"...du jämförde just en fitta med ett gärde!"

Jag vet inte vad jag har gjort dig, men nu är det din tur att visa lite initiativ.

Har precis kommit hem från stan, köpte inget speciellt, bara lite saker till helgen och så. Ikväll ska jag vara med Linn, lyssna på musik och ha roligt, blir helt perfekt :)
Igår var jag hos henne hela kvällen, och vi skrattade så att vi tjöt, trodde aldrig att vi skulle sluta.. Var hur roligt som helst! Vart ju lite kaos, men det var ju inte precis oväntat. Ja, det var typ det som hände, hade i vilket fall som helst apkul.

På måndag åker jag och familjen till Tallin, det kommer att bli jättekul och jag ser fram emot det. Det enda jag kommer sakna är min hund, som kommer att vara hos farmor och farfar och bli tjock(are). Farmor ger honom alltid kakor. Jag kommer inte att träffa honom förrän onsdag eller torsdag, känns ju lite tragiskt men. Ja, jag längtar i alla fall som en gnu, även om det innebär att jag missar Pride-festivalen. Men jaja. Det finns fler år för det.

Nu är det 23 dagar kvar till skolan börjar också, ångest.


Gäsp.

Jag är apmegatrött, har nyss gått upp (12.03) och ja. Har inte bloggat på ett par dagar, eftersom att det inte har hänt något särskilt. Har mest sovit och pratat med massa folk och träffat Linn litegrann.
Och klippt gräset. Yippie! Kanske ska kratta det idag t.om. Ännu mera yippie!
 Nu ska jag snart gå med vovven och äta frukost, och sedan vettefan, Kanske ska till Avesta med Linn sen, men inget är säkert. Sen ikväll blir det nog att kolla på film med syrrorna, om de har tid med mig.

 Jag avskyr vårat väder! Vanligt vis brukar jag älska regn och så, men jag menar, det är bara sommarlov en gång om året, snart inte ens det, och då kan det väl i alla fall vara väder som det går att vara utomhus i?
Igår när jag klippte gräset, då var det minsann varmt så det räckte, men idag vart dete kallt bara för att jag skulle göra andra saker ute. Jag blir ganska så sur, och jag tycker lite att det här vart en skitsommar om man ser till vädret.

På måndag åker jag och familjen till Talinn, kommer nog att bli skitkul! Längtar gör jag i alla fall.

Måndag.

Fast tekniskt sett tisdag :)

Idag försov jag mig, igen, och vart skitsur. Bra start på morgonen.. Hann inte göra så mycket, utom att plocka hallon och vinbär till mamma, duscha och dra ner till Linn. Satt och pratade, umgicks, drack te och ja. Var vi helt enkelt.
Helt underbart skoj, har en grej jag bara måste skriva, även fast det bara är vi som förstår..
"IIIIIIIIIH - splash!"

Jag har ångest inför gymnasiet! Jag vill verkligen inte börja... Jag har kollat lite vilka som ska gå i samma klass som jag, och jag blir alldeles nervös. Jag vill inte. Varför kan jag inte få gå i nian ett år till för? Då kanske jag skulle vara säker på vad jag ville gå också! Usch. Är väl bäst att låta bli och tänka på det, men ja. Nervös är jag.

Helgen :D

Ja, har inte hunnit uppdatera bloggen, men nu ska jag berätta lite snabbt tänkte jag :)

På fredagen så försov jag mig, så det blev apbråttom. Vi skulle städa lite innan mamma kom hem, och sen åka till stan och hämta Jeffe och så. Vart lite kaos, men det löste sig. Sen åkte vi till stan, Millas mobil fick spatt inne på bokaffären och jag skämdes nästan lite. Köpte i alla fall en ekologisk kalender, praktisk som sjutton! Sen köpte jag även en handväska sen, rätt så söt faktiskt. Sen mötte vi Jeffe och handlade lite innan vi drog hem. Då skatade vi lite, eller ja, vi rullade på brädorna. Inte så mycket skate egentligen..
Sen drog föräldrarna, vi lagade tacos och spelade kort. Kollade på Sex and the City; The Movie gjorde vi också. Sen vart det mest till att prata under kvällen, sitta på taket och käkade godis. Och Jeffe spottade i skålen. Knäppgök :D Men ja. Jeffe pratade i telefon med Lagerhaus, och vi flummade som fan. Det klockrenaste citatet kan jag dessvärre inte skriva ut, så istället får dagens citat bli;

"Det är dags för fredagsmyyyyyyyyyys!"

På lördagen så vaknade vi toksent och bestämde oss för att ha en photoshoot, så vi spenderade ca två timmar med smink (Milla sminkade mig, fast jag var odräglig), bara för att det sedan skulle börja spöregna.. Jippie! Men vi ändrade bara ställe, och det vart ännu bättre. Laddar upp lite utav resultatet sedan. Men ja, sen var vi hem och vände, och sedan böt vi ställe. Vart i alla fall ett par bra bilder. Sen gick vi hem, nördade vid datorerna och sedan gick vi och la oss.
Fasen vad trött jag var..

På söndagen så drog Jeffe hem rätt tidigt och jag gjorde i princip ingenting värt under dagen. Kollade på Greek..
Det är en serie som alla borde följa, går klockan 18.00 på söndagar på kanal5. Handlar om typ ungdomar på ett college och så, jag har fastnat för serien och följt den från början. Jättecharmig :)

     

.

Jävla sommarlov.
Nu har halva gått, har knappt uträttat något, av den enkla anledningen att jag har tänkt; "men jag har ju hela sommarlovet på mig!". Och då får man ångest. Och det är ju.. skoj. Men jag har i alla fall haft ett roligt sommarlov, men jag måste få mer uträttat känner jag. Det blir alltid så, att man skjuter upp det och sen blir inget gjort. Vore ju enklare att inte ta sommarlov alls, fast det ska man väl inte säga alltför högt :)
Har en lång lista på saker, men jag tror att jag ska avblåsa minst två saker, för nu är jag lite sur. Men jag ska ju antagligen tälta med Linn på söndag, så det blir ju kul :)

Totalt onödigt inlägg, men jag var uttråkad.. :P


Bästa :D

Igår så gick jag upp ganska tidigt, för att jag och Linn åkte in till Coop i Avesta.. vart lite pinsamt, men dit ska vi igen ;)

Sen gick vi hem och fixade oss, och sen gick jag ner till henne, sen kom Linda efter några timmar. Åt cashewnötter, pratade, körde lite knäppa sanning/konsekvens-prylar och så. Sen satt vi och lyssnade på musik, pratade och så, sen kom det annat folk och så.
Men kul var det, även om det blev kaos på slutet. Kommer att komma bilder sen, vill redigera lite bara :) Kanske till och med kommer upp bilder från min och Linns photoshoot, vi får se hur nöjd jag blev ;)

Imorse skulle jag och Linn ha åkt in till coop, haha, men vi var alldeles för trötta, så vi sov ett tag till istället. Åkte till stan med mamma, fick nya skor och så. Sen köpte jag ett par nya träningsskor, så nu ska det börja motioneras igen, den delen av sommarlovet är slut på måndag.

Ja, annars? Inte mycket alls. Ångest inför skolan, mår väl inte som bäst just nu, men det går. Nu ska jag städa till mina monster, så söta :)


Harry Potter and the Half Blood Prince.

Ja, vart ska man börja? :)

Filmen var helt underbar, och jag tycker att alla som någonsin ens har funderat på att titta på Harry Potter borde se den. Det är dock inte min favorit av Harry Potter filmerna, den var inte bättre än "Harry Potter and the Goblet of Fire", men den var långt ifrån dålig. Den var rolig, sorglig, bra.. som vanligt alltså.
Ogillar dock slutet av en uppenbar anledning, tycker att det blev lite mycket, men ja. Har inte läst böckerna, ska göra det nu eftersom att jag ville se denna filmen först, men jag har kollat runt lite, och vad jag såg så var det mycket som borde ha varit med i filmen som inte var det, och det tycker jag är synd. För sånna småsaker kan faktiskt betyda mycket.
Men ja. Sammanfattning i alla fall; se den!

Och det allra bästa med att se den på bio, var såklart att få se Lucius Malfoy, Bröderna Weasley och Daniel Radcliffe's kropp på storskärm :D


Of to go!

Hinner bara skriva lite snabbt, för nu har jag bråttom..

De senaste dagarna har jag mest umgåts med Linn. Alltid lika roligt :D
Idag har jag kollat på Harry Potter, eftersom att jag och syrrorna ska åka iväg om ett par minuter och se den sjätte filmen, skriver självklart lite om den när jag kommer hem :) Har sett fram emot detta länge.

Men nu ska jag dra, det här var grymt onödigt.

Jag saknar dig.

Jag saknar dig så att det gör ont. Jag vill inte att det ska vara sant.

Så känner jag efter tre år utan dig. Jag vet inte om jag har förstått det än, det enda jag vet är att jag skulle göra allt för att få träffa dig igen. Höra dig skämta, skratta och prata. Se dig ta hand om dina blommor och dina djur.
Det finns så mycket som  jag skulle vilja säga till dig, så mycket som jag vill att du ska veta. Jag saknar att ha någon som driver med mig på det där speciella sättet, och som är så där som bara du kunde vara.
Jag saknar dig så fruktansvärt mycket, allt skulle vara så mycket lättare om du var kvar. Jag minns så väl den där gången när vi lekte gömma råttan, när du var pigg. Kommer nog aldrig att glömma det.

Jag saknar dig morfar <3  ;_;
Vila i frid <3

Morallag?

Hm. Läste tidningen idag, och blev riktigt jäkla arg. Anledningen kan ni läsa här. (öppnas i nytt fönster)
Kan förklara snabbt för er som inte orkar. I Litauen har man infört en ny morallag som gör det olagligt att bl.a prata bra om H.B.T-personer och en rad andra saker (t.ex att tala bra om dåliga matvanor, hypnos och annat) för att skydda de minderåriga.

Jag tycker att det är helt absurdt. Visst, att prata bra om dåliga motionsvanor, det kan jag väl köpa att de förbjuder. Men att man inte får säga något bra om homosexuella kommer bara att föda fler fördomar, fler homofober och mer diskriminering. Det kommer nog också bli vanligare att de sågas i media och annat, för det finns ju inget som säger att de inte får tala negativt om saken?
Det finns så mycket hat i den här världen att jag blir alldeles matt. Kärlek är kärlek, det spelar ingen roll vem den är riktad till. Om alla kunde lära sig att acceptera det, så tror jag att många fler skulle få det bättre. Och jag menar, varför ska vi lägga oss i ifall "Anders" är kär i en "Sven" eller en "Lisa"? Det har inget med oss att göra. Det handlar inte om oss för fem öre.
 En annan sak som stör mig med lagen är att de talar om "icke-traditionella förhållanden". Varje gång någon säger sånt blir jag sur. Dels för att det inte är något nytt att vara homosexuell, det fanns säkert folk under medeltiden som kände så. Och dels för att det finns vissa traditioner som aldrig var bra till att börja med.
 Jag ogillar också att det kallas just "morallag". För jag tycker ändå att någon med god moral accepterar alla för det den dem är, inte p.g.a vem de älskar.

Och jag köper inte snacket om att man inte skulle kunna föröka sig om alla var "sånna". Alla är inte det, och det är därför folk är rädda för det, det är något annorlunda. Och om det mot alla odds skulle bli så att alla blev homosexuella, so what? Jorden lär ju gå under någon gång.

Nä, nu blir det definitivt Pride!

Hell yeah!

Jag bara måste ladda upp en bild på min nya väska!


För er som inte vet det kommer figurerna från den bästa mangaserien någonsin, One Piece ;D Jag älskar verkligen serien, och när jag såg väskan blev jag kär. Är så himla svårt att få tag i snygga väskor annars tycker jag..

Ska även uppdatera bloggen med lite bilder senare ikväll, har ju inte hållt löftet om att visa upp min avslutningsklänning t.ex..

Men nu ska jag ut och klyva ved, hoppas ni har en roligare morgon än jag :)

Trevligt :)

Har inte bloggat på nån dag nu, har inte haft tid eller ork, och knappt lust. Så då bloggar jag helt enkelt inte.

I söndags moppade jag till Linda, och var med henne och Kajsa :) spelade spel, lekte med Kajsas diablo och gjorde nya planer, som vanligt :) Fick världens sötaste halsband av Kajsa, har dock inga bilder på det. Fick en sån där tepåse-pryl också, assöt :D
Sen moppade jag hem på måndagen, fixade lite innan vi svängde in snabbt hos Jeffe eftersom att hon fyllde. Sen umgicks jag med Annika, och sen ännu ett nattbesök hos Linn :D Pratade mycket om gymnasiet. Är skitnervös.
Allt som ska inhandlas, allt som måste göras, allt nytt, idrotten, klassen, människor, scheman.. Usch!

Idag har jag klyvt ved nästan hela dagen, träning :D


Sällskap.

Har precis kommit hem från Linn, som fick bli kvällens sällskap, har haft riktigt trevligt. Konstigt vore det väl annars. Pratade mycket minnen och annat, det är så lätt att prata med henne :) Mycket skratt och annat!

Nu hade jag planerat att sova, men eftersom att jag fick en chinchilla på rymmen blev jag pigg igen. Så jag tror jag ska läsa lite, har trots allt två försenade böcker att läsa ut. Men samtidigt så måste jag vara pigg imorgon. Ska upp tidigt och promenera med mamma, sen blir det ju till att träffa Linda och Kajsa lite senare, jag längtar! Man vet aldrig vad det blir för tok. Men nej, några kapitel ska jag nog läsa..

Trädgårdsarbete.

Idag hade jag inte tänkt göra nånting, men tji fick jag. Bara en liten stund efter så blev jag tvingad att hjälpa mina föräldrar dra undan ris från ett fällt träd. Och jag blev alldeles överlycklig :D eller inte. Flugor, vatten, en dryg men söt hund som störde mig hela tiden och allt annat. Men tja, det var väl inte så farligt, men man tycker ju det för stunden.

Just nu sitter jag och nördar, redigerar bilder och annat. Lyssnar på några av de bästa musikerna i universum, Placebo :)
Är alldeles förälskad i deras musik. Har vart det en längre tid, men de är, enligt mig som bäst på sommaren, så ja. Blandar dock ut det med Dashboard Confessional, som är lite bättre enligt mig.
Ni får gärna ge mig musiktips :)


Muppen Linda.

Ja, nu har jag precis kommit hem från Linda. Vart (såklart) en massa tok.

Det började med att jag fick vada med vatten upp till knäna, eftersom att en bit av vägen till Linda är översvämmad, och Linda fick möta mig med en handduk. Men det var lite kul :D
Fick en present av henne också, världens finaste skål! Och ett skojigt kort, såklart :) Sen hjälpte jag henne fixa lite med sin blogg, jag hoppas jag var till någon nytta i alla fall..
Sen spelade vi kort, och sen när vi skulle gå bort till den översvämmade biten så fick jag låna Lindas gummistövlar (bild kommer). Och som alla vet, är inte gummistövlar särskilt snyggt, fast dessa var världens snyggaste gummistövlar ;) Men i alla fall. Under nästan alla år jag har umgåtts med Linda har hon pratat om "sin snygga granne". Så när vi går där, jag i för stora gummistövlar, så kommer den där snygga grannen. Och nog var han snygg alltid! Visst är det typiskt att man alltid ska se snygga människor när man själv ser ut som skit?
 Men ja, sen skulle jag gå över vattnet igen. Och Linda skrattade så att hon höll på att kikna. Kan ju iochförsigtänka mig att det såg rätt skoj ut där jag halka fram med vatten upp till knäna. Men ja, helt sjukt rolig dag i alla fall, lär göras om!

   

Nu sitter jag framför datorn, ska snart umgås lite med lillasyster, och sen blir det väl till att nörda lite mer :)
Tyck gärna till om min nya header!

Ännu en intelligent rubrik.

Ni förstår vad jag menar.

Har precis vaknat och tänkte skriva ett litet blogginlägg innan jag åker. Ska nämligen träffa muppen, Linda :D
Var längesen, blir nog kul. Ska åka moppe dit, hur mysigt som helst i regnet, det är bara att hoppas att den inte stannar igen.

Vet ni vad jag gjorde igår kväll? I ca en timme satt jag och kollade på Michael Jacksons musikvideos.. Först tänkte jag att, "ptja, han är ju död. Man kanske skulle ha hört i alla fall en låt, medvetet.." och så kollade jag på den första som kom upp på youtube, "Smooth Criminal". Sen tänkte jag ge mig, men sen blev det ju helt tvärtom. Jag satt och plöjde videos i en timme, av en enkel anledning. Snubben hade ju moves! Säga vad man vill om Michael Jackson, pedofil-stämpeln, musiken osv. Men jag skulle ge mycket för att kunna dansa som honom. Som i "Smooth Criminal" när han lutar sig i en vinkel, jag vet inte hur man ska säga, men ja. Det är i alla fall grymt.



Och om ni, av någon anledning, skulle undra så gillar jag faktiskt "Beat It", den har en poäng. Varför slåss när vi kan dansa istället? Och sen tycker jag att musiken är charmig :)

Svamp.

Totalt random rubrik, vet inte ens varför jag skrev den.

Idag vaknade jag klockan två, eftersom att en viss storasyster ställde om mitt mobil-larm till 17:11 istället för 12:11. TACK! :P
Så det har inte hänt mycket idag. Var in till Avesta en snabbis, spelade kort med Milla och såg på Twilight <3. Och lite av extramaterialet också, kärlek!

Jag har förresten hittat världens snyggaste väska som jag ska köpa! Har letat efter en snygg och bra väska i vad som känns som evigheter nu, så lätt att jag slår till. Bild på väskan kommer efter att jag har köpt den :)
 En annan sak som jag måste köpa är en ny stav till min tunga. Jag har lyckats, genom att bita snett, göra ett hål i gommen. Så jag ska köpa en ny, kortare stav, för det gör rätt så ont.. Och jag vill inte bli av med mina tänder.. Jag ska ha tandställning istället :) Och jag vill jättegärna pierca mig snart, nån som är på i Augusti? :D

Jag känner att det inte blir mycket värda saker skrivna i bloggen just nu. Det kommer, jag lovar, jag har massor av saker att skriva, men jag har varken tid eller ork, dessvärre. Jag svär på att innan veckan är slut så kommer ett vettigt inlägg!

Utifall någon undrar..

..så är jag HÄR jävla trött just nu. Sitter uppe med Milla för att hon ska boka biljetter till Miyavi. Greeat.
Ikväll har jag pratat med roligt folk. Bakat kladdkaka, och ätit kladdkaka, de hänger liksom ihop. Umgåtts ett par timmar med Linn, vi gjorde i princip ingenting, men det var skoj ändå. Sen har jag glott på Johan Glans-klipp för att hålla mig vaken.
Nu är det en timme kvar, och jag är aptrött. Vet inte vad jag ska göra heller eftersom att allt roligt folk ligger och sover nu..
Men jag får hitta på något.

I know you love me :D

Födelsedagar och pyjamasar..

Ja, igår blev jag 16 :D
Gick upp klockan sex, väcktes som alltid av skönsång från min familj.. Så fick jag presenter av dem, vart kalasnöjd!
Sen kollade vi på en av filmerna jag fick, "John Tucker Must Die". Jättebra film, trodde att det skulle bli en total klyscha, men det blev det faktiskt inte. Bra handling, rolig och tja, bra.
Efter det blev tårtbak och muffinsbak.. Som också involverade bränd plast.. Men ja, det vart bra i alla fall :D
Bilder kommer eventuellt lite senare, på paket och annat dravvel..
Sen kom Jessie, fick jättefina paket av henne också. Vi fikade och hade det trevligt innan hon åkte till Göteborg tror jag det va?
Sen vart det glasyr-bak, lite tid framför datorn och mat innan släkten kom. Pratade med glömska fru Aldén också, haha :)
Fick mer paket, umgicks med mina kusiner, väldigt trevligt :) Min ena kusin hörde lite dåligt, synd om henne, men ändå lite kul!

Just nu sitter jag i min nya pyjamas som jag fick av mina päron igår. Har haft sommarlovets första pyjamasdag, alltså att man struttar runt i pyjamas tills man går och sover igen. Jag älskar pyjamasar! Oftast är de så mycket skönare än vanliga kläder.. om man bortser från mjukisar då, för det är nog delad förstaplats. Jag är lite konstig, men det är sånt man får stå ut med helt enkelt.
Dagen har gått åt till att kolla på inspelade TV-program. Blev andra gången jag tittade på säsongsfinalen eller vad man nu ska säga, med Grey's Anatomy. Det värsta är att jag tror jag vet hur det slutar, men jag hoppas på motsatsen.. Grät i alla fall, jag är så mesig med det där..

Aja, senare ikväll blir det kladdkaksbak, träffa Linn och sen sova såklart! :)

16 IMORGON :D

Japp. imorn blir jag äldre :( Inte så skoj kanske..

Helgen spenderades i Årsunda (surprise!) och det var väl trevligt. Läsa, bada, sova.. inte helt fel :) Läste ut Mansons självbiografi, ÄNTLIGEN! Tycker att den är seg, rätt trist på sina ställen, men perfekt om man vill träna sina kräkreflexer.. Men ja,det är Manson :D

Håller egentligen på att städa, men jag är inte så bra på det.. ska städa klart snart, baka grunden till mina cupcakes, kanske kolla på Bones om det hinns med, och sen blir det till att sova och läsa mer :)

Inte så intressant blogginlägg, men som sagt, jag måste städa :P


RSS 2.0