Blö.

Sitter och lyssnar på Winnerbäck :D Underbart <3

Aja, dagen idag har varit skoj faktiskt. Hade volleyboll på idrotten, spelade med Cissi och Jens, awesome :) Jag suger verkligen på volleyboll, men palla bry sig?
Sen fick jag en basketboll i huvve, fast det gjorde inte så stor skillnad.. Sen vart det lite basket också, skoj!
Sen på extramatten/no:n, skulle jag och Emma plugga, men det gick inte ett dugg jävla bra, haha. Maggan vart rätt sur på oss...

Det blir Årsunda i helgen, grymt skönt ska det bli, och sen studiedag på måndag :D
Och jag slipper all franska nästa vecka eftersom att vi har NP och teater och grejer. Skönt som fan!
Något annat som är skönt är att jag bekräftade mitt gymnasieval igår, Blir Omvårdnad för mig, och Naturvetenskapliga i andrahand. Hoppas det blir bra.

Nej, nu ska jag ta en långpromenix och sen plugga tror jag..

Matte.

Sitter och pluggar matte. YEY, så kul.
Har varit till "stan" idag, skoj som fan, fick tag i en snygg kofta och lite hårfärg.
Ska plugga en massa ikväll, har franskaredovisning imorn, har inte tränat nånting, och franska som är mitt bästa ämne..

Sitter och lyssnar på Muse, ett av mina favoritband för tillfället, helt grymt bra. Älskar Supermassive Black Hole,  och det är ju inte ett minus att den är med i min favoritscen i twilight, haha. Jag är helt besatt och jättejobbig när det kommer till twilight märker jag, men den är ju så grymt bra!
 Aja, annars händer det ju inte så mycket nu, två redovisningar imorn, prov på torsdag och fredag. Sen i helgen ska jag antagligen till Årsunda, skönt att komma hemifrån ett tag :)
Borde väl börja med mitt hår snart, men ska klippa mig först, och först lär jag bestämma mig för det, så det tar ett tag.

Jag har inte så mycket att skriva, måste tänka ut ett ämne till nästa gång.

Twilight.

Jahapp, dags att skriva igen då.

Var på bio med Kajsa/Burris i fredags, såg på Twilight, hur grym kan en film vara?
Jag fick rysningar hela tiden och jag grät i vissa delar (patetiskt, eller hur?). Den var så jävla bra, kan inte släppa den, så jag rekommenderar den :) Jag är så kär i Robert Pattinson, nu ännu mer då.. han kan fan allt, agera, sjunga.. och sen är han ju inte ful. Och de andra som var med var ju inte heller fula.. :)

Men nu ska vi inte vara fjortis. Idag har jag haft en rätt dålig dag, inte riktigt kännt att jag orkar något och bara varit deppad. Ska snart plugga hemkunskap, det är ju så skoj. Eller inte.
Sitter för tillfället och dricker te, te är fan kärlek! Så gott, nödvändigt skrivet, right?
Ska nog snart se på kogänget och somna, men jag har så mycket skolarbete den här veckan. Två stora prov, ska skriva en bokredovisning, en franskaredovisning och en massa andra läxor. Yippie, man bara måste älska högstadiet..
Längtar som ett arsle till lovet, ska fan bli skönt att bara få göra ingenting.

Sen har jag kommit på en sak som antagligen kommer ta mycket av min tid, jag ska bygga en modell av muminhuset ^^ Fast inte som det ser ut i Mumindalen i Finland, utan i den tecknade serien om Mumin. Kommer bli svårt, men det kommer nog bli ganska roligt ändå.

Vad hände med oss?
En gång i tiden var det vi mot världen, sen försvann du. Jag vet inte riktigt om jag kan lita på dig efter en grej du sa, och jag vet inte om jag orkar heller.

Omvårdnad.

Jahapp, idag var jag och tre till och kollade på omvårdnadsprogrammet. Verkar rätt bra, man kan bli rätt så mycket av det jag funderar på, så antagligen blir det väl det då :)
Skönt att ha lite ur huvudet i alla fall.

Jag är just nu inne i en period där jag tänker behandla andra som jag tycker att de behandlar mig, vilket är något jag hade tänkt göra under en längre tid nu. Bara kul att se hur folk reagerar.
Håller på att plugga lite SO. 2:a världskriget är fan bara en stor röra, jag hänger inte riktigt med. Men det orkar jag inte bry mig så mycket om just nu.
Sitter och knarkar Aiden, jag hoppas att de kommer hit snart igen, grymma live :D Men a, inte så intressant kanske.

Har annars beställt en massa skit till mitt hår, så snart ska det nya håret vara fixat, jag hoppas att det blir bra bara. Är så trött på misslyckade frisyrer/färger, är så grymt störigt.  Jag har verkligen inget intressant att skriva om, ska snart färga Millas hår.

RSS 2.0