överleva, men det fanns inget att göra. Så vi bäddade i alla fall åt dig. Men det är ingen tröst alls. Kom tillbaka, snälla vännen? <3

Hälsa Crash från oss va? <3

R.I.P Eddie, du är underbar. Din lilla tjockis <3

Gwihi!

Haha, idag var en bra dag med inslag av panik. Hur ofta händer det liksom?

En lugn förmiddag som blev till kaos när jag och Wicky skulle äta. Alla glodde, mycket folk och nervositet/panik var bara förnamnet. Vet inte riktigt hur länge vi satt och ruttnade i den där jäkla matsalen, haha. Att sen ta sig genom kafeterian utan kaos var det ju bara att glömma, men det var inte så farligt. Om man räknar bort två-tre personer därifrån också. Kul var det i alla fall, nu i efterhand.
  Blev ett oväntat besök hos Burris också, det var ju trots allt fredag. Så det blev te, se när Burris smälte, och sedan bussen hem där man stötte på Linda. Inte så tokigt!
Träffade även Emma, om än bara för en timme eller så. Tänk vad roligt det vore om hon skulle gå i våran klass. Det skulle vara awesome! Men tyvärr. Någon måste ju klippa hår också. Men det vore kul!

Jag tror att jag har skrivit det här förut, men jag skriver det igen; Burris familj är så jäkla härlig! Det är ju så att man blir avundsjuk ibland, en bunt riktigt trevliga människor. 

Dagens citat:
 - Nej, du har ju som *namn*! (Wicky-blick) Nej, förlåt...

En Wickyblick är för övrigt en *åhnej,gjordejagjustdetdär*-blick. :D

Vov.

Jag försökte just chasa ner Mini från sängen. Han hade nämligen snott min kudde (fast jag sitter i fotändan och faktiskt sa nej). Resultatet blev detta:

 

+ en nerdreglat tangentbord. Mycket trevligt!


Tyskar och chaffisar.

WIO!

Konstig dag idag. Konstig, men rätt så bra. Om man räknar bort matteprovet som var svårt som jag vet inte vad. Får väl se hur det gick nångång antar jag. Hoppas bara att jag får godkänt i alla fall.
Sen har vi väl varit störda hela dagen idag igen. Värst var det innan bussen kom, sjukligt knäppa! 
 
Jag har kommit på en sak som är väldigt läskig. När man åker buss, och alla andra kliver av och man blir alldeles själv på bussen. Särskilt när det är jättelångt kvar tills man ska gå av, och det är en läskig busschaufför. Då blir jag alltid jättenojig och börjar kolla mobilen, hålla strikt koll på att chaffisen verkligen bara kollar på vägen och så vidare. Sen, om det är en extremt läskig typ, så brukar jag överväga att gå av ett stopp för tidigt. Promenaden skulle ju inte direkt skada, men jag har oftast för bråttom hem. Och sen kan jag ju inte låta chaffisen vinna.

Dagens citat:
 - Finns det en låt som går så? "Jag har tysken runt hörnet"?

Höhö.Moahahaha, Linda, jag kan också! :D

Oseriös, jag?

Det är konstigt. Varje gång jag åker VL-bussar när det snöar får jag en känsla av att jag snart kommer att få hålla i mig för glatta livet när det kommer en sväng. Lite lustigt också att jag har rätt varje gång.

Nu sitter jag och pluggar matte. Det är inte så roligt faktiskt. Jag förstår, men det är inte roligt. Mycket har nog att göra med att mitt huvud snart sprängs, att min hals värker och att jag känner mig allmänt slut. Klagaklagaklaga. Nej, här är vi riktiga karlar och biter ihop och går till skolan ändå. Och gör bort oss så fort vi får en chans till det. Typ springa ut ur cafeterian och skrika. Det är grymligt nice kan jag säga. Det var ju ändå bara mr Avlång som reagerade.
Anyways, att plugga i biblioteket på onsdagar är kul. Man får höra så mycket smarta konversationer så det är inte klokt. Istället för att gå på lektioner så borde man få lyssna på smarta samtal. Det är roligare också, vill jag lova.

Nej, om jag skulle kunna tänka mig att vara lite seriös och plugga kanske?
Men det är roligare att diskutera med sig själv i ett worddokument. Jag är väldigt övertygande när jag lägger manken till.

Förresten sa Klara något smart på fysiken. Med lite hjälp från Tabasco. Men starkt jobbat ändå! ;)

Dagens låt:


Mamma tankar alltid i den andra pumpen...

Jisses, det här har ju vart en dag det också...

Började med att jag mosade i mig ett gäng Alvedon innan skolan, så att jag blev alldeles seg under håltimmen på morgonen. Inte för att det hände något intressant då, men jag var ju inte så alert när folk pratade med mig. Tiden gick för fort, som den alltid gör på håltimmar, och sen var det franska. Betygssnack var det också, lät väl helt ok. Lite överdrivet på en punkt eller så bara. Men i alla fall, jag har faktiskt en poäng att komma till.
 Min fransklärare är, om man ska beskriva henne, en liten snäll och bra lärare. Men det finns en sak som gör henne lite speciell, dock inte nödvändigtvis på ett negativt sätt. Alltid när man sitter ner och pratar med henne, eller står för den delen, så dröjer det ca två sekunder innan hon står/sitter jättenära. Detta är oavsett hur långt ifrån varandra man var från början. Hon smyger sig liksom på en som en räv eller liknande. Bara *tjoff* så står hon där. Undrar om hon kan lära mig det. Att tjoffa alltså. För övrigt är hon faktiskt en rätt så rolig filur i jämförelse med andra lärare.
 Sedan hade vi kemi. Min mage lät som en mindre jordbävning, ca 0.3 på richterskalan, och jag hade en liten hjärtattack i början av lektionen. Annars gick det bra. Om man bortser från att jag somnade till en stund, såklart. Men förutom det så var det inga större förödelser, förutom Björns skämt då.

Hemma trodde jag sedan att allt skulle vara frid och fröjd, men icke sa nicke. Jag och Milla stack in till Avesta en snabbis, inget större problem. Förutom den lilla detaljen att man inte ska tanka en bensindriven bil med diesel. Så det blev till att få en smärre panikattack för att sedan hjälpa pappa hälla i bensin i tanken med en tratt. Utan jacka och vantar... Om ni inte visste det så är bensin väldigt kallt. Så nu skriver jag med ömma, förfrusna fingertoppar kan jag säga. Sticks gör det också. Försöker göra sånna där "skidövningar" där man stöter ner blod i händerna med hjälp av axlarna, om ni förstår vad jag menar? Sånna som jag och Emma gjorde när vi gick 4,5:an i t-shirt när det var minusgrader. Det var tider det.

Dagens citat:
Och sen är det ju tjejer som inte ens kan tanka...


Vilse i Sala.

Simningen idag gick bättre än väntat. Fast jag och Klara höll på att dränka varandra, med skrattmetoden. Sånt man bör ta med i beräkningen om man är som oss. Fast det glöms ofta bort.
Annars lyckades jag faktiskt simma utan att göra något extremt pinsamt. Svalde dock en halvliter vatten eller så. Fräscht. Sen att Linn inte tyckte att jag fått i mig tillräckligt med vatten vid lunchen sen är ju en annan femma. Hostattack och skrattkramper i magen är alltid kul med rätt personer. Men jag skyller ändå på Linn...

Sen kom nästa äventyr; att hitta från Lärkan till KSK. Ett äventyr som jag och Klara misslyckades ganska grovt med. Vilse, igen. Har tappat bort räkningen för hur många gånger det har hänt nu. Och Burris ville inte hjälpa till, så hon får en stor fet DISS för tillfället ;) Men i alla fall, vi är så bra på att misslyckas att det inte gör något att vi failar så extremt. Så vi hittade efter många om och män. Med ä, eftersom att de skrattade åt oss. Och om man tar bort alla avstängda gator gick det ju riktigt bra. Det är i alla fall den oficiella versionen.
 Resten av dagen var ju som dömd till att misslyckas, men som jag sa förut är vi ju bra på det, så det gjorde inget. Kul hade vi ändå.

Nu sitter jag och mår inte alls bra, fysiskt alltså. Huvudvärk, halsont, ont i kroppen och mer huvudvärk. Men jag kan inte bli sjuk nu heller, jag kan aldrig bli sjuk. Men ändå, jag tror bestämt att jag dör snart. Eller i alla fall går och lägger mig.

Dagens citat;
- Hur FAN hamnade vi bakom VALLA?!

Man är väl optimist.

Strömlöst halva dagen idag, ingen ved har vi heller. Som lägst var det 15 grader inomhus, så jag är fortfarande alldeles genomfrusen. Tycker inte om det alls. Jag gillar värme. Eftersom att strömmen var borta blev kvällen även väldigt stressig, och jag hatar stressiga söndagskvällar. Men det finns inte mycket att göra åt den saken nu.

Något annat jag inte gillar är ångest inför något som kommer att hända. Den här gången gäller det simningen som vi har imorgon. Jag vill verkligen inte simma, och det är ju inte själva motionen som jag bävar inför. Men att visa sig i badkläder inför människor som man träffar eller i alla fall ser varje dag borde räknas som en slags mental misshandel. Jag vill inte, tänker inte, måste. Då har jag det gjort. Och sen är det bara att hoppas att någon annan ser värre ut än jag. Att någon annan gör något pinsamt, så att ingen tänker på hur jag ser ut. Det vore den bästa lösningen. Jag får se till att någon liten människa som inte skäms över något gör något sådär jättepinsamt. Hur nu det ska gå till. Vet ni något som inte skulle förvåna mig? Om det var jag som gjorde bort mig. Det vore så typiskt mig; att kämpa så hårt för att inte göra bort mig, att jag gör något hyperpinsamt för att undvika det. Det är då man slår på det bästa försvaret man har; skrattet. Försöka skratta bort det pinsamma och låtsas som att man själv tycker att det är lika kul som alla andra tycker. Fast man egentligen vill sjunka genom jorden. Antingen skratta eller gråta. Så är det i alla fall för min del.

Förresten, kul att mitt hår komemr att bli grönt också. Sen måste jag bleka det igen. Då kommer det att trilla av. Det blir en kul konsekvens av något såhär ångestladdat. Får mig verkligen att se fram emot det!

RSS 2.0